Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko, mam nadzieje, ze te pokazy agility zaczna sie po ocenie border collie. Z planu hali wynika ze ring pokazowy jest zaraz obok naszego! Moja suka zwariuje!

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my prawie ostatni na ringu, tylko asty za nami, czyli pewnie koło 12 się pojawimy w hali dopiero

A ile masz psow przed swoim? Ja mam ponad 50 i probuje wlasnie zdecydowac, o ktorej wyjechac z domu. Rano kadze dodatkowe 10 minut snu jest cenne ;)

Posted

U mnie też około 50, w tym yorki, więc mi się nie spieszy. Plus sama jestem, więc w razie czego jak się spóźnię, to będę błagać o ocenę jako ostatnia rasa na ringu:razz:

Posted

Sajko napisał(a):
U mnie też około 50, w tym yorki, więc mi się nie spieszy. Plus sama jestem, więc w razie czego jak się spóźnię, to będę błagać o ocenę jako ostatnia rasa na ringu:razz:

Sajko ale zwrocilas uwage ze wyjatkowo malo tych yorkow?
w sumie w naszej calej grupie bedzie 71 psow wystawianych

Posted

pewnie że mało, ale 50 przed nami, to i tak jakaś 13 najwcześniej, więc i tak już daję sobie zapas żeby być o 12:razz: no i my nie musimy się szykować do wyjścia na ring, ringówka na łeb i pomy:evil_lol: kamy

Posted

alanowak napisał(a):
co do pytania Agabass o baski w Rzeszowie- jade tylko ja z Bibi`m w szczeniakach:) A cO??:evil_lol:

A nic tak tylko z ciekawości zapytałam, bo interesują mnie baski. My do Rzeszowa nie jedziemy, ale bedziemy w Opolu to się zobaczymy no i na klubówce rzecz jasna, bo z tego co pamietam to się poznałyśmy w Nowym Dworze w grudniu
pozdrawiam

Posted

Dragulec wogole jest bardzo towarzyskim psem, nie mial jeszcze okazji poznac sie z moim Cescikiem ale moze to nadrobimy wkoncu ten sam ring :cool3:
Do zobaczenia na wystawie

Posted

CZy mógłby ktos nas zabrac na wystawe w Rzeszowie- 2 osoby + yOrk? Do paliwa sie dorzucamy normalnie, mieszkamy w Zawierciu wiec okolice Katowic, Częstochowy by nam pasowały z dojazdem też. Mieliśmy jechac z alanowak, ale ona niestety nie da rady, wiec może ktoś inny???? Bardzo nam zależy na tej wystawie, a wszystkie źródła transportu nam odpadły :(:(:(:(

Posted

Czy ktos z Was wie jak wygladaja parkingi przy hali? Na odwrocie mapki, ktora dostalam z potwierdzeniem (swoja droga zupelnie nieczytelnej i do niczego sie nie nadajacej) jest napisane, ze organizator nie odpowiada za brak miejsc na parkingu - czy tam sa problemy z miejscem do zaparkowania?
Szczerze powiedziawszy jeszcze mi sie nie zdarzylo przyjechac na wystawe i nie miec gdzie zaparkowac, ale do Rzeszowa zamierzam przybyc okolo poludnia.

I druga sprawa: mam wolne miejsce w samochodzie dla kogos z Krakowa, ewentualnie Myslenic lub okolic. Nie bardzo wierze, ze ktos sie znajdzie ze wzgledu na nasz pozny wyjazd, ale moze akurat :)

Posted

moment, moment - sorki ja tu nowa i niestety nie mam czasu na czytanie tematu od nowa :lol: czyli że dobrze zrozumiałam że Sajko z Dragulcem będą w Rzeszowie??? No to mam nadzieję że się spotkamy, bo w sumie to się znamy (oczywiście przez łącza:lol: )

Posted

Parking koło 10 jest już zwykle full jak i okoliczne uliczki, dolicz sobie czasu na szukanie miejsca do zaparkowania. A to nie wina organizatora, że parking za mały do hali :( Ogólnie możesz mieć duże problemy koło południa jak przyjdą zwiedzający. Ja w zeszłym roku jechałam koło 9:30 i miałam problemy spore z zaparkowaniem, ale ja miejscowa więc się jakoś udało. Nastaw się też na korki w okolicy hali.

Posted

Uuu, to mnie zasmucilas :( Ale dziekuje za informacje :)
Jezeli nie bedzie chlapy to pol biedy, moge zaparkowac gdzies dalej i dojsc, gorzej jesli bedzie :mad:

Myslisz, ze w poludnie beda jeszcze korki w okolicach hali? Zaczynam sie w takim razie zastanawiac nad wczesniejszym wyjazdem, ale zeby to mialo sens, musialabym byc na miejscu przed 9 i potem kwitnac :roll:

Za zbyt maly parking nie winie organizatorow - zwlaszcza, ze "ostrzegaja" ;) no i jesli komus zalezy na najlepszych miejscach parkingowych, to niestety trzeba byc wczesnie. Bardzo wczesnie :diabloti:

Posted

agaBULL napisał(a):
czyli że dobrze zrozumiałam że Sajko z Dragulcem będą w Rzeszowie??? No to mam nadzieję że się spotkamy, bo w sumie to się znamy (oczywiście przez łącza:lol: )

będą będą:lol: co prawda później niż o 10 bo nam się nie chce z rana jak na ring późno wchodzimy, ale będziemy (bo my w katalogu jako Seayess Hot Love Margins:cool1: ). Jak Was znaleźć?

Posted

Trzymamy kciuki za Dragulca .

My czekamy na was w Katowicach.

P.S. Jakby ktos zatrzymał się w czasie oceny jedynego gp (suczka) obok 11 ringu i spisał ocenę i zawołanie tejże. Byłabym przeogromnie wdzięczna. Będzie tak wchodzić myslę 11:30-12:00

Posted

Sajko, czy mnie się zdaje, czy mnie nie kojarzysz?:crazyeye:
Popatrz na zdjatko, któż tam może być i tak radośnie czekac na Ciebie w tym Rzeszowie:lol: