Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
co do pytania Agabass o baski w Rzeszowie- jade tylko ja z Bibi`m w szczeniakach:) A cO??:evil_lol:

Jak już będziesz w domu - napisz, jak poszło. Możesz napisać w temacie "Rezszów" oraz "Basenji na wystawach". Czekamy.
Pzdr.

Posted

Zeliika napisał(a):
Czy widzieliscie na stronie oddzialu rzeszowskiego, ze jest inna sedzina na VI grupe?
Zamiast pani D. Witkowskiej jest teraz wpisana pani M. Musial :-(
Zastanawiam sie, czy jechac...

Widzisz Zellika - ja bym pewnie w takiej sytuacji pojechała, a przez info poprzednie nie zgłosiłam swojego potwora :placz:

Posted

Heh dowiedzialam sie ze duzo osob wystawiajacy bedzie nocowalo w w Hotelu sportowym:cool3: Dowiedzialam sie o tym jak zapytalam czy mozna z psem, to odp nie ma problemu wiekszosc osob bedzie z psem . Nio i Musialek Pani przez przypadek sie wygadala ze ty tez bedziesz w tym hotelu hehehe wiec pewnie sie widzimy w hotelu i w niedziele na wystawie

Posted

[quote name='Kika']Widzisz Zellika - ja bym pewnie w takiej sytuacji pojechała, a przez info poprzednie nie zgłosiłam swojego potwora :placz:

Kika to moze podfarbujemy troche Bafisie, doczepimy to i owo i wystapi jako Dakar? :lol:

Posted

blaira napisał(a):
Heh dowiedzialam sie ze duzo osob wystawiajacy bedzie nocowalo w w Hotelu sportowym:cool3: Dowiedzialam sie o tym jak zapytalam czy mozna z psem, to odp nie ma problemu wiekszosc osob bedzie z psem . Nio i Musialek Pani przez przypadek sie wygadala ze ty tez bedziesz w tym hotelu hehehe wiec pewnie sie widzimy w hotelu i w niedziele na wystawie

No to za twoim postem że ty będziesz tam spać, więc jak sobie pomyślałam że mam wstać o 3 i wyjechac o 4 to od razu wzięłam wczoraj za telefon i zarezerwowałam pokój.

Miałas dobry pomysł z tym spaniem tam !!!! Widzimy się a jak wyjeżdzamy z Warszawki po Marcina koniach tj. około 3 po południu:)

Do zobaczenia!!!!

Posted

Musiałek napisał(a):
No to za twoim postem że ty będziesz tam spać, więc jak sobie pomyślałam że mam wstać o 3 i wyjechac o 4 to od razu wzięłam wczoraj za telefon i zarezerwowałam pokój.

Miałas dobry pomysł z tym spaniem tam !!!! Widzimy się a jak wyjeżdzamy z Warszawki po Marcina koniach tj. około 3 po południu:)

Do zobaczenia!!!!

Moge zapytac czy bedziesz miala moze miejsce w pokoju? bo zarezerwowalam 2 pokoje ale jeden stoi pod znakiem zapytania powiedzili ze moga najwyzej dostawic lozka co nie jest problemem ale bedziemy mieli w pokoju 2 -osobowym 4 psy z klatkami :/. Bede tam dzwonic jeszcze i pytac

Posted

A my do Rzeszowa nie jedziemy :placz: Zmorka dostała cieczki i to będzie akurat " ten czas " :placz: Zostajemy w domku żeby psiaki nie powariowały....

Posted

Pysia napisał(a):
A my do Rzeszowa nie jedziemy :placz: Zmorka dostała cieczki i to będzie akurat " ten czas " :placz: Zostajemy w domku żeby psiaki nie powariowały....

U mnie ta sama sytuacja :cry:

Posted

Dostał już ktoś potwierdzenia?

Na pewno nikt z Was nie mógłby mnie wziąć po drodze? :( Mało miejsca z lisem zajmujemy i się dorzucamy do paliwa. :)
Autobusem mi średnio na jeża odpowiada, ponieważ jest on dosyć późno w Rzeszowie, a ja muszę przed wystawą załatwić kilka spraw w sekretariacie.:roll:

Posted

ja niestety jeszcze nie dostalam...:( zabralabym cie, ale niestety nie po drodze... chyba ze...bo nei wiem gdzie dokladnie mieszkasz... czy z Bytomi do Rzeszowa jest po drodze do ciebei??

Posted

Nie, nie po drodze.:(

Właśnie dostałam potwierdzenie. Szkoda, że nie jest napisane, na jakim ringu jesteśmy sędziowane. Niemniej mam nadzieję, że na I piętrze, a nie na II.:roll: