blaira Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dostalam dzis potwierdzenie, numerek i katalog odbior osobisty na wysatwie Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jesli ktos chcialby to mam miejsca 2 (w sumie 3) w aucie i jesli jest po drodze z bytomia do rzeszowa to zabrac moge;) Quote
Ewelinaa Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nice_girl napisał(a):Dostał już ktoś potwierdzenia? Na pewno nikt z Was nie mógłby mnie wziąć po drodze? :( Mało miejsca z lisem zajmujemy i się dorzucamy do paliwa. :) Autobusem mi średnio na jeża odpowiada, ponieważ jest on dosyć późno w Rzeszowie, a ja muszę przed wystawą załatwić kilka spraw w sekretariacie.:roll: Ja dostalam jakas godzinke temu :) Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 do mnie tez juz przyszlo:D mamy nr 509:diabloti: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 to spoko, moze male spotkanko na wystawie??;> szkoda, ze nie podali o ktorej godzinie mniej wiecej bedzie rasa sie zaczynala...;/ Quote
blaira Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 alanowak napisał(a):to spoko, moze male spotkanko na wystawie??;> szkoda, ze nie podali o ktorej godzinie mniej wiecej bedzie rasa sie zaczynala...;/napisane jest ze przyjmowanie psow od 7-9.30 wiec domyslam sie ze moze byc ciezko z czasami dla konkretnych ras ze wzgledu na obsowki. my i tak bedziemy gdzies na koncu sedziowani, i moge juz powiedziec ze wystawpujemy na bisie szczeniakow jezeli zostane do tej godziny. Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 hehe, ja tez bede na BISie szczeniat, to sie spotkamy jelsi bedziesz;) Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A ktos jesczez bedzie na BISie szczeniat na 100?? Quote
Ewelinaa Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 a skad wiecie ze bedziecie na bis szczeniat ? Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 ja wiem, bo moj to jedyny sczezniak (ba, pies!) w rasie:P:P:P Quote
limnolka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Czy ktos z terrierowcow moze zapisal sobie elektronicznie obsade ras z 3 grupy na tej wystawie ?? Niestety wtedy kiedy byl katalog jakis czas dostepny w necie nie wchodzilem na dogomanie A moze ktos z Rzeszowa ma dostep do katalogu i wie ile jest psow w kazdej z ras i jaka bedzie kolejnosc wejscia na ring? bo dobrze by bylo wiedziec o ktorej dotrzec do Rzeszowa - czy skoro swit, czy dopiero na lunch?? Czy mozna jechac tego samego dnia czy rezerwowac hotel. Chetnie bym sie dowiedzial kiedy wchodza lakelandy i welshe??:lol: Limnolka Quote
Cathedral Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ostatnim razem, jak byliśmy na wystawie, to wszystko (m.in. numer) było w przesyłce - teraz trzeba jeszcze przyznaczyć dodatkowy czas na odebranie nr i katalogu... Czy w ogóle będzie katalog na stronie rzeszowksiego ZK? Ja wacham się, czy jechać, bo wygląda na to, że mąż ma w niedzielę egzamin, a samemu to i smutno i straszno. Chciałabym wiedzieć, jaka będzie konkurencja... Quote
BabyCakes Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ostatnim razem, jak byliśmy na wystawie, to wszystko (m.in. numer) było w przesyłce - teraz trzeba jeszcze przyznaczyć dodatkowy czas na odebranie nr i katalogu... Katalog przeciez tak czy inaczej trzeba odebrac. Na zeszlorocznej, letniej rzeszowskiej wystawie numer odebralam wraz z katalogiem zaraz przy wejsciu. Jesli katalog, ktory przez chwile byl dostepny jest kompletny, to konkurencje masz taka: Klasa młodzieży 637. CORTEZ Zimny Nosek, złote, 03.12.2004, 9182/XXIV/04, PKR w przygotowaniu (HARDY ALWIN Golden Erinor-AVANTI Zimny Nosek), hod. Halina Bortnowska, wł. Olga Sierpniowska 638. DANIEL DEFOE Ambergold GK, złote, 08.11.2004, 8899/XXIV/04, PKR w przygotowaniu (Ch.De., VDH Amigoh-Int.Ch.,Multi Ch. Onore D'Alon GERDA), hod. Tatiana Khramchenkova, wł. Agnieszka Łukaszczyk 639. ELLAD EMI Cotinus, kremowe, 29.03.2005, PKR w przygotowaniu (DAVE KINK'S Legend-SARIN Cerasus), hod. Beata Czepil-Gołaś, wł. Małgorzata Marciniec 640. PRIMA Birbani, kremowe, 23.03.2005, 5851/XXIX/05, PKR w przygotowaniu (Saquehanna GLEJT-PRIMA PALOMA Blanka), hod. Agata Korpetta, wł. Tomasz Sławik Quote
BabyCakes Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Limnolka, ja mam caly ten katalog zapisany w wordzie, tylko gdzies mi nazwy ras wcielo :lol: Jezeli chcesz, moge Ci wyslac mailem. Quote
Irviers Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 też dostałam dzis potwierdzenie :) Szkoda ze bez numerku ;) zawsze to mniej zachodu ;) Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 BabyCakes- prześlesz mi staweczke angielskich seterow??? Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow??? Quote
vigor Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Witam! Moze ma ktos dostep do planu sedziowania. To prosze o zamieszczenie, bo moze nie musialbym siedziec i czekac jesli Diuna jest setnym psem na ringu. Moze psy, ktore sa jedyne w rasie pojda na poczatku??? Kto to wie???? Ahoj! Quote
Pearl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 alanowak napisał(a):Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow??? Możliwe, że ja...benzyna zawsze taniej wyjdzie. Mogłabym informacje o koszcie na PW? :) Pozdrawiam Quote
Sajko Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Może jestem ociemniała, ale nie widzę tych stawek nigdzie... jak ktoś ma przypadkiem, może dobra dusza spojrzała by na bulle miniaturowe? A do tego plan sędziowania, bo jak o 12 wchodzę to się spieszyć nie będę:cool1: Quote
Recommended Posts