Kar0la Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Lolka jest stworzona do obrażania. Przodozgryzik w tym pomaga. Jest przy tym taka urocza. :loveu::loveu: A Mikunia jest taka maleńka. :crazyeye: Zawsze mi się wydawało, że ona jest większa. Quote
iwonamaj Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Mikunia to chucherko- 4,5kg, ale Lolcia tez jest malutka- 5,5 kg. Są takie "kontrastowe" pod kazdym względem, charaktery różne, no i wyglad blondynka z dużym noskiem i brunetka z maleńkim. Mikusia- zgryzik wzorcowy, Locia- paskudny. Lolcia lubi sobie poszczekać, nawet w nocy, Mika- jak sobie szczeknie 1 raz w tygodniu, to wszystko. Quote
Kar0la Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 To tak jak u mnie. Tola też waży 4,5 kg. No teraz może z 5 kg. Też są różne pod każdym względem. Gabi to hałaśnica, szczekaczka i żywe srebro. Wszędzie jej pełno, nie usiedzi nawet 5 minut. :mad: Łakomczucha i złośnica z wzorcowym zgryzem. Jakby nie poszczekała to by chyba pękła. :angryy: A Tolunia ma przodozgryzik, to trzęsidupek, śpioch i leniwiec, szczeka jak musi. Poje, poprzytula się i idzie spać dalej zakopana w poduchy.:evil_lol: No, ale kocham je obie. :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Słodkie te Wasze Psiątka-o moich też bym mogła opowiadać całymi dniami:lol:. Tylko,że ważą więcej niż Wasze Laleczki :evil_lol: Quote
iwonamaj Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Już w sobotę wielki dzień- rok temu Mikusia zawitała w naszym domu. Ale jest kolosalna różnica w jej zachowaniu! Mika zrobiła się śmiała, wesoła, gada, poszczekuje. A przez pierwsze pół roku u nas była niesmiała, zdominowana przez Lolkę, przywierała do podłogi. Bała się wejść na trawnik (nie wiem czemu) i załatwiała się na środku chodnika. Nie wydawała żadnych odgłosów, czasem chowała sie pod łóżko. Teraz to sama radość, zawsze skłonna każdego przywitać. Kocham moje małpki!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Iwonko-a dzieki KOMU Mikusia taka właśnie jest? Dzieki Tobie i Twojej Rodzinie-:loveu::loveu: O sobocie pamiętam i wejdę tu na pewno.:lol: Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mikusiu jutro Twoje Święto a dziś Twój Pańcio ma URODZINKI!!!! Panie Grzegorzu-wszystkiego co najlepsze w dniu tak uroczystym-zdrowia,szczęścia,pomyślności w każdym dniu,realizacji każdego marzenia-w moim i mojej rodzinki imieniu.Moje Muszkieterki przesyłają mnóstwo machnięć ogonkami i uśmieszków-:lol: :tort::new-bday::BIG: :laola: Quote
iwonamaj Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Celinko- TZ stoi obok mnie, bardzo miłą niespodziankę mu sprawiłaś, wielkie dzięki za życzenia. On nie jest co prawda zalogowany na Dogo, ale jest na bieżąco w sprawie naszych psiaków, ogladał ich zdjęcia i zna imiona. Cierpliwie wysłu****e historyjek, które mu opowiadam i nawet nie narzeka. A nasze sunie chyba kocha.... Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Miło mi-:lol:.Mój TZ-też słucha opowieści i zdjęcia ogląda-czasem tylko narzeka, że za dużo czasu tu siedzę-:evil_lol: Quote
Celina12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :tort::BIG::new-bday: Mikusiu-dziś Twoje Święto Malutka-życzymy Ci wiele jeszcze wspólnych latek z Twoją Ukochaną Rodzinką.Rok temu przyjęli Cię pod swój dach-i jesteś szczęśliwa i bardzo kochana.:loveu: :Dog_run:moje Muszkieterki przesyłają Panience wiele całusków :calus::calus::calus:. :laola: Quote
Kar0la Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Iwonko, Mikusiu życzę Wam wielu wspaniałych, wspólnych lat. Duuuużo szczęścia i radości. :tort: :BIG::BIG::BIG: :cunao::cunao: :drink1::drink1: :laola::laola: Quote
iwonamaj Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Bardzo dziękujemy!!! Dzisiejszy dzień spędziliśmy tak rodzinnie i odświętnie- najpierw działka, żeby dziewuszki sie wyhasały, potem wizyta i obiad u dziadków (czyli moich rodziców) i w końcu spokojny wieczór w domu. Mikusia i Lolka są takie szcęśliwe- poszalały bezstresowo na działce, bo tam już tylko puste grządki i liście i nikt im nie zwracał uwagi, że coś niszczą :-) Quote
Celina12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Gorące całuski dla Mikusi i Lolci-:calus:-dla WAs też oczywiście-:loveu: Quote
iwonamaj Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Bardzo dziękujemy!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Celina12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Nie ma za co Cioteczko-:loveu: One są takie Słodkie i Urocze-:iloveyou: Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Cio słychować u Słodkich Panienek?:loveu: Quote
iwonamaj Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Wszystko jak najlepiej...A moze niedługo bedą zdjęcia...Ale kiedy to niestety nie wiadomo (ciagle nie mam aparatu). W każdym razie mała sesja fotograficzna była. Quote
Celina12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia-:loveu: Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Co u Dziewczynek słychać? Były na działce??:loveu: Quote
iwonamaj Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Były w sobotę, to już chyba naprawdę koniec sezonu działkowego...Ale poszalały z patyczkami i wróciły padnięte, nawet nie chciały jeść tylko spały do wieczora... Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Moje jak poszaleją też tak mają.Ucałuj Ślicznotki od Ciotki Celiny oki?W te Śliczne Pysiątka-:loveu: Quote
iwonamaj Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Cioteczki, jak te moje niuńki się kochają!!! Przedwczoraj Mika miała szczepienie i mąż sam musiał jechać do weta. Ja tego nie widziałam, ale Lolka podobno chciała przeskoczyć przez kratę na korytarzu, a Mika nie chciała pójść sama. Niestety, Lolcia musiała zostać w domu. Trwało to ok. pół godziny, ale za to jakie było powitanie:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Celina12 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jak One sie kochają-prawdziwą "siostrzaną" miłością-:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Iwonko co u Dziewczynek???Na zdjęcia chyba trzeba poczekać po Świętach cio????:lol: Jadą z Wami do Stolicy???? Quote
Recommended Posts