Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dachenoceras napisał(a):
pędzę sobie z Demonem przez miasto a tu ..... mój pies został rozpoznany przez bardzo miłą właścicielką szkockiego colie

A też jesteś ze Stalowej Woli? A piesek, to może tricolor 8) ?

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

$andwich napisał(a):
dachenoceras napisał(a):
pędzę sobie z Demonem przez miasto a tu ..... mój pies został rozpoznany przez bardzo miłą właścicielką szkockiego colie

A też jesteś ze Stalowej Woli? A piesek, to może tricolor 8) ?

A podejrzewasz kogoś $andwich :P ?

Posted

dachenoceras napisał(a):
Anka W - pędzę sobie z Demonem przez miasto a tu ..... mój pies został rozpoznany przez bardzo miłą właścicielką szkockiego colie - a ponieważ rozmawialim też o Rzeszowie więc do tematu pasuje.

Jaka ta Stalowa mała. :roll: Jeśli piszesz o właścicielce colaka tricolorka tzn o tej samej co ja myśle :lol: :lol: to naprawdę jest bardzo miła. Rozmawiałyśmy o Twoim Demonie i jego osiągnięciu jakieś dwa dni wcześniej.

Posted

dachenoceras napisał(a):
podejrzewam że tricolor odnosi sie do owczarka - a ja mam Hyskego.

Tak, chodzi mi o collie :wink: . A jak miał na imię?

Diana14 napisał(a):

Zastanawiam się czy to nie była Pani Danusia z Kayem 8) .

Posted

$andwich napisał(a):
dachenoceras napisał(a):
podejrzewam że tricolor odnosi sie do owczarka - a ja mam Hyskego.

Tak, chodzi mi o collie :wink: . A jak miał na imię?

Diana14 napisał(a):

Zastanawiam się czy to nie była Pani Danusia z Kayem 8) .

Dokładnie tak.

• 2 weeks later...
Posted

Ja również zgłosiłam do Rzeszowa. Mam do Was pytanie: czy zgłaszaliście przez emaile? Bo ja zdecydowałam się na tę formę, jednak nie dostałam zwrotnego potwierdzenia wiec nie wiem czy przyjęli,a jest jest czas działać.

Posted

Zgodnie z informacjami zgłoszenia na wystawę drogą elektroniczną przesyłać proszę przy użyciu formularza (odnośnik znajduje się na samym dole strony) lub bezpośrednio na adres: zkwp@o2.pl , po wypełnieniu zgłoszenia (odnośnik znajduje się na samym dole strony)
w temacie 35 Rzeszowska Wystawa Psów Rasowych.

A z doświadczenia wiem, ze nabezpieczniej przesłać pocztą listem poleconym przynajmniej.

Posted

Ja wyslalam mailem zobaczymy jak nie dostane potwierdzenia zadnego to faxem wysle raz jeszcze.
My chyba jedziemy zeby jeszcze pocwiczyc w szczeniakach. Zreszta ciekawa jestem sedziny :)
Narazie do lutego daleko ale w tym czasie bedziemy trenowac :) i cwiczyc wysatawianie :)
pozdrawiam

Posted

Szukam transportu na te wystawe dla jednej osoby i milej, niekonfliktowej borderki! :D Mieszkam w Lodzi, ale moge dojechac np. do Warszawy, czy innych pobliskich miast. Oczywiscie, dorzucam sie do paliwa.

Polaczenie pkp to po prostu koszmar!!!

Posted

Woooow, wyslalam dzis ok 16 zgłoszenie i dostalam juz potwierdzenie mailem ze doszlo i bedzie wprowadzone do katalogu.
Kurcze jestem pelna podziwu.
Ja potwierdzenie pewnie wysle wraz z rodowodem fazem i oczywiscie sie pozniej upenie czy dotarlo :) :)

Posted

Dla wszystkich zainteresowanych:

- dyplomy championatów są potrzebne do zgłoszenie, w przeciwnym razie pies zostanie przeniesiony do klasy otwartej
- certyfikaty uzytkowości również, w przeciwnym wypadku j.w. :)

Osoba wprowadzająca zgłoszenia nie będzie przypominała o konieczności dosłania powyższych dokumentów. Więc jeżeli możecie i zalezy Wam na odpowiednich klasach pamiętajcie o tym :)