Celina12 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mam nadzieję ,że porobisz dużo fotek...odpoczywaj i wracaj ...opalona :loveu: Quote
Celina12 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Dwa tygodnie chyba już minęły...Iwonko gdzie Jesteś? Quote
iwonamaj Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Jesteśmy...wypoczęci, opalenia, utyci. Niestety w domu mam problemy z komputerem, a w pracy huk roboty. Mam nadzieję jednak, że jutro lub pojutrze, jeśli Pewna Dobra Duszyczka mi pomoze, zamieścimy kilka zdjęć ... Quote
Kar0la Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Rany jakie one grzeczne. Tak spokojnie stoją słodziaki małe. :loveu::loveu: Wooow. Jak w raju. Iwnoko super urlop. Cieszę się, że wypoczęłaś. :loveu: Quote
Kar0la Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Iwonko pięknie masz na działeczce, a dziewczynki jakie spokojne. :loveu::loveu: Moja Gabi by stratowała wszystko. Po tulipankach nie byłoby śladu. :shake: Quote
iwonamaj Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Cioteczki! Mam gości- wszystkie dzieci przyjechały...i Bessa też! :lol: Będą zdjęcia zwierzaczków. Quote
Celina12 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 :multi::multi:-ale fajnie...cieszę się ,że będą zdjęcia...pozdrawiam WSZYSTKICH!!! Quote
Kar0la Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jakie one śliczne i greczniutkie. Nie mogę się napatrzeć.:loveu::loveu: Wygląda na to, że ja mam chyba najbardziej niegrzeczne psy na dogo. Każdy inny to aniołek. Quote
iwonamaj Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Dzięki Karolinko, niuńki są grzeczne, to prawda, ale za to Bessa....Nie uzywa drzwi do łazienki, przeskakuje przez maleńki lufcik. Ale za to bardzo kocha swojego pańcia i chodzi za nim krok w krok, waruje przy łóżku i czeka na niego pod drzwiami jak wyjdzie. Quote
iwonamaj Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Witaj Karolinko! U mnie bez zmian- dzieci daleko, chociaż ostatnio często nas odwiedzają:lol:. Niuńki grzeczne i kochane, Bessa rozrabia, niedługo przyjedzie do nas na wakacje i resocjalizację, jak mówi mój mąż. Niby wszystko ok, ale smutno... Quote
iwonamaj Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Mam znowu Bessę u siebie, tym razem na całe 3 tygodnie. I jak na razie nie ma problemów...Nie rozrabia w nocy, bo w dzień nie może sie wyspać, ciągle ktoś jest w domu i ciągle coś się dzieje. A teraz jeszcze Ania przyjechała na całe 5 dni!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Wow to Bessa też na wywczasach.:lol:Fajnie Iwonko że masz córcie chociaż na 5 dni zawsze to coś.:loveu: Quote
iwonamaj Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 :-( dzisiaj wyrok! ratunkuhttp://www.dogomania.pl/forum/f28/cindi-z-dziecmi-czeka-na-hotelik-zbieramy-fundusze-los-suni-nadal-niepewny-121221/ Quote
iwonamaj Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/cindi-z-dziecmi-czeka-na-hotelik-zbieramy-fundusze-los-suni-nadal-niepewny-121221/ Quote
iwonamaj Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Ależ dawno nikt tu nie zajrzał...ja też...I nie mogłam znależć wątku Miki. A to już jutro 3 lata jak Emilka jest u nas.:lol: Bessa coraz grzeczniejsza, ale uzgodniłam z Michałem, że zawsze będzie do nas przyjeżdżał na weekend z nią, żeby nie zostawała sama w domu. Ania się obroniła 16 pażdziernika i dostała od Pierre'a 2 króliczki, nie mam zdjęć, ale są na Naszej Klasie.:lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Faktycznie dawno nikt nie zaglądał.Gratulacje dla Ani i dla Ciebie Iwonko za zdolną córkę. Quote
Kar0la Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja także gratuluję Ani. :lol: Króliczki zobaczę na NK. Quote
Recommended Posts