Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bognik napisał(a):
To ja jeszcze raz proszę o stawkę lhasa apso - proszę :lol: :lol:

psy
szczeniak
LUKE Magnum SAL
otwarta
ANAKIN Magnum Sal

suki
szczeniak
LAJLA Magnum Sal
młodzież
LIKO Azurowa Amhara

:)

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIS - pudel miniaturowy czarny BRAD PITT Croshka (Ukraina)

Stawka szetlandów:

Psy - klasa szczeniąt
LOVESOME F.C.I. Amber Adeling

Psy - klasa honorowa
HERO Tedor z Kleni

Suki - klasa pośrednia
ATINA Stanica Marwita

Posted

BOG I - PON
BOG II - dogue de Bordeaux
BOG III - foksterier szorstkowłosy (Starring XSARA)
BOG IV - jamnik gładkowłosy standard (chyba)
BOG V - Pomeranian
BOG VI - Basset Hound (ZOLTAN Klan Piegowatych)
BOG VII - Czeski Fousek (REX Głuszcowe Bagno)
BOG VIII - Cocker Spaniel Angielski Złoty
BOG IX - Pudel miniaturowy czarny (BRAD PITT Croshka)
BOG X - Charcik włoski (chyba)

Posted

A już zupełnie z innej beczki - bardzo nie rozumiem i nie podobało mi sie wprowadenie nowej stawki parkingowej dla samochodów jak to określił pan parkingowy - dużych - VW Transporter - miast 8 zł 15 zł - i nie czepiam sie dopłaty tylko sposobu jej wprowadzenia.

Posted

[LEFT]Ponoc był tylko jeden dalmasiek - podacie mi jego dane?

Ja w końcu nie dojechałam - marzenia głupiej głowy- pogoda i obowiązki inne mnie zatrzymały w domu :(
[/LEFT]

Posted

Tak, z Kijowa.
Piszę od razu rodziców: o. Jillok's A MAN IN THE MIRROR- Laguna DIOS ALISA DONNA).
W ogóle bardzo dużo Ukraińców przyjechało na tę wystawę swoją drogą. W corgi wzięła rasę właśnie suczka z tego kraju.

My skromnie, bośmy mamy "okrągłe kształy", jak to sędzina określiła, więc nic więcej nie dostałyśmy. :)

Posted

[quote name='lunadino']BARDZDZDZOOOO PROSZE O STAWKE TERIERÓW TYBETANSKICH:loveu:

Psy - klasa pośrednia
ADIBUDDHAH Skra Shad
APOLLO Sam Magnetyzm

Suki - klasa młodzieży
PEARL OF SHOWS Ti La Shu
Karamain RATIBHA

Posted

Juz byłam na jego stronie.Z jego miotową siostrą przegrałyśmy tydzień temu na Słowacji i był tylko R.CACIB.

A tak przy okazji zmieniłam trochę stronę moich dalmatyńczyków.

Posted

dopisuje lhasaczki:-)

[quote name='asiek']psy
szczeniak
LUKE Magnum SAL WO
otwarta
ANAKIN Magnum Sal BDB

suki
szczeniak
LAJLA Magnum Sal WO
młodzież
LIKO Azurowa Amhara Zw Ml BOB:multi:
:megagrin: :cool2:
:)

Posted

No tośmy wrócili. Wystawiałam 4 borki, wrócilismy z :
Trzema zwyc młodziezy.
2 BOBami.
1 CWC
1 BOG1

Jak szaleć, to na calego :)

ATIK, gr X wygrał moj charcik włoski, Il Cagnolino FERNANDO młodziez, pies 10 miesięczny :)

Posted

A tu niufkowe wyniki :-)

Psy

Klasa szczeniąt

WO 293. ANDANTE JUTRZENKA Wenus, czarne, 23.05.2005, 9122/XXIV/05, PKR.II-84856 (ADMIRAŁ ARGHAN z Ogrodów Ateny-DAILY HAPPINES Królowej Mórz), hod. Maria Miszczak, wł. Nina Bechta
Klasa młodzieży

Zw.Mł dosk 294. ELDIR FORSETI Norkros 2 x Zw.Mł.,, czarne, 28.01.2005, 9133/XXIV/05, PKR:II-84855 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl., WIKING LEIF Wichrowe Łąki-Mł.Ch.Pl., CALINKA Terra Atlantis), hod. E i P. Leontiew, wł. Piotr Pasek
dosk, 2 295. HECTOR Bobrovnickeho udoli, brązowe, 05.03.2005, 1105/XXXIX/05, PKR w przygotowaniu (CHUBBY CHUMPY Avalon-XANDRA z Bobrovnickeho udoli), hod. Jaromir Prokes, wł. Katarzyna Rucka
Klasa pośrednia

CWC, dosk 296. AMIR Perro Y Caballo, czarne, 10.06.2004, 6311/XIV/04, PKR w przygotowaniu (PRINS PEPI Wichrowe Łąki-REBEKA CARA Wichrowe Łąki), hod. Barbara Gela-Rutkowska, wł. Katarzyna Przeszkowska
Klasa championów

CWC, BOB 297. BAX Zielona Kępa Ch.Pl.,, czarne, 20.06.2000, 1954/XXXVIII/00, PKR.II-64281 (Ch.Pl., FRODO z Kąpieliska Marzeny-ELFA z Lednickiego Zakola), hod. Zygmunt Skrzypek, wł. Mirosława Kalbarczyk
Suki - Hündinnen

Klasa młodzieży

Zw.Mł, Dosk 298. AMBER QUEEN Nufidea, brązowe, 24.12.2004, 24791/II/04, PKR.II-82795 (RAMZES z Lasu Skulskiego-CANDLE IN THE DARKNESS Avalon), hod. Aleksandra Klimowicz-Tutak, wł. Anna Cukierska
Dosk 2 300. TIFFANY King of Helluland, czarne, 21.02.2005, 6213/XIV/05, PKR.II-84262 (Int.Ch., BLACK PRIDE ADONIS from Skipper`s-Int.Ch,Ch.Sk, MILKY WAY King of Helluland), hod. Sona i Vladislav Krockovi, wł. Barbara Długosz
Klasa pośrednia

dosk 299. SORSZA Strzemeska Struga, czarne, 20.04.2004, 6183/XIV/04, PKR w przygotowaniu (AKBAR WIELKI-ARLETT), hod. Anetta Gradzik, wł. Tomasz Rybak
Klasa otwarta

CWC, BOS 301. HOSSA NIECH TRWA Viva Zabajka FCI, czarne, 11.04.2003, 5974/XIV/03, PKR.II-80062 (Int.Ch.,Ch.Pl,Sk,Cs,A., WHISPERBAY's Impresario-Ch.Pl.,Ch.Sk., ERA ZA GŁOSEM SERCA Viva Zabajka FCI), hod. Elżbieta Piotrowska, wł. Elżbieta Piotrowska
nieobecna 302. KISS ME KETTY King of Helluland, czarne, 21.02.2001, 275/XLIX/01, PKR.II-68118 (Whisperbay's IMPRESARIO-KETTY v. Goldschlager), hod. Sona i Vladislav Krockovci, wł. Edyta Falińska

I moja suczka:-)

Posted

SAJKO - a ja cię tyle szukałam na wystawie!!!!!!!!

Blaira szkoda że żeśmy się nie spotkały !!!!!a dobrze że w tym hotelu nie spałaś bo to speluna a nie hotel!!!!! już tam więcej nie pojadę.

alanowak a myśmy stały obok siebie na BISie szczeniąt!!! ja to ta przed tobą z aussikiem!!!!!

Mój Blusik jako szczenię dostał WO i tytuł Najlepsze szczenię rasy - choć był sam :lol:

A Ares dwa bezbłedne przebiegi w pokazach agility czyli sezon rozpoczęty!!! :lol: