Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alanowak napisał(a):
Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow???

Hej Hej a 2 osoby + York mogło by być???
My mieszkamy w Zawierciu więc nawet chyba po drodze??

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko napisał(a):
Może jestem ociemniała, ale nie widzę tych stawek nigdzie... jak ktoś ma przypadkiem, może dobra dusza spojrzała by na bulle miniaturowe? A do tego plan sędziowania, bo jak o 12 wchodzę to się spieszyć nie będę:cool1:

Dragulec jako samotny rodzynek 8-)
A spytać o plan sedziowania dzwoń do rzeszowskiego związku dziś po 17.00.
Wg mnie (czysta moja spekulacja) będzieś ok. 11.30-12.00, po 1 airedale'u, kilkunastu amstaffach, kilku bullach i borderze.

Posted

Sajko, zadzwoń dzisiaj do oddziału rzeszowskiego ok.17 i poproś Magde do telefonu, sprawa wygląda troszke inaczej niz pierwotnie, bo Ty bedziesz chyba na innym ringu niż AT.

Posted

Zebra napisał(a):
Plan sedziowania bedzie wstawiony na stronie oddziału rzeszowskiego dzisiaj popołudniu, najpóźniej jutro, cierpliwości.:lol:

No to super fakt ze ja bede z samego rana ale dobrze wiedziec co i jak

Posted

A plan dojazdu dalej nie wchodzi, w żadnej przegladarce. Itak cieniutko na tej stronie,że aż smutno. Oglądałam przed wystawą grudniową w NDM strone Legionowa - tam była pełna informacja, łacznie z planem hali i rozmieszczenia ringów, katalog przedwystawowy z przydzielonym numerem i ringiem, a jaka grafika. Szkoda,że nie u nas....:-(

Posted

Zeliika napisał(a):
Poza zmiana sedziego, zaluje, ze nie ma rozpisek godzinowych poszczegolnych ras - rozladowalo by to tlok przy ringu.

Ja myślę, że nie będzie aż takiego tłoku, jaki był rok czy dwa lata temu. Jest o 200 psów mniej niż normalnie, sporo osób pewnie zrezygnuje z powodu zmiany sędziego.
My jesteśmy tam, gdzie rok temu, czyli przy ringu ONów.:roll:

Posted

No u nas sie tyle zmienilo ze okazuje sie ze w szczniolach mamy konkurencje, w dodatku widze ze ktos chyba zakalsyfikowal go na poczatku do astow zamiast do sbt bo ma dziwny nr. hmmm no to teraz juz nie pisze ze jestesmy na bisie bo niekoniecznie bedziemy...chcialabym sie jedynie dowiedziec co to za szczeniol...czy stawki sa rozpisane gdzies? bo na stronie nie widzialam

Posted

Nic przeciwko ONom ale znam ten bol, ile razy bullowate maja zazwyczaj w warszawie ring z Onowcami az glowa peka.
Ma ktos moze jeszcze katalog ten co byl nieoficjalny ??

Posted

Kika napisał(a):
Będzie to jedna z niewielu wystaw na których będę bez psa- jak się wtedy człowieck czuje??:roll:

Jak sie czuje.....ze chcialby miec psa i go moc wystawic, wiem na wlasnym doswiadczeniu:roll:

Musialek mam pytanko czy wasz pokoj w hotelu jest full?

Posted

A my prawie ostatni na ringu, tylko asty za nami, czyli pewnie koło 12 się pojawimy w hali dopiero:cool3:

Więc pewnie Areska nie zobaczymy na agility, no ale my wiemy jak ładnie biegacie;)