iwonamaj Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Pewnie,że jadą, to już niedługo, w niedzielę. A na weekend przyjechał wujek Michał z kicia Bessą. I wszystko było ok, żadnych zatargów. Zdjęcia na pewno będą po świętach, obiecuję! Quote
Celina12 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 To też miałaś święto w domciu Iwonko-cio?:loveu: Czekam w takim razie cierpliwie na zdjęcia-:lol: Całuski dla Was Wszystkich ode mnie i Muszkieterków. Quote
Celina12 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Ciebie do bycia Najszczęśliwszą i Najbardziej Uśmiechniętą Osobą spośród wszystkich ludzi. Quote
iwonamaj Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Celinko- bardzo dziękuję za życzenia... Życzę Ci miłych, pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodziny i ukochanych czworonoznych przyjaciół. Quote
Celina12 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Dziękuję Iwonko-mam nadzieję,że Święta w Rodzinnej atmosferze upłynęły miło i spokojnie a Dziewczynki zadowolone wrócą do domku-:loveu::loveu: Będą zdjęcia???? Quote
iwonamaj Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Jesteśmy... Dziewczynki padły, podróz i szaleństwa na świeżym powietrzu z ogromnymi kuzynkami je kompletnie wykończyły...Zdjecia mam na płytce, ale jeszcze te jesienne, jutro, jeśli sie zgodzisz wyślę Ci na maila. Quote
Celina12 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Oczywiście Iwonko- czekam-celinka12@wp.pl-mam je tu wstawić???:loveu: Quote
iwonamaj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Wysłałam, Celinko. One sa nie na temat i w ogóle takie sobie. Może wybierz coś... Quote
Celina12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nadchodzą zdjęcia.... Jakie Słodziaki.....:loveu::loveu: Quote
iwonamaj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No mówiłam, nie na temat i w ogóle... Robione w listopadzie. Pierwsze na działce pt. "Żyli sobie dziad i baba bardzo starzy oboje- ona kaszląca i słaba, a on zgiety we dwoje", a dwa pozostałe, jak widać-moje skarby ukochane. Dziękuję, Celinko. Quote
Celina12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Iwonko-nie ma za co.....a cóż to za opis?? Chciałabym takie "baby i dziady" spotykać-aż miło popatrzeć...:loveu: Ukochane Dziewczynki..ukochana działeczka...sielanka a do tego bardzo mili Państwo.....i urodziwi....:lol: Quote
iwonamaj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dzięki, że tak to odbierasz, wszyscy choinki, świeta a ja jesienną działkę. Ale cóż nie mam aparatu...A reszta- nie zawstydzaj mnie... Quote
Celina12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja piszę prawdę i to co widzę....a ,że jesienna pora-nie domyśliłabym się-teraz tak i w grudniu wygląda..:lol: Quote
Celina12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jeszcze jedno zdjęcie doszło..:loveu: Ciudne Maleństwa.....:lol: Quote
iwonamaj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Tutaj widac słodka łepetynkę Mikusi. Ona na czubku główki ma taką mięciutką siorstkę. Słodziaczki moje. Quote
akucha Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Iwonko, ja stanowczo prostestuję przed okresleniami "dziad i baba"!!! Urodziwi ludzie i psiaki cudowności :loveu: :loveu: :loveu: Takie piękne to zdjęcie z działki, tak sobie siedzicie, każdy ze swoja pupilką... sielanka i fajne, spokojne życie. A Mika ma niesamowitą sierść, niezwykła pieska :loveu: Zdrowia, pomyślności i wielu pięknych chwil w Nowym Roku życzę Wam Iwonko!!! Quote
iwonamaj Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dziękuję, kochana. Ale to zdjęcie właśnie tak mi sie kojarzy...Jak byłam mała to babcia czytała mi taki wierszyk (bajkę?)...I ta nasza bidna, ale kochana altanka...Ale fajnie jest, naprawdę! Quote
iwonamaj Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Cioteczki kochane, sympatyczki Mikusi i Lolci! W przedostatnim dniu tego roku życzymy Wam wszystkim szczęścia i radości, zdrówka dla Was, Waszych Rodzin i Waszych czworonożnych pociech. Quote
Celina12 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Cioteczko z Rodzinką i Laleczkami-powodzenia w każdym dniu Nowego 2007 Roku , szczęścia , zdrowia , pomyślności oraz samych pogodnych i słonecznych dni......:loveu: Quote
iwonamaj Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Lolcia powoli zamienia się w kota...Podpatrzyła zachowanie kici Michała, Bessy i wskakuje na meble, bije łapką Mikusię (w zabawie, mam nadzieję). Ostatnio, kiedy leżałam w łózku, ugniotła mnie łapkami i położyła się na mnie...Dziwne to...Czekamy, kiedy zacznie miauczeć. Podobno psy nie rozróżniają kolorów. Dlaczego więc Mika za nic nie zje z żółtej miski, a Lolka z zielonej? A poza tym, wszystko super. Tyle tylko, że dziewczynkom (mnie też) bardzo brakuje działki. Quote
Celina12 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czy Lolcia jest już Koteczkiem????:loveu: Co u Was??? Quote
iwonamaj Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 U nas wszystko ok, ale jak juz pisałam dziewuchom brakuje działki. W niedzielę na chwilkę zostały same, ja byłam w ostatnim pokoju i zrobiły w domu totalną zadymę. Oczywiście to Lolcia była inicjatorką, a Mikusia naśladowała starszą siostrę, bo tak trzeba. Potargały i pogryzły w drobny mak gazety i porozrzucały po całym pokoju. Lolce z mordki zwisały strzępki jak weszłam... A Lolcia jeszcze tylko nie miauczy, skacze po meblach, leży na mnie i używa łapki tak jak kot. Quote
Celina12 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Widocznie śniegu Im brakuje-więc zrobiły sobie Same...:loveu: Quote
Celina12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jejku-Iwonko-ja zapomniałam o Waszej Uroczystości w niedzielę...:oops: Tobie i Twojemu Mężowi-zdrowia,szczęscia,dalszych szczęśliwych dni wzajemnego pożycia :BIG::tort: :laola: Quote
iwonamaj Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Bardzo dziękujemy :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts