Kika Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Zeliika napisał(a):Pochwale sie :lol: Dakar 1 lok w posr., CWC, NPwR i BoB! Mamy skonczony Championat Polski. Gratuluje wszystkim Dogomaniakom :multi: Ewa spisaliście się na medal , nie tylko złoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
vigor Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witam! Diuna otrzymała bardzo piękny opis od Pani Zwierzyńskiej, ocenę doskonałą, NSwR, BOB oraz CWC. Do Chmpionatu brakuje CWC z międzynarodwej, ale nie popuszczamy i będziemy dzielnie walczyć. Diuna otrzymując trzy oceny doskonałe zdobyła miano suki hodowlanej. Teraz, albo cieczka lub wypad do Jarosławia:roll::mad::roll:. Quote
asiek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 jo-jo napisał(a):a macie wyniki doziów ?? :roll: wiem tylko, ze w arlekinach psak z młodzieży ARAGON z Rosiczkowych Bagien dostał ZwMł i BOB Quote
Atik Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Draczyn napisał(a):A czy można poprosić o stawkę buldogow francuskich Psy - klasa młodzieży DRUPI Baflo Sopianae Imperator PEPE Psy - klasa otwarta AMOR OF LOVE Król Arlekin Suki - klasa młodzieży DAISY Baflo - BOB :) Suki - klasa pośrednia CHICHOLINA ENOLA Ostap Bender ŚNIEŻYNKA To Co Najlepsze Suki - klasa otwarta BARBIE z Zielonego Sącza FIONA ROZBAWIONA Chmiel L.A. Quote
Yoshko Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Czy ma ktoś zjęcia z finałow wszystkich grup i BIS? Quote
jostra Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Wszystkim zwycięzcom gratulujemy :) Moje 2 dziewczynki też pieknie się spisały: biała sznaucerka Iceflower - Zwycięzca Rasy czarna sznaucerka Berry - Najlepsza Suka w Rasie :multi: :multi: :multi: karenina napisał(a): ATIK, gr X wygrał moj charcik włoski, Il Cagnolino FERNANDO młodziez, pies 10 miesięczny :) Mały jest przecudny :loveu: Quote
nikit1 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='vigor']Witam! Diuna otrzymała bardzo piękny opis od Pani Zwierzyńskiej, ocenę doskonałą, NSwR, BOB oraz CWC. Do Chmpionatu brakuje CWC z międzynarodwej, ale nie popuszczamy i będziemy dzielnie walczyć. Diuna otrzymując trzy oceny doskonałe zdobyła miano suki hodowlanej. Teraz, albo cieczka lub wypad do Jarosławia:roll::mad::roll:. Vigor Gratulacje!!! Quote
Matuchowa Frajda Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Patrząc na wyniki w buldogach fr. to .... albo ja nie znam standartu albo ...:-o nie wiem. Jeszcze dwie sztuki były min. na ocenę doskonałą !!! Quote
Zeliika Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Kika napisał(a):Ewa spisaliście się na medal , nie tylko złoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki :lol: pozdrowienia dla pieknej Bafisi :multi: Quote
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gratuluje Wszystkim !!!!!Mam kilka zdjec ,zaraz powstawiam!!!! Jedyny nagi meksykanczyk ,slodka Miroku Quote
resuruss Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 BoG X I charcik wloski II chart polski III chart afganski Quote
Atik Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Matuchowa Frajda napisał(a):Patrząc na wyniki w buldogach fr. to .... albo ja nie znam standartu albo ...:-o nie wiem. Jeszcze dwie sztuki były min. na ocenę doskonałą !!! A mi się zwycięzca rasy bardzo podobał. To była pierwsz wystawa tej suczki, skoro zaszła tak wysoko to chyba zasłużenie. Quote
AlaNowak Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Musiałek']Blaira szkoda że żeśmy się nie spotkały !!!!!a dobrze że w tym hotelu nie spałaś bo to speluna a nie hotel!!!!! już tam więcej nie pojadę. alanowak a myśmy stały obok siebie na BISie szczeniąt!!! ja to ta przed tobą z aussikiem!!!!! Hehe, ja widzialam sie z blaira;) ma bardzo fajnego psa, szkoda, ze nie miałam zabardzo xczasu na pogawedke...:( Z wystawy nie kojarze, musialam przejrzec foty;) ale jestes;) szkoda, ze nie zagadalas...:) Oczywiscie wszystkim bardzo gratuluje, w wolnej chwili powstawiam foty:) Ja bylam na JH w swojej grupie I, niesety porownanie przegralam z Przemkiem...:) A moj BB dostal WO1 i poszedl na BIS Puppy kwalifikujac sie do finalowej 6:multi: Ja spotkalam tez Nice_girl ze swoja Klio, ale wtedy nie bylam swiadoma, ze to ona:P:P:P Quote
nice_girl Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 alanowak napisał(a): Ja spotkalam tez Nice_girl ze swoja Klio, ale wtedy nie bylam swiadoma, ze to ona:P:P:P To Ty już pod koniec wystawy robiłaś Klio zdjęcia? No, kochana, teraz się nie wykręcisz od wysłania mi ich. ;) Quote
Matuchowa Frajda Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 O raaany Atik chyba opatrznie zrozumiałaś/eś mój post :crazyeye: ... Co do BOB-a nie mam wątpliwości ....i nic o nim nie pisałam, wyrażnie mówiłam o ocenach 2 psów, które spokojnie powinny dostać ocenę doskonałą minimum (w mojej opinii)!! Zerknij na mój post proszę jeszcze raz... (miałam nadzieję, że jasno określiłam co mam na myśli, a tu znowu cosik nie tak :razz: ). Quote
blaira Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Musiałek']SAJKO - a ja cię tyle szukałam na wystawie!!!!!!!! Blaira szkoda że żeśmy się nie spotkały !!!!!a dobrze że w tym hotelu nie spałaś bo to speluna a nie hotel!!!!! już tam więcej nie pojadę. alanowak a myśmy stały obok siebie na BISie szczeniąt!!! ja to ta przed tobą z aussikiem!!!!! Mój Blusik jako szczenię dostał WO i tytuł Najlepsze szczenię rasy - choć był sam :lol: A Ares dwa bezbłedne przebiegi w pokazach agility czyli sezon rozpoczęty!!! :lol: Alanowak milobylo Cie poznac, Musialek jak to jest mozliwe zezmy sie nie spotkaly na bisie szczeniat:roll: przecierz razem wchodzilysmy zapewne :cool3: Co do hotelu to moze i dobrze. pozdrawiamy Quote
grygy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 My z naszym YOrkiem w klasie młodzieży zebraliśmy Zw.Mł, NJwR i BOB :cool1: Gratuluje równierz wszystkim wysawcom wyników:cool3: Quote
AlaNowak Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 nice_girl napisał(a):To Ty już pod koniec wystawy robiłaś Klio zdjęcia? No, kochana, teraz się nie wykręcisz od wysłania mi ich. ;) Wlasnie sie wysylaja;) Quote
bognik Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Czy są fotki z Rzeszowa w galerii? Albo jestem ślepa albo ich nie ma :mad: :mad: :mad: Quote
anikrawet Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Agasia']Zebra wielkie dzieki!! A nie wiesz jak tam BOG I i VI ? BOG I PON MAZUR z Gangu Długich , wcześniej też BIS ras Polskich II w grupie i na Rasach Polskich Podhalanka HAJNÓWKA Buksa Filaos Quote
Elitesse Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 pochwale sie nieskromnie ze moja coreczka ALBA ASTRA Elitesse wywalczyla Zwyciestwo Mlodziezy i Zwyciestwo Rasy !! :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts