agabass Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ile jest zgłoszonych basenji na tej wystawie ktoś wie może? Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No nie wiem czy prośba Zelikii się nie spełni bo prognozy niestety są bardzo niekorzystne, szczególnie drogowe!!!!!!!!!!! Quote
Zeliika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Musiałek']No nie wiem czy prośba Zelikii się nie spełni bo prognozy niestety są bardzo niekorzystne, szczególnie drogowe!!!!!!!!!!! Ale ja zycze wystawcowm zeby jak najszczesliwiej dojechali, nie chcialabym tylko, zeby mi publika zadeptala psa, jak to nieomal mialo miejsce w zeszlym roku :lol: Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :lol: a mnie chodzi tylko o ta pogodę!!!! gdzie prognozy mówią że prawdziwa zima dopiero przed nami!!! i to właśnie na następny weekend :shake: Ja jestem przerazona ponieważ mam do przejechania 300 km i musze być przed 10 ponieważ oprócz wystawienia Blusika mam pokaz agility z Aresem o 10 :roll: Quote
Zeliika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Musiałek napisał(a)::lol: a mnie chodzi tylko o ta pogodę!!!! gdzie prognozy mówią że prawdziwa zima dopiero przed nami!!! i to właśnie na następny weekend :shake: Ja jestem przerazona ponieważ mam do przejechania 300 km i musze być przed 10 ponieważ oprócz wystawienia Blusika mam pokaz agility z Aresem o 10 :roll: To moze rozwaz opcje noclegu, droga z Warszawy do Rzeszowa jest fatalna i jedzie sie minimum 4 godziny. Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A znasz ta trasę??? Którędy najlepiej jechać???? Quote
Zeliika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Mozliwosci sa 3: 1) przez Radom trasa krakowska (w dni powszednie korki) 2) przez Konstancin-Jeziorna, Gore Kalwarie, Tarnobrzeg 3) trasa lubelska Zalezy jeszcze, w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkasz. My swego czasu duzo jezdzilismy do Sanoka (przez Rzeszow) i sprawdzalismy wszystkie warianty i najszybciej bylo trasa nr 2, ale teraz mieszkamy na Saskiej Kepie, wiec nie wiem, czy nie szybciej bedzie trasa lubelska, chociaz kilometrowo wychodzi dalej. Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 :lol: to prawie sąsiadki, Mój syn na Zwyciężców ma szkołę a mieszkamy za kanałkiem gocławskim Wawer więc na wylocie lubelskim więc mogłabybyc nr 3 ale własnie proponowano mi nr 2. Ja z trasy nr 2 znam odcinek do Kozienic bo tam na konie jeździmy ale dalej nie znam. A lubelska nie jest szersza??? która jest częściej odśnieżana :lol: Bo pewnie znów drogowców zima zaskoczy :lol: Quote
Ajrisz Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A podczas wystawy ma byc jakis pokaz agility? Czy zle zrozumialam? Czy jakby bylo cos podobnego organizowane, to mozna sobie wziac udzial ? ;-) Quote
nice_girl Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Ajrisz napisał(a):A podczas wystawy ma byc jakis pokaz agility? Czy zle zrozumialam? Czy jakby bylo cos podobnego organizowane, to mozna sobie wziac udzial ? ;-) Pokaz agility na pewno będzie. W zeszłym roku, jak i dwa lata temu, było nawet pasienie z kaczkami, pokaz posłuszeństwa. :) Nie mam pojęcia, czy można w tym wziąc udział. Quote
AlaNowak Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 agabass napisał(a):ile jest zgłoszonych basenji na tej wystawie ktoś wie może? na pewno jest moj BB w szceniaczkach, wiem takze, ze bedzie jesczez jeden Loango w szczeniakach, na 100 bedzie gmk ze swoimi piechami( bez tego szczeniaczka chyba beda 3) Quote
BeataG Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Zeliika napisał(a):Mozliwosci sa 3: 1) przez Radom trasa krakowska (w dni powszednie korki) 2) przez Konstancin-Jeziorna, Gore Kalwarie, Tarnobrzeg 3) trasa lubelska Zalezy jeszcze, w jakiej dzielnicy Warszawy mieszkasz. My swego czasu duzo jezdzilismy do Sanoka (przez Rzeszow) i sprawdzalismy wszystkie warianty i najszybciej bylo trasa nr 2, ale teraz mieszkamy na Saskiej Kepie, wiec nie wiem, czy nie szybciej bedzie trasa lubelska, chociaz kilometrowo wychodzi dalej. Jako rodowita Rzeszowianka i importowana Warszawianka ;), która najeździła się z Warszawy do Rzeszowa i z powrotem, że hoho, przestrzegam przed wyborem zimą jakiejkolwiek innej trasy niż przez Radom. Tylko trasa przez Radom jest na całej długości odśnieżana, pozostałe trasy to zimą (zwłaszcza taką jak teraz) samobójstwo. Quote
AlaNowak Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 alanowak napisał(a):na pewno jest moj BB w szceniaczkach, wiem takze, ze bedzie jesczez jeden Loango w szczeniakach, na 100 bedzie gmk ze swoimi piechami( bez tego szczeniaczka chyba beda 3) ok, sprawdzilam i juz wiem, ze z samej hod. Loango beda 6 psow;) 4 sczezniaczki (po dwa tej samej plci), 1 dorosly pies i suka;):evil_lol: Quote
Guest Mrzewinska Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Beata, bedziesz jechac przez Krakow? Nocujesz w Rzeszowie? Ja bede bez psa na wystawie, proszono mnie o konferansjerke. Bede juz w sobote - jade z Krakowa, ale chyba pociagiem, bo jazda zima w maluchu na letnich oponach, to nie bylby najlepszy pomysl... Zofia Quote
BeataG Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Zosiu, przykro mi bardzo, ale ja się w ogóle na tę wystawę nie wybieram. :( Wtrąciłam się tylko przez sentyment do rodzinnego miasta, no i przez to, że wszelkie warianty trasy Warszawa - Rzeszów znam na pamięć w każdych warunkach pogodowych, więc chciałam ostrzec dogomaniaków z Warszawy przed wybraniem niebezpiecznej trasy. Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='BeataG']Jako rodowita Rzeszowianka i importowana Warszawianka ;), która najeździła się z Warszawy do Rzeszowa i z powrotem, że hoho, przestrzegam przed wyborem zimą jakiejkolwiek innej trasy niż przez Radom. Tylko trasa przez Radom jest na całej długości odśnieżana, pozostałe trasy to zimą (zwłaszcza taką jak teraz) samobójstwo. BeataG BAAAAAAAAAAAArdzo dziekuję!!!!!!! Uratowałas kilka żyć, a prosze powiedz ila czasu musze liczyć przy takiej pogodzie na trasę przez radom??? Quote
BeataG Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Musiałek, sądzę, że 5 godzin trzeba liczyć, może nawet 5,5, jeśli będą korki albo będziesz gdzieś stawać po drodze. Quote
Zeliika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Sam wyjazd z Pragi Poludnie do Janek moze zabrac godzine, ale w weekend nie powinno byc duzego ruchu. Quote
Musiałek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 wystawa w niedziele jesli na miejscu mam byc ok 9 i 5 godzin trasa, to musze wyjechac o 4 rano :shake: Raczej takich wariatów będzie mało :lol: Quote
Zeliika Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 BeataG napisał(a):Jako rodowita Rzeszowianka i importowana Warszawianka ;), która najeździła się z Warszawy do Rzeszowa i z powrotem, że hoho, przestrzegam przed wyborem zimą jakiejkolwiek innej trasy niż przez Radom. Tylko trasa przez Radom jest na całej długości odśnieżana, pozostałe trasy to zimą (zwłaszcza taką jak teraz) samobójstwo. Dzieki za przestroge! Quote
blaira Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 My postanowilismy jechac do Rzeszowa juz w sobote i nocowac jest jeden pensjonat ktory zdecydowal sie na nasze czworonogi ale jeszcze nie wiem ktory. Tylko ze nie jest tanio :/ Quote
vigor Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dzieki foxydoxy mozna obejrzec katalog wystawowy: http://samba.foxydoxy.pl/katalog20060205.htm Quote
dorotal Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Widze w katalogu ze jeden moj pies zmienil rase z kinga na cavaliera :razz: Quote
lidush Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 dorotal napisał(a):Widze w katalogu ze jeden moj pies zmienil rase z kinga na cavaliera :razz: Dorota nie przejmuj się, jeden pies to jeszcze nic:razz: W katalogu cała pierwsza grupa zmieniła nazwę:evil_lol: Dzięki temu dowiedziałam się, że zamiast psa zaganiającego mam stróżującego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts