Ajrisz Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 My tez sie pochwalimy. Raisa - CWC, NSwR, co oznacza skonczony championat! Nareszcie :D Quote
Bardotka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 jo-jo napisał(a):a macie wyniki doziów ?? :roll: He he Dike ma CWC i NSwR:)))) Quote
Elitesse Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 wogole to gratulacje dla wszystkich zwyciezcow !! :laola: :laola: Quote
iwonka_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 ludziska, jak macie jakies foty to wstawcie, plis Quote
jo-jo Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Bardotka napisał(a):He he Dike ma CWC i NSwR:)))) No wiesz i dopiero teraz to piszesz wstręciucho ? :-P Quote
Agasia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='anikrawet']BOG I PON MAZUR z Gangu Długich , wcześniej też BIS ras Polskich II w grupie i na Rasach Polskich Podhalanka HAJNÓWKA Buksa Filaos Tak tez myslalam - dziekuje :) I dla wszystkich wielkie gratulacje! :multi: :multi: :ghost_2: Quote
Atik Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Matuchowa Frajda napisał(a):O raaany Atik chyba opatrznie zrozumiałaś/eś mój post :crazyeye: ... Co do BOB-a nie mam wątpliwości ....i nic o nim nie pisałam, wyrażnie mówiłam o ocenach 2 psów, które spokojnie powinny dostać ocenę doskonałą minimum (w mojej opinii)!! Zerknij na mój post proszę jeszcze raz... (miałam nadzieję, że jasno określiłam co mam na myśli, a tu znowu cosik nie tak :razz: ). Przepraszam, faktycznie źle zrozumiałam :oops: Quote
karenina Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Atik, czy wród fotografów robicych zdjecia na grupach był jakis "oddzialowy" od którego bedzie mozna wyciagnąc fotke? Quote
Draczyn Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Ja równiież składam serdeczne gratulacje wszystkim zwycięzcom:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Atik Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='karenina']Atik, czy wród fotografów robicych zdjecia na grupach był jakis "oddzialowy" od którego bedzie mozna wyciagnąc fotke? Tak, dowiem się wszytskiego jutro. Quote
karenina Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Atik napisał(a):Tak, dowiem się wszytskiego jutro. Dzięki wielkie :) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Widzę, że wystawa "poszła" świetnie! Jest komu i czego gratulować: te CWC, NPwR,. BOB-y, BOG-i... Szczególne gratki dla Kareniny i Alanowak - bo ... V grupa!!! Pzdr. Quote
Matuchowa Frajda Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Atik ... no to dobrze, że jasna sytuacja....:lol: zresztą znam osobiście hodowczynię tej suńki i składałam jej gratulacje zaraz po wystawie (od niej zresztą miałam dokładne wyniki wystawowe). Quote
Yoshko Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Czy nikt nie ma żadnych zdjęc z finałów? Quote
AlaNowak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 heh, ja mam , sprobuje cos wstawic;) a moze jest cos co cie interesuje najbardziej?? bo tez nie mam wszystkiego...:P za malo rak bylo:D Quote
Yoshko Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Daj wszystko co masz , kazdy napewno chętnie obejrzy.;) Quote
Atik Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Myslę, że niedługo pojawią się fotki na stronie oddziału. Quote
BarbeSale Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 a orpocz tego, jezeli bede mial jakies inne to postaram sie wrzucic na serwer jutro badz pojutrze, autorstwa tego samego Pana wiec nie ma sensu zeby sie dublowaly. pozdrawiam Quote
Ewad Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 CZy ktoś mógłby podać stawkę mopsów? Baaardzo proszę, jeśli ktoś zna wyniki, to jeszcze lepiej, ale chociaż stawka plizzz Quote
AnkaW Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 mopsy - psy kl. szczeniat METEORYT Pomarszczony Czar młodziez NOT BAD BOY Sasquehanna posrednia BAKCYL Ostrowskie Wały otwarta AGENT Świat w Miniaturze championy Sasquehanna SHEFFIELD FOREVER Quote
AnkaW Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 MOPSY - SUKI młodziez Oasis-Dog FATIMA posrednia LILLA FOR POMARSZCZONY CZAR Zulga otwarta MELI Ostrowskie Wały NUKKO SHENCYR Wolamerican championy Sasquehanna SHEFFIELD FOR ME Quote
Ewad Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Ance W serdecznie dziękuję za stawkę- dzięki:) Quote
pieski2 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Witaj Aniu! widzę że bawisz się w sprawozdawcę wystawowego! To świetnie,bo ja nigdy nie mam głowy do całości stawek-trema!Pozdrowienia dla niesfornej dwójki -od olbrzyma Kaya!;) Quote
dachenoceras Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 pieski2 napisał(a): !Pozdrowienia dla niesfornej dwójki -od olbrzyma Kaya!;) Coby tylko Kay nie połknął mojego Demonisia - zgłoszony na Jarosław na wspólna drogę czekam - zgłoszony na klubówkę, ale nie jadę sprawy rodzinne, bywa - cóż. Quote
Recommended Posts