Baha Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Nice_girl - odbiór z dworca zalatwiony, ja wystawiam psiaka na samym koncu, przed nami 61 psów innej rasy + 5 niufków psów. Dokumenty odbiore wczesniej, wiec podjade po Was na "luzie";) Quote
blaira Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Musialek, nas w hotelu jednak nie bedzie zabraklo nam miejsc dla dwoch osob wiec nie mozemy zostawi je na lodzie i kazac i szukac cos innego w szczegolnosci ze jest to kierowac i osoba ktora zalatwila transport. Wiec w hotelu sie nie widzimy ale na wystawie zapewne. Jedziemy jutro 12 z noclegiem i w niedziele sie pojawiamy na wystawie, slyszalam ze maja byc mrozy wiec ubierzcie sie ceplutko :) Do zobaczenia Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 witajcie, na razie jest dosc cieplo, pruszy snieżek, mam nadzieje, ze nie rozpada sie na dobre. Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No proszy proszy tylko w jakic ilosciach przynajmniej w Warszawie, ale to dlatego dzis jedziemy ;) do zobaczenia i jedzcie wszyscy ostroznie p.s. jeszcze raz przypomne ze wystawiam czarnego diabla tasmanskiego (staffik) z nr 436 w szczeniakach(pies) wiec jezeli ktos ma ochote to prosze wpadac i odwiedzac wezme ze soba aprat ale domyslam sie ze bateriepadna rach ciach:roll: Quote
Katarzyna Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A dzisiaj to już nie prószy, ale solidnie pada...robi się bardzo biało... Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 W warszawie narazie przestalo ale z tego co wiem to ma dosyc intesywnie padac, bedziemy jechac powoli i ostroznie byle dojechac mamy duuzo czasu wkoncu dzis sobota a wystawa jutro ;) Quote
AlaNowak Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ok, to ja tam wpadnne do twojego diabelka;) Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 znam Twego konkurenta:-) Sympatyczny Krokodylek;) , jak dam rade, popatrze chcetnie na Wasze zmagania:lol: Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Zapraszam wszystkich chetnie do siebie oczywiscie tez na sesje ze swoimi psiakami, chyba jakis kontakt tam sie znajdzie na ladowanie baterii na wrazie czego :) Ok powoli sie szykuje do wybicia bo zaraz jedziemy Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Baha napisał(a):a gdzie spicie? Mielismy nocowac w hotelu sportowym ale zabraklo miejsc wiec pokoj zwolilismy jeden no ale toi lepiej bo okazalo sie ze po znajomosci bedziemy nocowac u znajomej mojej bratowej w Lancucie(jezeli dobrze zrozumialam) niedaleko od rzeszowa Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 aha, tak Łańcut to miasteczko ok. 15km od Rzeszowa, droga prosta, do Hali to ok 20 min. Baardzo prosty dojazd:) Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Baha napisał(a):aha, tak Łańcut to miasteczko ok. 15km od Rzeszowa, droga prosta, do Hali to ok 20 min. Baardzo prosty dojazd:) Ufff dobrze ze ty chociaz mi to napisalas bo myslalam ze moze byc gorzej z dojazdem ale skoro jedyne 20 minut to super;) to rzeczywiscie nam sie trafilo :multi: Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 słuchaj, jedziecie z Łańcuta na Rzeszów, na pierwszym rondzie jedziecie w lewo, w dół troche, potem na pierwszych światłach w prawo i w dól, na kolejnych światłach - rondzie - prosto, cały czas prosto na most, za mostem juz jest Hala:-) tak skręt w lewo i parking Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Baha wielkie dzieki :multi: mama nadzieje ze sie widzimy. ;) Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 no to masz latwy numerek :) a na jakim ringu?? my na 12 i jak juz pisalam nr 436 Quote
Baha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ja z niufcią mam ring V , ale bede na ozdóbkach wiekszość czasu, a wiec obok Ciebie:-) Niufy sa oceniane po 61 psach, wiec nie wczesniej niz ok. 13-14. A stafiki? juz sprawdzam: przed Wami 35 psów, wiec pewnie tak jak lhasaczki:-) Ale dam rade:) Quote
blaira Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Not o sie spotkamy :) fajknie przyznam ze wiekszosc umawiania na wystawach nie dochodzi do skutku ale tym razem sie upre hehe wkoncu wypadaloby kogos poznac :cool3: Quote
anovi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A ja też jadę :) jadę, jadę.. :) co prawda tylko towarzysko tym razem, ale jadę :) Tym razem będę mogła spokojnie podziwiać psie piękności i kibicować im :):) Quote
Sajko Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 A my w końcu nie jedziemy, niechcica większa niż chcenie:evil_lol: powodzenia wszystkim:cool3: Quote
AnkaW Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Posypało, posypało, ale teraz delikatnie prószy taką drobnicą. Mam nadzieję że w nocy nie napada :roll: Quote
jostra Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Sajko napisał(a):A my w końcu nie jedziemy, niechcica większa niż chcenie:evil_lol: powodzenia wszystkim:cool3: Ja się nie zgadzam :mad: :mad: :mad: Quote
Sajko Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Wybacz, ale wybór nie jest trudny pomiędzy nocną jazdą po ciemnych polskich drogach na letnich oponach a ....:cool1: więc cóż, dajemy innym szanse na podium na bog:razz: Quote
Recommended Posts