Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A potwierdzenie mailem przychodzi zaraz po zgłoszeniu, czy po pewnym czasie - ponieważ musiałem robić jakieś konfiguracje coby to wysłać to już sam nie wiem czy poszło - czyba ze 4 zgłoszenia mi poszły (tego samego psa)

Ja dostałam potwierdzenie o zgłoszeniu (przez net) tego samego dnia po kilku godzinach :)

Posted

Nie muszę dzwonić - jedziemy - potwierdzenie przyszło.

Witam serdecznie.
Zgloszenie otrzymałem i wprowadziłem do katalogu.
Pozdrawiam, Jacek W.
zkwp@o2.pl /

jest jeszcze telefon kom. tego Pana, ale go nie podaję - jak ktoś chce w pilnej sprawie to na PW wysłać mogę.

Posted

[quote name='dachenoceras']Nie muszę dzwonić - jedziemy - potwierdzenie przyszło.

Witam serdecznie.
Zgloszenie otrzymałem i wprowadziłem do katalogu.
Pozdrawiam, Jacek W.
zkwp@o2.pl /

jest jeszcze telefon kom. tego Pana, ale go nie podaję - jak ktoś chce w pilnej sprawie to na PW wysłać mogę.

Potwierdzenie przyszło pocztą?? czy mailem???

Posted

Asiaczek napisał(a):
NO, możesz zacząć przygotowania do Sylwestra, co?
pzdr.

Raczej do wystawy - no może4 jeszcze nie ale już niedługo znowu do roboty.... bieg, postawa, bieg, postawa, sierść.........itd
a że zmieniamy klasę z żłobka na przedszkole czyli pierwwszy start w młodzieży to jest jeszcze trochę do zrobienia.

Posted

dachenoceras napisał(a):
A jedziemy razem?

Fajnie by było :multi: :multi: a może zabrałaby sie też Pani Danusia, którą spotkałeś z colakiem. Ona tez jedzie ale nie wiem czy mnie zabierze czy dołączy sie do kogoś :roll:

Posted

AnkaW napisał(a):
Fajnie by było :multi: :multi: a może zabrałaby sie też Pani Danusia, którą spotkałeś z colakiem. Ona tez jedzie ale nie wiem czy mnie zabierze czy dołączy sie do kogoś :roll:

Ok to robię rezerwację na dwie osoby i trzy psy - tym razem wstawię siedzienia na pakę.

Posted

Ufff, ja tez juz mam zgloszone, oplacone i potwierdzone.
A w Rzeszowie taxi sa tanie o ile pamitam... zreszta wszedzi jest taniej niz w Wawie - moze odleglosci mniejsze? Albo uczciwsi kierowcy....

Posted

darek napisał(a):
Witam!
Czy ktos może mi krótko objasnić,jak trafic na ową wystawę?Chodzi mi o to, jak dotrzeć z dworca pkp(pks jest w poblizu? ).Dzieki.

Darek, na pewno każdy wystawca z potwierdzeniem dostanie mapkę. Sprawdzę dokłądnie autobusy i napiszę. W zasadzie od dworca nie jest daleko.

Posted

Ja jadę z jedną ze Zmorek do Rzeszowa :) Będechyba miała miejsce dla kogoś w samochodzie z psem. Jeżeli jest ktośchętny to zapraszam. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej :)