Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nice_girl napisał(a):
Dostał już ktoś potwierdzenia?

Na pewno nikt z Was nie mógłby mnie wziąć po drodze? :( Mało miejsca z lisem zajmujemy i się dorzucamy do paliwa. :)
Autobusem mi średnio na jeża odpowiada, ponieważ jest on dosyć późno w Rzeszowie, a ja muszę przed wystawą załatwić kilka spraw w sekretariacie.:roll:

Ja dostalam jakas godzinke temu :)

Posted

alanowak napisał(a):
to spoko, moze male spotkanko na wystawie??;> szkoda, ze nie podali o ktorej godzinie mniej wiecej bedzie rasa sie zaczynala...;/
napisane jest ze przyjmowanie psow od 7-9.30 wiec domyslam sie ze moze byc ciezko z czasami dla konkretnych ras ze wzgledu na obsowki. my i tak bedziemy gdzies na koncu sedziowani, i moge juz powiedziec ze wystawpujemy na bisie szczeniakow jezeli zostane do tej godziny.

Posted

Czy ktos z terrierowcow moze zapisal sobie elektronicznie obsade ras z 3 grupy na tej wystawie ?? Niestety wtedy kiedy byl katalog jakis czas dostepny w necie nie wchodzilem na dogomanie
A moze ktos z Rzeszowa ma dostep do katalogu i wie ile jest psow w kazdej z ras i jaka bedzie kolejnosc wejscia na ring? bo dobrze by bylo wiedziec o ktorej dotrzec do Rzeszowa - czy skoro swit, czy dopiero na lunch?? Czy mozna jechac tego samego dnia czy rezerwowac hotel.
Chetnie bym sie dowiedzial kiedy wchodza lakelandy i welshe??:lol:
Limnolka

Posted

Ostatnim razem, jak byliśmy na wystawie, to wszystko (m.in. numer) było w przesyłce - teraz trzeba jeszcze przyznaczyć dodatkowy czas na odebranie nr i katalogu...
Czy w ogóle będzie katalog na stronie rzeszowksiego ZK? Ja wacham się, czy jechać, bo wygląda na to, że mąż ma w niedzielę egzamin, a samemu to i smutno i straszno. Chciałabym wiedzieć, jaka będzie konkurencja...

Posted

Ostatnim razem, jak byliśmy na wystawie, to wszystko (m.in. numer) było w przesyłce - teraz trzeba jeszcze przyznaczyć dodatkowy czas na odebranie nr i katalogu...

Katalog przeciez tak czy inaczej trzeba odebrac. Na zeszlorocznej, letniej rzeszowskiej wystawie numer odebralam wraz z katalogiem zaraz przy wejsciu.
Jesli katalog, ktory przez chwile byl dostepny jest kompletny, to konkurencje masz taka:

Klasa młodzieży
637. CORTEZ Zimny Nosek, złote, 03.12.2004, 9182/XXIV/04, PKR w przygotowaniu (HARDY ALWIN Golden Erinor-AVANTI Zimny Nosek), hod. Halina Bortnowska, wł. Olga Sierpniowska
638. DANIEL DEFOE Ambergold GK, złote, 08.11.2004, 8899/XXIV/04, PKR w przygotowaniu (Ch.De., VDH Amigoh-Int.Ch.,Multi Ch. Onore D'Alon GERDA), hod. Tatiana Khramchenkova, wł. Agnieszka Łukaszczyk
639. ELLAD EMI Cotinus, kremowe, 29.03.2005, PKR w przygotowaniu (DAVE KINK'S Legend-SARIN Cerasus), hod. Beata Czepil-Gołaś, wł. Małgorzata Marciniec
640. PRIMA Birbani, kremowe, 23.03.2005, 5851/XXIX/05, PKR w przygotowaniu (Saquehanna GLEJT-PRIMA PALOMA Blanka), hod. Agata Korpetta, wł. Tomasz Sławik

Posted

Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow???

Posted

Witam!
Moze ma ktos dostep do planu sedziowania. To prosze o zamieszczenie, bo moze nie musialbym siedziec i czekac jesli Diuna jest setnym psem na ringu.
Moze psy, ktore sa jedyne w rasie pojda na poczatku??? Kto to wie????
Ahoj!

Posted

alanowak napisał(a):
Ludzie! ponawiam moj apropozycje o zabraniu kogos na wystawe w Rzeszowie!!! Mam 3 wwolne miejsca w aucie+ bagaznik hydeback(czy jakos tak:P:P:P)!!! Naprawde nikt nie chce sie zabrac z Bytomia lub okolic albo z trasy Bytom-Rzeszow???
Możliwe, że ja...benzyna zawsze taniej wyjdzie. Mogłabym informacje o koszcie na PW? :)

Pozdrawiam

Posted

Może jestem ociemniała, ale nie widzę tych stawek nigdzie... jak ktoś ma przypadkiem, może dobra dusza spojrzała by na bulle miniaturowe? A do tego plan sędziowania, bo jak o 12 wchodzę to się spieszyć nie będę:cool1: