Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nice_girl - odbiór z dworca zalatwiony, ja wystawiam psiaka na samym koncu, przed nami 61 psów innej rasy + 5 niufków psów. Dokumenty odbiore wczesniej, wiec podjade po Was na "luzie";)

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musialek, nas w hotelu jednak nie bedzie zabraklo nam miejsc dla dwoch osob wiec nie mozemy zostawi je na lodzie i kazac i szukac cos innego w szczegolnosci ze jest to kierowac i osoba ktora zalatwila transport.
Wiec w hotelu sie nie widzimy ale na wystawie zapewne.

Jedziemy jutro 12 z noclegiem i w niedziele sie pojawiamy na wystawie, slyszalam ze maja byc mrozy wiec ubierzcie sie ceplutko :)
Do zobaczenia

Posted

No proszy proszy tylko w jakic ilosciach przynajmniej w Warszawie, ale to dlatego dzis jedziemy ;)
do zobaczenia i jedzcie wszyscy ostroznie
p.s. jeszcze raz przypomne ze wystawiam czarnego diabla tasmanskiego (staffik) z nr 436 w szczeniakach(pies) wiec jezeli ktos ma ochote to prosze wpadac i odwiedzac wezme ze soba aprat ale domyslam sie ze bateriepadna rach ciach:roll:

Posted

W warszawie narazie przestalo ale z tego co wiem to ma dosyc intesywnie padac, bedziemy jechac powoli i ostroznie byle dojechac mamy duuzo czasu wkoncu dzis sobota a wystawa jutro ;)

Posted

Zapraszam wszystkich chetnie do siebie oczywiscie tez na sesje ze swoimi psiakami, chyba jakis kontakt tam sie znajdzie na ladowanie baterii na wrazie czego :)
Ok powoli sie szykuje do wybicia bo zaraz jedziemy

Posted

Baha napisał(a):
a gdzie spicie?

Mielismy nocowac w hotelu sportowym ale zabraklo miejsc wiec pokoj zwolilismy jeden no ale toi lepiej bo okazalo sie ze po znajomosci bedziemy nocowac u znajomej mojej bratowej w Lancucie(jezeli dobrze zrozumialam) niedaleko od rzeszowa

Posted

Baha napisał(a):
aha, tak Łańcut to miasteczko ok. 15km od Rzeszowa, droga prosta, do Hali to ok 20 min. Baardzo prosty dojazd:)

Ufff dobrze ze ty chociaz mi to napisalas bo myslalam ze moze byc gorzej z dojazdem ale skoro jedyne 20 minut to super;) to rzeczywiscie nam sie trafilo :multi:

Posted

słuchaj, jedziecie z Łańcuta na Rzeszów, na pierwszym rondzie jedziecie w lewo, w dół troche, potem na pierwszych światłach w prawo i w dól, na kolejnych światłach - rondzie - prosto, cały czas prosto na most, za mostem juz jest Hala:-) tak skręt w lewo i parking

Posted

ja z niufcią mam ring V , ale bede na ozdóbkach wiekszość czasu, a wiec obok Ciebie:-)
Niufy sa oceniane po 61 psach, wiec nie wczesniej niz ok. 13-14.
A stafiki?
juz sprawdzam: przed Wami 35 psów, wiec pewnie tak jak lhasaczki:-)
Ale dam rade:)

Posted

Not o sie spotkamy :) fajknie przyznam ze wiekszosc umawiania na wystawach nie dochodzi do skutku ale tym razem sie upre hehe wkoncu wypadaloby kogos poznac :cool3:

Posted

A ja też jadę :) jadę, jadę.. :) co prawda tylko towarzysko tym razem, ale jadę :)
Tym razem będę mogła spokojnie podziwiać psie piękności i kibicować im :):)

Posted

Wybacz, ale wybór nie jest trudny pomiędzy nocną jazdą po ciemnych polskich drogach na letnich oponach a ....:cool1: więc cóż, dajemy innym szanse na podium na bog:razz: