Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super sprawa z tym katalogiem, u mnie w grupie żadnych "kwiatków" nie znalazłam. Ja się wybieram pociągiem, mam dośc dogodne połaczenie w niedziele rano.

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorotal napisał(a):
Widze w katalogu ze jeden moj pies zmienil rase z kinga na cavaliera :razz:

Hmmmm :razz: to nie tylko twój zmienił rase ale też kilka staffików zmieniło rase na amstaff!!! Coś mi się wydaje że tworzący katalog :drink1: i "poszli po bandzie"!!!

Posted

a moje suczydlo awansowalo nie wiem jakim cudem do kl. pośredniej...mam nadzieje, ze to odkręcą, bo nie mam zamiaru jeszcze tym sie denerwowac na wystawie...e-maila juz wyslalam

Posted

bpolga napisał(a):
Hmmmm :razz: to nie tylko twój zmienił rase ale też kilka staffików zmieniło rase na amstaff!!! Coś mi się wydaje że tworzący katalog :drink1: i "poszli po bandzie"!!!

Proszę o podanie konkretnych psów - być może uda mi się wpłynąć na ich poprawę jeszcze przed drukiem.
Nie ja wprowadzałem dane do katalogu, mnie przypadło tylko konwertowanie danych tekstowych z Bazylego na HTML i format katalogu (stąd macie dostep do tych danych).
Mogę tylko przepraszać za człowieka z mojego miasta 8-), faktycznie błąd fatalny.
Jeśli będzie tego więcej (oby nie) - będę wnioskował o zmianę wprowadzającego na następnej wystawie.

Posted

[quote name='blaira']My postanowilismy jechac do Rzeszowa juz w sobote i nocowac jest jeden pensjonat ktory zdecydowal sie na nasze czworonogi ale jeszcze nie wiem ktory. Tylko ze nie jest tanio :/

Spróbuj w hotelu Sportowym (przy basenach MOSiR)
http://www.klubowa.rzeszow.pl/

Wiem, że przyjmuje psy (już takie są na wystawę)
Jest przy parku (to mój domowy park!), a do hali na Podpromiu piechotą można dojść za 15 minut.
Z dworca PKP i PKS jest 10 minut piechotą.

Posted

[quote name='Yoshko']Sprawdzałam swoje psy w podanym linku i mój weteran ma napisane że PKR w przygotowaniu a suka nie ma przydomka.
Czy ten katalog bedzie poprawiony?

Powtarzam, ja nie przygotowuję danych do katalogu.
Dałem Wam okazję wglądu w katalog, ale "nieoficjalnie".

Niekoniecznie osoby wpisujące dane do katalogu czytają Dogomanię 8-)
Poza tym, ja nie mam oryginałów zgłoszeń, a tylko zgłoszenie jest podstawą do ewentualnej zmiany błednie wpisanych danych.

Jesli na Waszych zgłoszeniach były inne dane niż te które widzicie w "roboczym" katalogu - proszę pisać na adres związkowy, biuro@zkwp-rzeszow.org.pl , ale zgłaszajcie tylko błędy rasy, klasy lub właściciela, a nie brak tytułów czy przydomków rodziców!!!

O DJP sam już napisałem, a do Oddziału pójdę sam osobiście dopilnować poprawek.

Posted

Wielkie dzięki za udostępnienie stawek!!! Myśle ze powinnismy byc wdzieczni, ze Oddzial RZeszów na to pozwolil i ze do ostatniej chwili mozna bylo zglosic psa!!
Super ! gratulacje !!

Posted

Ejjj słuchajcie, jak ja otwieram tą stronke to mi pojawia się tylko napis ''Zapraszamy na wystawe'' i link odddziały rzeszów :placz: :placz: :placz: :placz: co sie dzieje?

Posted

grygy napisał(a):
Ejjj słuchajcie, jak ja otwieram tą stronke to mi pojawia się tylko napis ''Zapraszamy na wystawe'' i link odddziały rzeszów :placz: :placz: :placz: :placz: co sie dzieje?

Pewnie przed - premiera skończona - czas poczekać na oficjalną, mnie sie udało ale to było kilka godziń wcześniej.

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Katalog narobił trochę zamieszania:roll: ;) i dlatego został sciągnięty.

Ale naszczęscie udało mi się dotrzeć do katalogu :evil_lol: :evil_lol:
Ale rzeczywiscie, same w nim błędy :roll: w co drugiej pozycji, coś jest źle :mad:

Posted

Czy widzieliscie na stronie oddzialu rzeszowskiego, ze jest inna sedzina na VI grupe?
Zamiast pani D. Witkowskiej jest teraz wpisana pani M. Musial :-(
Zastanawiam sie, czy jechac...