grygy Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 alanowak napisał(a):Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow??? Hej Hej a 2 osoby + York mogło by być??? My mieszkamy w Zawierciu więc nawet chyba po drodze?? Quote
foxydoxy Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Sajko napisał(a):Może jestem ociemniała, ale nie widzę tych stawek nigdzie... jak ktoś ma przypadkiem, może dobra dusza spojrzała by na bulle miniaturowe? A do tego plan sędziowania, bo jak o 12 wchodzę to się spieszyć nie będę:cool1: Dragulec jako samotny rodzynek 8-) A spytać o plan sedziowania dzwoń do rzeszowskiego związku dziś po 17.00. Wg mnie (czysta moja spekulacja) będzieś ok. 11.30-12.00, po 1 airedale'u, kilkunastu amstaffach, kilku bullach i borderze. Quote
Zebra Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Sajko, zadzwoń dzisiaj do oddziału rzeszowskiego ok.17 i poproś Magde do telefonu, sprawa wygląda troszke inaczej niz pierwotnie, bo Ty bedziesz chyba na innym ringu niż AT. Quote
Zebra Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Plan sedziowania bedzie wstawiony na stronie oddziału rzeszowskiego dzisiaj popołudniu, najpóźniej jutro, cierpliwości.:lol: Quote
blaira Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Zebra napisał(a):Plan sedziowania bedzie wstawiony na stronie oddziału rzeszowskiego dzisiaj popołudniu, najpóźniej jutro, cierpliwości.:lol: No to super fakt ze ja bede z samego rana ale dobrze wiedziec co i jak Quote
dachenoceras Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Cienitka ta koperta od Zwiążku - ale cóż trzeba będzie jechać. Quote
iwonka_ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A plan dojazdu dalej nie wchodzi, w żadnej przegladarce. Itak cieniutko na tej stronie,że aż smutno. Oglądałam przed wystawą grudniową w NDM strone Legionowa - tam była pełna informacja, łacznie z planem hali i rozmieszczenia ringów, katalog przedwystawowy z przydzielonym numerem i ringiem, a jaka grafika. Szkoda,że nie u nas....:-( Quote
dachenoceras Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Plan dojazdu jest w kopercie od Zwiążku - kiepski z lekka, a że zna się troche Rzeszów to wiem jak jechać. Quote
nice_girl Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Właśnie weszłam na stronę. Jest już plan sędziowanie i trochę zmian w I grupie. Nam się na szczęście sędzia nie zmienił. Quote
vigor Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Oprocz planu sedziowania jest wykaz zgloszonych psow oraz plan hali. www.zkwp-rzeszow.org.pl Ahoj! Quote
Elitesse Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 na sznaucery tez sie sedzia zmienil :( ludzie raczej nie beda zadowoleni :( Quote
Zeliika Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Poza zmiana sedziego, zaluje, ze nie ma rozpisek godzinowych poszczegolnych ras - rozladowalo by to tlok przy ringu. Quote
nice_girl Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Zeliika napisał(a):Poza zmiana sedziego, zaluje, ze nie ma rozpisek godzinowych poszczegolnych ras - rozladowalo by to tlok przy ringu. Ja myślę, że nie będzie aż takiego tłoku, jaki był rok czy dwa lata temu. Jest o 200 psów mniej niż normalnie, sporo osób pewnie zrezygnuje z powodu zmiany sędziego. My jesteśmy tam, gdzie rok temu, czyli przy ringu ONów.:roll: Quote
blaira Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 No u nas sie tyle zmienilo ze okazuje sie ze w szczniolach mamy konkurencje, w dodatku widze ze ktos chyba zakalsyfikowal go na poczatku do astow zamiast do sbt bo ma dziwny nr. hmmm no to teraz juz nie pisze ze jestesmy na bisie bo niekoniecznie bedziemy...chcialabym sie jedynie dowiedziec co to za szczeniol...czy stawki sa rozpisane gdzies? bo na stronie nie widzialam Quote
Zeliika Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 nice_girl napisał(a): My jesteśmy tam, gdzie rok temu, czyli przy ringu ONów.:roll: Wspolczuje ... Quote
blaira Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Nic przeciwko ONom ale znam ten bol, ile razy bullowate maja zazwyczaj w warszawie ring z Onowcami az glowa peka. Ma ktos moze jeszcze katalog ten co byl nieoficjalny ?? Quote
Kika Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A ja tam nie mam Waszych problemów:cool1: - pewnie przyjadę sama, bo Bafiśka zostaje w domu i będę Was odwiedza na ringach:lol::loveu: Quote
AlaNowak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to zapraszamy kolo 11 na ring 3;) Bede tam z czarno bialym baskiem, wiec mozesz podejsc to sie poznamy;) Quote
AlaNowak Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 To zapraszamy ok 11 na ring 3:) bede z czarno-bialym basenji wiec podejdz, to sie poznamy:) Quote
Katarzyna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A my zapraszamy na VI do Berneńczyków Quote
blaira Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to jak wszyscy zapraszaja to ja tez do 12 ringu do staffiorow Quote
Kika Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Będzie to jedna z niewielu wystaw na których będę bez psa- jak się wtedy człowieck czuje??:roll: Quote
Musiałek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A ja zapraszam na pokazy agility - będę z szetlandem i na ring 2 do aussików :) Quote
blaira Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Kika napisał(a):Będzie to jedna z niewielu wystaw na których będę bez psa- jak się wtedy człowieck czuje??:roll: Jak sie czuje.....ze chcialby miec psa i go moc wystawic, wiem na wlasnym doswiadczeniu:roll: Musialek mam pytanko czy wasz pokoj w hotelu jest full? Quote
Sajko Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A my prawie ostatni na ringu, tylko asty za nami, czyli pewnie koło 12 się pojawimy w hali dopiero:cool3: Więc pewnie Areska nie zobaczymy na agility, no ale my wiemy jak ładnie biegacie;) Quote
Recommended Posts