Kika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Atik a nic się nie zmieniło w obsadzie sędziowskiej przypadkiem? Quote
Zeliika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Kika']Atik a nic się nie zmieniło w obsadzie sędziowskiej przypadkiem? Kika a cos sie moglo zmienic w VI grupie? Ja chce jechac specjalnie do p. Witkowskiej. :razz: Quote
Ajrisz Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wyslalam zgloszenie mailem, i jak na razie brak potwierdzenia. No, ale czekamy. Quote
Kika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Zeliika']Kika a cos sie moglo zmienic w VI grupie? Ja chce jechac specjalnie do p. Witkowskiej. :razz: A my na odwrót- nie chcemy:lol: i dlatego pytam;) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Kika, Zeliika - w tym największy jest ambaras... . Pzdr. Quote
Kika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Asiaczek']Kika, Zeliika - w tym największy jest ambaras... . Pzdr. A bo już mam dośc -jak nie Pani W, to Pani W :lol: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No, sama widzisz. To prawie to samo... Pzdr. Quote
Kika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Asiaczek']No, sama widzisz. To prawie to samo... Pzdr. Czy w innych grupach niż moja też tak sie sędziowie na okrągło powtarzają.Nawet za granicę człowiek jedzie i znowu jakas Pani W:roll::lol::roll::lol: Quote
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 O, tutaj to już zaczynają się schody... Pzdr. Quote
Zeliika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Kika napisał(a):A bo już mam dośc -jak nie Pani W, to Pani W :lol: Ja do tej pory tylko raz trafilam na pania Witkowska w mlodziezy na miedzyn. w Opolu i bylam zadowolona z opisu i oceny.Obserwowalam rowniez wczesniejsze wyniki jej sedziowania w rodkach i byly sensowne. A to niestety wsrod polskich sedziow wciaz rzadkosc. Quote
Atik Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Kika z tego co wiem żadnych zmian :shake: Quote
BabyCakes Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 z tego co wiem żadnych zmian Buuu, szkoda :( Goldeny sedziuje ta sama pani co rok temu i pech chcial, ze rowniez ta sama, ktora sedziowala na wzglednie bliskiej - geograficznie i czasowo - wystawie w Kielcach :cry: Quote
Zeliika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Atik']Kika z tego co wiem żadnych zmian :shake: A ja sie ciesze :multi: Quote
JASMIN Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jeedzie ktoś może przez Bielsko-Biała lub Katowice i mógłby mnie podwieźć? Dołorzę się do paliwa. Będę z małym miniaturowym jamnikiem Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jak Ciępuli przyjmie z tyłu i się zmieścicie bez szczekańi zajadłości to mozesz z nami. Jedziemy przez Kraków i tam zabieramy puli i jej pańcie :) Na tył Bravy :) W bagażniku jedzie niufa wielka :) A my z przodu :) Quote
dachenoceras Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Jak Ciępuli przyjmie z tyłu i się zmieścicie bez szczekańi zajadłości to mozesz z nami. Jedziemy przez Kraków i tam zabieramy puli i jej pańcie :) Na tył Bravy :) W bagażniku jedzie niufa wielka :) A my z przodu :) A MY suniemy zestawem szkocko-syberyjsko-chińskim, prawdziwa międzynarodówka - to chyba właśnie jest komunizm. Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Nowofundland i puli to też dwa kontynenty :lol: Do tego jakby tak jamnik...fiu fiu :evil_lol: Australijczyka tylko by brakowało ;) Quote
Ewelinaa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Jak Ciępuli przyjmie z tyłu i się zmieścicie bez szczekańi zajadłości to mozesz z nami. Jedziemy przez Kraków i tam zabieramy puli i jej pańcie :) Na tył Bravy :) W bagażniku jedzie niufa wielka :) A my z przodu :) A na Rzeszów jedziecie Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Do Rzeszowa ;) Chociaż nie wiem gdzie takie towarzystwo doprowadzić moze :lol: Byle nie na Mazury.... Quote
AnkaW Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dachenoceras napisał(a):A MY suniemy zestawem szkocko-syberyjsko-chińskim, prawdziwa międzynarodówka - to chyba właśnie jest komunizm. Będzie wesoło :multi: :multi: a jak wszystkie zacznął śpiewać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Musiałek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 my w samochodzie tez mamy niezly zestaw - niemiecko-szetlandzko-australijski :)) Quote
JASMIN Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 To jak zmieściłabym się gdzieś z miniaturowym jamnikiem? Bo nie wiem czy zgłaszać a bardzo mało czasu mi zostało. Jeszcze raz powtórzę, że z Bielska-Białej jestem ale mogę oczywiście podjechać do pobliskich miast. Quote
Musiałek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 JASMIN napisał(a):To jak zmieściłabym się gdzieś z miniaturowym jamnikiem? Bo nie wiem czy zgłaszać a bardzo mało czasu mi zostało. Jeszcze raz powtórzę, że z Bielska-Białej jestem ale mogę oczywiście podjechać do pobliskich miast. no mi jest niezmiernie przykro ale jestesmy wyładowani na full, ale mam nadzieję że ktoś ci pomoże :) Quote
Recommended Posts