Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie,że jadą, to już niedługo, w niedzielę. A na weekend przyjechał wujek Michał z kicia Bessą. I wszystko było ok, żadnych zatargów. Zdjęcia na pewno będą po świętach, obiecuję!

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech wszystko czego się dotkniesz,
stanie się pomocne w spełnieniu marzeń,
a każda najdrobniejszą nawet czynność
przybliża Ciebie do bycia
Najszczęśliwszą i Najbardziej Uśmiechniętą Osobą
spośród wszystkich ludzi.

Posted

Jesteśmy... Dziewczynki padły, podróz i szaleństwa na świeżym powietrzu z ogromnymi kuzynkami je kompletnie wykończyły...Zdjecia mam na płytce, ale jeszcze te jesienne, jutro, jeśli sie zgodzisz wyślę Ci na maila.

Posted

No mówiłam, nie na temat i w ogóle... Robione w listopadzie. Pierwsze na działce pt. "Żyli sobie dziad i baba bardzo starzy oboje- ona kaszląca i słaba, a on zgiety we dwoje", a dwa pozostałe, jak widać-moje skarby ukochane.
Dziękuję, Celinko.

Posted

Iwonko-nie ma za co.....a cóż to za opis?? Chciałabym takie "baby i dziady" spotykać-aż miło popatrzeć...:loveu:
Ukochane Dziewczynki..ukochana działeczka...sielanka a do tego bardzo mili Państwo.....i urodziwi....:lol:

Posted

Iwonko, ja stanowczo prostestuję przed okresleniami "dziad i baba"!!!
Urodziwi ludzie i psiaki cudowności :loveu: :loveu: :loveu: Takie piękne to zdjęcie z działki, tak sobie siedzicie, każdy ze swoja pupilką... sielanka i fajne, spokojne życie.
A Mika ma niesamowitą sierść, niezwykła pieska :loveu:

Zdrowia, pomyślności i wielu pięknych chwil w Nowym Roku życzę Wam Iwonko!!!

Posted

Dziękuję, kochana. Ale to zdjęcie właśnie tak mi sie kojarzy...Jak byłam mała to babcia czytała mi taki wierszyk (bajkę?)...I ta nasza bidna, ale kochana altanka...Ale fajnie jest, naprawdę!

Posted

Cioteczki kochane, sympatyczki Mikusi i Lolci!
W przedostatnim dniu tego roku życzymy Wam wszystkim szczęścia i radości, zdrówka dla Was, Waszych Rodzin i Waszych czworonożnych pociech.

Posted

Lolcia powoli zamienia się w kota...Podpatrzyła zachowanie kici Michała, Bessy i wskakuje na meble, bije łapką Mikusię (w zabawie, mam nadzieję). Ostatnio, kiedy leżałam w łózku, ugniotła mnie łapkami i położyła się na mnie...Dziwne to...Czekamy, kiedy zacznie miauczeć.
Podobno psy nie rozróżniają kolorów. Dlaczego więc Mika za nic nie zje z żółtej miski, a Lolka z zielonej?
A poza tym, wszystko super. Tyle tylko, że dziewczynkom (mnie też) bardzo brakuje działki.

Posted

U nas wszystko ok, ale jak juz pisałam dziewuchom brakuje działki. W niedzielę na chwilkę zostały same, ja byłam w ostatnim pokoju i zrobiły w domu totalną zadymę. Oczywiście to Lolcia była inicjatorką, a Mikusia naśladowała starszą siostrę, bo tak trzeba. Potargały i pogryzły w drobny mak gazety i porozrzucały po całym pokoju. Lolce z mordki zwisały strzępki jak weszłam...
A Lolcia jeszcze tylko nie miauczy, skacze po meblach, leży na mnie i używa łapki tak jak kot.

• 2 weeks later...
Posted

Jejku-Iwonko-ja zapomniałam o Waszej Uroczystości w niedzielę...:oops:

Tobie i Twojemu Mężowi-zdrowia,szczęscia,dalszych szczęśliwych dni wzajemnego pożycia

:BIG::tort: :laola: