asiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 bognik napisał(a):To ja jeszcze raz proszę o stawkę lhasa apso - proszę :lol: :lol: psy szczeniak LUKE Magnum SAL otwarta ANAKIN Magnum Sal suki szczeniak LAJLA Magnum Sal młodzież LIKO Azurowa Amhara :) Quote
Atik Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 BIS - pudel miniaturowy czarny BRAD PITT Croshka (Ukraina) Stawka szetlandów: Psy - klasa szczeniąt LOVESOME F.C.I. Amber Adeling Psy - klasa honorowa HERO Tedor z Kleni Suki - klasa pośrednia ATINA Stanica Marwita Quote
Atik Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 BOG I - PON BOG II - dogue de Bordeaux BOG III - foksterier szorstkowłosy (Starring XSARA) BOG IV - jamnik gładkowłosy standard (chyba) BOG V - Pomeranian BOG VI - Basset Hound (ZOLTAN Klan Piegowatych) BOG VII - Czeski Fousek (REX Głuszcowe Bagno) BOG VIII - Cocker Spaniel Angielski Złoty BOG IX - Pudel miniaturowy czarny (BRAD PITT Croshka) BOG X - Charcik włoski (chyba) Quote
dachenoceras Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A już zupełnie z innej beczki - bardzo nie rozumiem i nie podobało mi sie wprowadenie nowej stawki parkingowej dla samochodów jak to określił pan parkingowy - dużych - VW Transporter - miast 8 zł 15 zł - i nie czepiam sie dopłaty tylko sposobu jej wprowadzenia. Quote
Kika Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [LEFT]Ponoc był tylko jeden dalmasiek - podacie mi jego dane? Ja w końcu nie dojechałam - marzenia głupiej głowy- pogoda i obowiązki inne mnie zatrzymały w domu :( [/LEFT] Quote
nice_girl Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Kika napisał(a):Ponoc był tylko jeden dalmasiek - podacie mi jego dane? ALPHADIRATO Extra Edition My skromnie- 1.dosk, CWC. :) Quote
lunadino Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 BARDZDZDZOOOO PROSZE O STAWKE TERIERÓW TYBETANSKICH:loveu: Quote
Atik Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 nice_girl napisał(a): My skromnie- 1.dosk, CWC. :) My tak samo :D Quote
Kika Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 nice_girl napisał(a):ALPHADIRATO Extra Edition My skromnie- 1.dosk, CWC. :) Z Ukrainy? O tak - Wy bardzo skromnie:lol: Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kika Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Atik napisał(a):My tak samo :D I też tak bardzo skromnie jak corgi? :cool1: Quote
nice_girl Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Tak, z Kijowa. Piszę od razu rodziców: o. Jillok's A MAN IN THE MIRROR- Laguna DIOS ALISA DONNA). W ogóle bardzo dużo Ukraińców przyjechało na tę wystawę swoją drogą. W corgi wzięła rasę właśnie suczka z tego kraju. My skromnie, bośmy mamy "okrągłe kształy", jak to sędzina określiła, więc nic więcej nie dostałyśmy. :) Quote
Atik Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='lunadino']BARDZDZDZOOOO PROSZE O STAWKE TERIERÓW TYBETANSKICH:loveu: Psy - klasa pośrednia ADIBUDDHAH Skra Shad APOLLO Sam Magnetyzm Suki - klasa młodzieży PEARL OF SHOWS Ti La Shu Karamain RATIBHA Quote
Kika Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Juz byłam na jego stronie.Z jego miotową siostrą przegrałyśmy tydzień temu na Słowacji i był tylko R.CACIB. A tak przy okazji zmieniłam trochę stronę moich dalmatyńczyków. Quote
Baha Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dopisuje lhasaczki:-) [quote name='asiek']psy szczeniak LUKE Magnum SAL WO otwarta ANAKIN Magnum Sal BDB suki szczeniak LAJLA Magnum Sal WO młodzież LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi: :megagrin: :cool2: :) Quote
karenina Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 No tośmy wrócili. Wystawiałam 4 borki, wrócilismy z : Trzema zwyc młodziezy. 2 BOBami. 1 CWC 1 BOG1 Jak szaleć, to na calego :) ATIK, gr X wygrał moj charcik włoski, Il Cagnolino FERNANDO młodziez, pies 10 miesięczny :) Quote
christoph Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Gratulacje dla zwycięzców i dla tych trochę mniej... Wdzięczny byłbym za stawkę akit (chyba ich dużo nie było?) Quote
AlaNowak Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bardzo prosze akity;) suki-mlodziez: SHIBA TORI Eskimo River suki-otwarta BANJI Toszi-Kon Quote
Baha Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A tu niufkowe wyniki :-) Psy Klasa szczeniąt WO 293. ANDANTE JUTRZENKA Wenus, czarne, 23.05.2005, 9122/XXIV/05, PKR.II-84856 (ADMIRAŁ ARGHAN z Ogrodów Ateny-DAILY HAPPINES Królowej Mórz), hod. Maria Miszczak, wł. Nina Bechta Klasa młodzieży Zw.Mł dosk 294. ELDIR FORSETI Norkros 2 x Zw.Mł.,, czarne, 28.01.2005, 9133/XXIV/05, PKR:II-84855 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl., WIKING LEIF Wichrowe Łąki-Mł.Ch.Pl., CALINKA Terra Atlantis), hod. E i P. Leontiew, wł. Piotr Pasek dosk, 2 295. HECTOR Bobrovnickeho udoli, brązowe, 05.03.2005, 1105/XXXIX/05, PKR w przygotowaniu (CHUBBY CHUMPY Avalon-XANDRA z Bobrovnickeho udoli), hod. Jaromir Prokes, wł. Katarzyna Rucka Klasa pośrednia CWC, dosk 296. AMIR Perro Y Caballo, czarne, 10.06.2004, 6311/XIV/04, PKR w przygotowaniu (PRINS PEPI Wichrowe Łąki-REBEKA CARA Wichrowe Łąki), hod. Barbara Gela-Rutkowska, wł. Katarzyna Przeszkowska Klasa championów CWC, BOB 297. BAX Zielona Kępa Ch.Pl.,, czarne, 20.06.2000, 1954/XXXVIII/00, PKR.II-64281 (Ch.Pl., FRODO z Kąpieliska Marzeny-ELFA z Lednickiego Zakola), hod. Zygmunt Skrzypek, wł. Mirosława Kalbarczyk Suki - Hündinnen Klasa młodzieży Zw.Mł, Dosk 298. AMBER QUEEN Nufidea, brązowe, 24.12.2004, 24791/II/04, PKR.II-82795 (RAMZES z Lasu Skulskiego-CANDLE IN THE DARKNESS Avalon), hod. Aleksandra Klimowicz-Tutak, wł. Anna Cukierska Dosk 2 300. TIFFANY King of Helluland, czarne, 21.02.2005, 6213/XIV/05, PKR.II-84262 (Int.Ch., BLACK PRIDE ADONIS from Skipper`s-Int.Ch,Ch.Sk, MILKY WAY King of Helluland), hod. Sona i Vladislav Krockovi, wł. Barbara Długosz Klasa pośrednia dosk 299. SORSZA Strzemeska Struga, czarne, 20.04.2004, 6183/XIV/04, PKR w przygotowaniu (AKBAR WIELKI-ARLETT), hod. Anetta Gradzik, wł. Tomasz Rybak Klasa otwarta CWC, BOS 301. HOSSA NIECH TRWA Viva Zabajka FCI, czarne, 11.04.2003, 5974/XIV/03, PKR.II-80062 (Int.Ch.,Ch.Pl,Sk,Cs,A., WHISPERBAY's Impresario-Ch.Pl.,Ch.Sk., ERA ZA GŁOSEM SERCA Viva Zabajka FCI), hod. Elżbieta Piotrowska, wł. Elżbieta Piotrowska nieobecna 302. KISS ME KETTY King of Helluland, czarne, 21.02.2001, 275/XLIX/01, PKR.II-68118 (Whisperbay's IMPRESARIO-KETTY v. Goldschlager), hod. Sona i Vladislav Krockovci, wł. Edyta Falińska I moja suczka:-) Quote
christoph Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 alanowak napisał(a):Bardzo prosze akity;) suki-mlodziez: SHIBA TORI Eskimo River suki-otwarta BANJI Toszi-Kon Bardzo dzięki:lol: Quote
Zeliika Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pochwale sie :lol: Dakar 1 lok w posr., CWC, NPwR i BoB! Mamy skonczony Championat Polski. Gratuluje wszystkim Dogomaniakom :multi: Quote
Musiałek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 SAJKO - a ja cię tyle szukałam na wystawie!!!!!!!! Blaira szkoda że żeśmy się nie spotkały !!!!!a dobrze że w tym hotelu nie spałaś bo to speluna a nie hotel!!!!! już tam więcej nie pojadę. alanowak a myśmy stały obok siebie na BISie szczeniąt!!! ja to ta przed tobą z aussikiem!!!!! Mój Blusik jako szczenię dostał WO i tytuł Najlepsze szczenię rasy - choć był sam :lol: A Ares dwa bezbłedne przebiegi w pokazach agility czyli sezon rozpoczęty!!! :lol: Quote
Draczyn Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A czy można poprosić o stawkę buldogow francuskich Quote
Recommended Posts