Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy...wypoczęci, opalenia, utyci. Niestety w domu mam problemy z komputerem, a w pracy huk roboty. Mam nadzieję jednak, że jutro lub pojutrze, jeśli Pewna Dobra Duszyczka mi pomoze, zamieścimy kilka zdjęć ...

• 2 weeks later...
Posted

Iwonko pięknie masz na działeczce, a dziewczynki jakie spokojne. :loveu::loveu: Moja Gabi by stratowała wszystko. Po tulipankach nie byłoby śladu. :shake:

• 4 weeks later...
Posted

Jakie one śliczne i greczniutkie. Nie mogę się napatrzeć.:loveu::loveu:
Wygląda na to, że ja mam chyba najbardziej niegrzeczne psy na dogo. Każdy inny to aniołek.

Posted

Dzięki Karolinko, niuńki są grzeczne, to prawda, ale za to Bessa....Nie uzywa drzwi do łazienki, przeskakuje przez maleńki lufcik. Ale za to bardzo kocha swojego pańcia i chodzi za nim krok w krok, waruje przy łóżku i czeka na niego pod drzwiami jak wyjdzie.

• 2 months later...
Posted

Witaj Karolinko! U mnie bez zmian- dzieci daleko, chociaż ostatnio często nas odwiedzają:lol:. Niuńki grzeczne i kochane, Bessa rozrabia, niedługo przyjedzie do nas na wakacje i resocjalizację, jak mówi mój mąż. Niby wszystko ok, ale smutno...

• 1 month later...
Posted

Mam znowu Bessę u siebie, tym razem na całe 3 tygodnie. I jak na razie nie ma problemów...Nie rozrabia w nocy, bo w dzień nie może sie wyspać, ciągle ktoś jest w domu i ciągle coś się dzieje. A teraz jeszcze Ania przyjechała na całe 5 dni!!!:loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ależ dawno nikt tu nie zajrzał...ja też...I nie mogłam znależć wątku Miki. A to już jutro 3 lata jak Emilka jest u nas.:lol: Bessa coraz grzeczniejsza, ale uzgodniłam z Michałem, że zawsze będzie do nas przyjeżdżał na weekend z nią, żeby nie zostawała sama w domu. Ania się obroniła 16 pażdziernika i dostała od Pierre'a 2 króliczki, nie mam zdjęć, ale są na Naszej Klasie.:lol: