Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Posted

Dziękuję za piękne życzenia Celinko :)
Ja także życzę Tobie, całej Twojej cudownej Rodzince i Czworonogom wszystkiego co najlepsze, najmilsze... Zdrowia, pomyślności i spełnienia marzeń, radości i słońca każdego dnia.

• 1 year later...
Posted

[FONT=arial black]Wszystkim, którzy nas jeszcze pamiętają, życzymy wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku[SIZE=4]!

[/FONT]
Moja Emilcia jest u nas już ponad 7 lat, tworzą z Lolcią jedyny i niepowtarzalny dwupak. Wszystko robią razem i bardzo się kochają. Są ogromnie zżyte. Zdrówko im dopisuje, humor też. To są pieski idealne, wzorcowe :). Strasznie je kochamy!
Pozdrawiamy :bye:.

Posted

Dzięki Elu, dla Ciebie, Twojej Rodziny i całej czworonożnej gromadki- wszystkiego, co dobre, miłe, piękne i radosne w Nowym Roku!

Rzeczywiście, trochę "siedzę" na FB, dzięki temu uda kilka razy udało mi się troszkę pomóc psinom i kotkom...

• 2 weeks later...
Posted

Wybaczcie Cioteczki, w wolnej chwili, proszę, zajrzyjcie do Milo, staruszka- niedowidzącego, głuchawego, którego ktoś strasznie skrzywdził, wyrwał mu ogon :-(... Psiak stracił dużo krwi, w tej chwili przebywa w bardzo awaryjnym DT w Będzinie, gdzie nie może zostać. Link do wątku Milusia http://www.dogomania.pl/forum/thread...nem-szuka-domu link do wydarzenia FB http://www.facebook.com/events/134969656666450/
Proszę :-(:-(:-(...