Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Sonya-Nero']Katalog narobił trochę zamieszania:roll: ;) i dlatego został sciągnięty. Piękna animacja ogonków!!! Cudo! Gdzie to znalazłaś? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 alanowak napisał(a):co do pytania Agabass o baski w Rzeszowie- jade tylko ja z Bibi`m w szczeniakach:) A cO??:evil_lol: Jak już będziesz w domu - napisz, jak poszło. Możesz napisać w temacie "Rezszów" oraz "Basenji na wystawach". Czekamy. Pzdr. Quote
AlaNowak Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 ok;) beda foty to tez wstawie:evil_lol: szkoda tylko, ze wiecej baskow nie bedzie...:-( Quote
Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Jeszcze trochę czasu musi upłynąć, aby wszystkie wystawy w Polsce były "obsadzone" baskami. Ale na pewno gdzieś się spotkasz z innymi ...:lol: Pzdr. Quote
Kika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Zeliika napisał(a):Czy widzieliscie na stronie oddzialu rzeszowskiego, ze jest inna sedzina na VI grupe? Zamiast pani D. Witkowskiej jest teraz wpisana pani M. Musial :-( Zastanawiam sie, czy jechac... Widzisz Zellika - ja bym pewnie w takiej sytuacji pojechała, a przez info poprzednie nie zgłosiłam swojego potwora :placz: Quote
Sonya-Nero Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Piękna animacja ogonków!!! Cudo! Gdzie to znalazłaś? Pzdr. Hmmm, powiedzmy, że pożyczyłam;) , mi również spodobały się te ogonki;) :loveu: Quote
blaira Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Heh dowiedzialam sie ze duzo osob wystawiajacy bedzie nocowalo w w Hotelu sportowym:cool3: Dowiedzialam sie o tym jak zapytalam czy mozna z psem, to odp nie ma problemu wiekszosc osob bedzie z psem . Nio i Musialek Pani przez przypadek sie wygadala ze ty tez bedziesz w tym hotelu hehehe wiec pewnie sie widzimy w hotelu i w niedziele na wystawie Quote
jostra Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Jakby jechał ktoś z Olsztyna to proszę o kontakt na priv, z góry dzięki Quote
Zeliika Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='Kika']Widzisz Zellika - ja bym pewnie w takiej sytuacji pojechała, a przez info poprzednie nie zgłosiłam swojego potwora :placz: Kika to moze podfarbujemy troche Bafisie, doczepimy to i owo i wystapi jako Dakar? :lol: Quote
Yoshko Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Miejmy nadzieję ze dach hali w Rzeszowie bedzie odsniezony na wystawę. Quote
Musiałek Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 blaira napisał(a):Heh dowiedzialam sie ze duzo osob wystawiajacy bedzie nocowalo w w Hotelu sportowym:cool3: Dowiedzialam sie o tym jak zapytalam czy mozna z psem, to odp nie ma problemu wiekszosc osob bedzie z psem . Nio i Musialek Pani przez przypadek sie wygadala ze ty tez bedziesz w tym hotelu hehehe wiec pewnie sie widzimy w hotelu i w niedziele na wystawie No to za twoim postem że ty będziesz tam spać, więc jak sobie pomyślałam że mam wstać o 3 i wyjechac o 4 to od razu wzięłam wczoraj za telefon i zarezerwowałam pokój. Miałas dobry pomysł z tym spaniem tam !!!! Widzimy się a jak wyjeżdzamy z Warszawki po Marcina koniach tj. około 3 po południu:) Do zobaczenia!!!! Quote
blaira Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Musiałek napisał(a):No to za twoim postem że ty będziesz tam spać, więc jak sobie pomyślałam że mam wstać o 3 i wyjechac o 4 to od razu wzięłam wczoraj za telefon i zarezerwowałam pokój. Miałas dobry pomysł z tym spaniem tam !!!! Widzimy się a jak wyjeżdzamy z Warszawki po Marcina koniach tj. około 3 po południu:) Do zobaczenia!!!! Moge zapytac czy bedziesz miala moze miejsce w pokoju? bo zarezerwowalam 2 pokoje ale jeden stoi pod znakiem zapytania powiedzili ze moga najwyzej dostawic lozka co nie jest problemem ale bedziemy mieli w pokoju 2 -osobowym 4 psy z klatkami :/. Bede tam dzwonic jeszcze i pytac Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A my do Rzeszowa nie jedziemy :placz: Zmorka dostała cieczki i to będzie akurat " ten czas " :placz: Zostajemy w domku żeby psiaki nie powariowały.... Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 uuuuuuu....co za pech.... ja naszczescie suni nie mam:]:p Quote
Tomex Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):A my do Rzeszowa nie jedziemy :placz: Zmorka dostała cieczki i to będzie akurat " ten czas " :placz: Zostajemy w domku żeby psiaki nie powariowały.... U mnie ta sama sytuacja :cry: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Czy wy tez siedzicie jak na jajach w oczekiwaniu na katalog przedwystawowy??? A moze ktos juz wie kiedy ma sie zamiar pojawic???:> Quote
dorotal Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 katalog przedwystawowy juz byl ale jak sie okazylo mial duze bledy i zniknal :razz: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 HEHE, to to wiem, ale ponac tamten byl nieoficjalny... Quote
Ewelinaa Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 uuuu kiepska sprawa :( naszczecie ja jade z psem Quote
nice_girl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dostał już ktoś potwierdzenia? Na pewno nikt z Was nie mógłby mnie wziąć po drodze? :( Mało miejsca z lisem zajmujemy i się dorzucamy do paliwa. :) Autobusem mi średnio na jeża odpowiada, ponieważ jest on dosyć późno w Rzeszowie, a ja muszę przed wystawą załatwić kilka spraw w sekretariacie.:roll: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 ja niestety jeszcze nie dostalam...:( zabralabym cie, ale niestety nie po drodze... chyba ze...bo nei wiem gdzie dokladnie mieszkasz... czy z Bytomi do Rzeszowa jest po drodze do ciebei?? Quote
nice_girl Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nie, nie po drodze.:( Właśnie dostałam potwierdzenie. Szkoda, że nie jest napisane, na jakim ringu jesteśmy sędziowane. Niemniej mam nadzieję, że na I piętrze, a nie na II.:roll: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 jak to potwierdzienie??? w niedziele?? Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 lol, sory, popieprzyly mi sie dni, a to prze z to ze ferie mam:diabloti: Quote
AlaNowak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 hehe, bylam skrzynke sprawdzic i... jest tam cos:multi: tylko ze mama ma przy sobie klucze...:mad: :lmaa: Quote
Recommended Posts