Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kika']Atik a nic się nie zmieniło w obsadzie sędziowskiej przypadkiem?
Kika a cos sie moglo zmienic w VI grupie? Ja chce jechac specjalnie do p. Witkowskiej. :razz:

Posted

[quote name='Zeliika']Kika a cos sie moglo zmienic w VI grupie? Ja chce jechac specjalnie do p. Witkowskiej. :razz:

A my na odwrót- nie chcemy:lol: i dlatego pytam;)

Posted

[quote name='Asiaczek']No, sama widzisz. To prawie to samo...
Pzdr.

Czy w innych grupach niż moja też tak sie sędziowie na okrągło powtarzają.Nawet za granicę człowiek jedzie i znowu jakas Pani W:roll::lol::roll::lol:

Posted

Kika napisał(a):
A bo już mam dośc -jak nie Pani W, to Pani W :lol:

Ja do tej pory tylko raz trafilam na pania Witkowska w mlodziezy na miedzyn. w Opolu i bylam zadowolona z opisu i oceny.Obserwowalam rowniez wczesniejsze wyniki jej sedziowania w rodkach i byly sensowne. A to niestety wsrod polskich sedziow wciaz rzadkosc.

Posted

z tego co wiem żadnych zmian

Buuu, szkoda :( Goldeny sedziuje ta sama pani co rok temu i pech chcial, ze rowniez ta sama, ktora sedziowala na wzglednie bliskiej - geograficznie i czasowo - wystawie w Kielcach :cry:

Posted

Jak Ciępuli przyjmie z tyłu i się zmieścicie bez szczekańi zajadłości to mozesz z nami. Jedziemy przez Kraków i tam zabieramy puli i jej pańcie :) Na tył Bravy :) W bagażniku jedzie niufa wielka :) A my z przodu :)

Posted

Pysia napisał(a):
Jak Ciępuli przyjmie z tyłu i się zmieścicie bez szczekańi zajadłości to mozesz z nami. Jedziemy przez Kraków i tam zabieramy puli i jej pańcie :) Na tył Bravy :) W bagażniku jedzie niufa wielka :) A my z przodu :)

A MY suniemy zestawem szkocko-syberyjsko-chińskim, prawdziwa międzynarodówka - to chyba właśnie jest komunizm.

Posted

Pysia napisał(a):

A na Rzeszów jedziecie

Posted

dachenoceras napisał(a):
A MY suniemy zestawem szkocko-syberyjsko-chińskim, prawdziwa międzynarodówka - to chyba właśnie jest komunizm.

Będzie wesoło :multi: :multi: a jak wszystkie zacznął śpiewać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

To jak zmieściłabym się gdzieś z miniaturowym jamnikiem? Bo nie wiem czy zgłaszać a bardzo mało czasu mi zostało. Jeszcze raz powtórzę, że z Bielska-Białej jestem ale mogę oczywiście podjechać do pobliskich miast.

Posted

JASMIN napisał(a):
To jak zmieściłabym się gdzieś z miniaturowym jamnikiem? Bo nie wiem czy zgłaszać a bardzo mało czasu mi zostało. Jeszcze raz powtórzę, że z Bielska-Białej jestem ale mogę oczywiście podjechać do pobliskich miast.

no mi jest niezmiernie przykro ale jestesmy wyładowani na full, ale mam nadzieję że ktoś ci pomoże :)