jostra Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No to powodzenia ;) :p :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Atik Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Wróciłam z hali. Drogi główne z czarnych zaczynaja byc lekko białe, sypie, i ślisko :roll: Quote
Cathedral Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Powiedzcie, jak to jest, że zamierzacie być na wystawie około 12, skoro przyjmowanie psów jest w godzinach 7-9.30? Skoro z psem może wejść tylko jedna osoba, to rozumiem, że mój mąż ma wejść wejściem dla publiczności i zapłacić wejściówkę...? Aha i jeszcze jedno pytanko mi się nasunęło - a propos katalogu. Czy w wystawie może wziąć udział tylko pies, który jest uwzględniony w katalogu? Czy można zgłosić psa w dniu wystawy, czy tylko zapłacić za wcześniej zgłoszonego psa? (to pytanie czysto teoretyczne :) Mam nadzieję, że ktoś mi jeszcze zdąży odpowiedzieć :) Do zobaczenia jutro i jedźcie ostrożnie. Quote
nice_girl Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cathedral, Ale jeśli przyjedziesz o 11, to psa Ci również przyjmą. ;) Niemniej ja jestem z tych, którzy wolą być zawsze wcześniej, a czekanie na ocenę w towarzystwie psiarzy nigdy mi nie przeszkadza. ;) Tak, za darmo wchodzi tylko jedną osoba na jednego psa. Druga już musi zapłacić wejściówkę. :( W wystawie mogą brać udział tylko i wyłącznie psy wcześniej zgłoszone. A zapłacić możesz za zgłoszonego wcześniej psa, ale ta opłata jest oczywiście wyższa. Powodzenia jutro dogomaniacy! Quote
Atik Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 1. Przyjmowanie psów jest do 10.00 2. Tak, mąż płaci wejściówke i wchodzi jako publiczność :) 3. Psy niezgłoszone nie moga brać udziału w wystawie. Na miejscu nie mozna zgłosić psa, katalog jest zamknięty. Można zapłacić za wcześniej zgłosoznego psa - opłata 100 zł. Quote
jo-jo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 czy moge poporsić was o zrobienie foteczek wszystkim doziom ?;-)) zależy mi przedewszystkim na czarnych i arlekinach najlepiej we wszystkich klasach ale jak się nie da to przynajmniej klasy pośredniej u chłopaków ;-)) ijak wyniki całościowe będziecie mieli to będę bardz wdzięczna ;-)) Quote
AlaNowak Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ok, jesli bede w tym czasie wolna to pojde dogom foty porobic;) Quote
jo-jo Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 bede Ci bardzo wdzięczna ;-) najbardziej podkreślam na pośredniej w czarnych i arlekinach mi zależy ;-)) Quote
AlaNowak Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dobra, jak ktos chce sie ze mna spotkac, zrobic sobei z nami kilka fot to zapraszm na ring junior handling, oraz ring III, mamy nr 509:] ja juz koncze a rano na necie nie bede wiec trzymamy za wszystkich kciuki i wy tez trzymajcie, buziaki:* Quote
dachenoceras Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A my już po kilku W, czyli wybiegani, wymyci, wyczesani, wysuszeni - czas teraz na wyspani, a czy jutro wygrani czy przegrani to się obaczy. Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 u nas tez juz jak na ten czas juz wszystko gotowe, a gratis "zrobie" sobie jeszcze jednego lhasaczka...:razz: Jutro przed ocena poprwki ostateczn i ... do boju:evil_lol: Quote
Ela_i_Morfeusz Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Trzymam kciuki za wszystkich - powodzenia !!! ale Wam zazdroszcze jutro sobie bedziecie po ringach szalec a ja do egzaminu sie musze uczyc:placz: Quote
Gra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ela_i_Morfeusz napisał(a):Trzymam kciuki za wszystkich - powodzenia !!! Czekamy na dobre wieści!!! :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no właśnie jak poszło ? jak finały ? Quote
Agasia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Narazie ciisza... wszyscy na BISach :lol: Quote
Gra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agasia napisał(a):Narazie ciisza... wszyscy na BISach :lol: Mijecie litość! Mnie już palce bolą od tego trzymania kciuków! :multi: Quote
Zebra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jo-Jo dla Ciebie obiecana ongiś staweczka dogów niemieckich Dog niemiecki arlekin -czarne Psy - kl. szczeniąt DELON z Groniczka Psy - kl.młodzieży ARAGON z Rosiczkowych Bagien RANGUN Merlin Oregon Psy -kl.pośrednia UBALDO Moloseum Psy-kl.championów SERGIO LEONE Moloseum Suki-kl. szczeniat ANAKONDA Platinum SEWA KOmandofoka Suki -kl.młodzieży COSTA Del Sol GYPSY QUEEN Medium VIVIANNA Moloseum Suki -kl.otwarta COCO CHANEL Leopardus DIKEA gratia Superis ŁYINA-BUBA Oregon Quote
Zebra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 DOG NIEMIECKI BŁĘKITNY pSY-KL.MŁODZIEŻY DI MAGGIO Modry Efekt IMAX Calamites Psy kl.posrednia ARCI Perfect Dog Suki kl.posrednia AMELIA Perfekt Dog LA BELL Margarejro Quote
Zebra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 DOG NIEMIECKI PREGOWANE -ŻÓŁTE Psy kl.szczeniat ATTYLA Giga La Gothia Psy kl.posrednia HIPOGRYF Korona Borealis Psy- kl.otwarta ECCE ITERUM Pangea Suki-kl.otwarta BRANDY Ksiaże Gorzkowa i tyle dogów JO-JO przykro mi alre nie miałam kiedy robic zdjęć Quote
Agasia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Zebra a moge prosic beagle :)? I z ciekawosci PONy championy i szczeniaki - psy Quote
Zebra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 O mamo, duzo tego, nop ale :evil_lol: ja kiedys poprosze o kerry BEAGLE Psy kl.otwarta DIOR English Matricaria PRINCE JAN Xandrina URBI z Rydzyńskiego Lasu Psy kl.uzytkowa EMIR Psi Eden Psy kl.Championów Barrister's Play BILL Quote
Zebra Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 BEAGLE SUKI kl.szczeniat PEGI Green Place kl.młodzieży JESSICA SMART Xandrina KAMILA Xandrina NIKA z Żywieckich Łączek kl.posrednia FIGA Gonny Trop MIGOTKA Pomarszczony Czar kl.otwarta BELLA z Jecminkova Rance PRINCESS XENA Xandria TASZA Monaluca kl.uzytkowa ANODA Bi Guru BENITA Połkrza Quote
Nitencja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a jakie byly lokaty na grupie III ???? Quote
Recommended Posts