JamniczaRodzina. Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [SIZE="5"]Wesołych Radosnych Świąt Quote
iwonamaj Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Dziekuje za zyczenia ... Zyczymy takze spokojnych i milych chwil w ten magiczny czas oraz szczesliwego Nowego Roku. Quote
Celina12 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni. Quote
iwonamaj Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dziękuję za piękne życzenia Celinko :) Ja także życzę Tobie, całej Twojej cudownej Rodzince i Czworonogom wszystkiego co najlepsze, najmilsze... Zdrowia, pomyślności i spełnienia marzeń, radości i słońca każdego dnia. Quote
iwonamaj Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Dziękuję Elu... Życzę Tobie i Twoim bliskim wszelkiej pomyślności na Nowy Rok. Zdrowia, radości, spełnienia marzeń, ciepła rodzinnego... Quote
iwonamaj Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [FONT=arial black]Wszystkim, którzy nas jeszcze pamiętają, życzymy wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku[SIZE=4]! [/FONT]Moja Emilcia jest u nas już ponad 7 lat, tworzą z Lolcią jedyny i niepowtarzalny dwupak. Wszystko robią razem i bardzo się kochają. Są ogromnie zżyte. Zdrówko im dopisuje, humor też. To są pieski idealne, wzorcowe :). Strasznie je kochamy! Pozdrawiamy :bye:. Quote
malagos Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 teraz dopiero zauwazyłam, Iwonko, ze jesteś ze Starej Gwardii dogomaniackiej, sądząc po dacie założenia wątku :)....... Quote
iwonamaj Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 O tak, Małgosiu :) troszkę już tu się zasiedziałam... Quote
JamniczaRodzina. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Pamiętają pamiętają teraz widać Ciebie więcej na FB.Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku Iwonko Quote
iwonamaj Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dzięki Elu, dla Ciebie, Twojej Rodziny i całej czworonożnej gromadki- wszystkiego, co dobre, miłe, piękne i radosne w Nowym Roku! Rzeczywiście, trochę "siedzę" na FB, dzięki temu uda kilka razy udało mi się troszkę pomóc psinom i kotkom... Quote
lavinia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 7 lat....niesamowite wszystkiego dobrego dla was Iwonko :) Quote
iwonamaj Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Dzięki, Dorotko, dla Ciebie też... Szybko zleciało, pamiętam jak w tajemnicy przed TZ jechałam pociągiem do Warszawy po mojego skarba :), dokładnie 18 listopada... Quote
malagos Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja też pamiętam tę akcję :) Przybyła wtedy do nas na dt pierwsza tymczasowiczka, Binka ze schroniska w Łodzi....... Quote
iwonamaj Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 No tak Małgosiu, TY też "rocznik 2005" ;) Quote
iwonamaj Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Dla wszystkich, którzy nas pamiętają- Wigilia 2012 :) Quote
JamniczaRodzina. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Hehe tu same weteranki z 2005 :diabloti:Śliczne dziewczynki.:loveu: Quote
iwonamaj Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Trochę nas tu jest i wciąż się pokazujemy :lol:... Ale żal cioteczek, które już tu nie zaglądają wcale i bezpowrotnie wycofały się Dogomanii... :-( Quote
malagos Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 taaa, szkoda, tyle osób odpadło, a czasem te "nowe" to aż się nie chce gadać, co za istoty....... Ale śliczne te psiaki pod choinką :) Quote
iwonamaj Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Mnie też bardzo żal starej gwardii, np. Avii, tyle jej zawdzięczam :( Quote
malagos Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ja z pierwszych wizyt na dogo, jeszcze przez zalogowaniem, pamiętam malawaszkę, deszczową, Ania14p, Ania-sonia....... Quote
iwonamaj Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Wybaczcie Cioteczki, w wolnej chwili, proszę, zajrzyjcie do Milo, staruszka- niedowidzącego, głuchawego, którego ktoś strasznie skrzywdził, wyrwał mu ogon :-(... Psiak stracił dużo krwi, w tej chwili przebywa w bardzo awaryjnym DT w Będzinie, gdzie nie może zostać. Link do wątku Milusia http://www.dogomania.pl/forum/thread...nem-szuka-domu link do wydarzenia FB http://www.facebook.com/events/134969656666450/ Proszę :-(:-(:-(... Quote
malagos Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 A ja dzis przytargałam kolejną sunię z ulicy, prawie zamarzła w śniegu...... Quote
iwonamaj Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Następna kandydatka do OLKUSZA, lat 10, w trakcie leczenia :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20333828 Quote
Recommended Posts