Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Jakoś żyjemy...Mama w klinice, właśnie zakończyła 1 cykl leczenia...Ania we wrześniu przyjedzie na trochę dłużej, Bessa będzie u nas przez 3 tygodnie, bo jej pancio wyjeżdża na urlop...A Lolcia i Emilka takie słodkie, przymilne, cichutkie, czują, ze coś się zmieniło.

Posted

Mam nadzieję,że Mama czuje się lepiej...

Iwonko to dobrze,że Ania będzie z Tobą dłużej...wiem co to znaczy rozłąka z Córcią....a w dodatku liczne kłopoty i zmartwienia-trzymaj się.

• 2 weeks later...
Posted

Mama ciągle w szpitalu...Bessa jest u nas od piatku, sztama z niuńkami. Dzieci mi sie porozjeżdżały na urlop...Mamy nie można odwiedzać w szpitalu, ale mam nadzieję, że niedługo wyjdzie na kilka dni. I tak z dnia na dzień sobie żyjemy...

Posted

O jak dobrze by było jakby mamcia mogła na troszke zamienić otoczenie szpitalne na domowe.Fajnie ,że kiciunia i dziewczynki żyja w zgodzie.Wrzesień zapasem ,to i córcia już niedlugo do domciu zawita:loveu:Pozdrawiamy cieplutko.

Posted

Łapka Bessy ok. I co najważniejsze jest milutką koteczką, mogę ją miziać, przytulać, a myślałam, że to jakiś wyjątkowy dzikusek. Ona w pażdzierniku kończy 2 latka i widocznie dopiero teraz dorosła i zmądrzała. I tak słodko wszystkie trzy wylegują się na łóżku...

Posted

Kochane moje! Moja Mama jest w domku!!! Dzisiaj ja przywieżliśmy, jest bardzo duża poprawa i lekarze wypisali ją aż do 2 pażdziernika. Oczywiście komitet powitalny w liczbie 3 czworołapek czekał w przedpokoju. Tyle nadziei i optymizmu jest znowu w nas!!!

Posted

Po siedmiu tygodniach spedzonych non-stop w szpitalach, w tym ostanie 4 tygodnie bez możliwości odwiedzin- to dla nas naprawdę bardzo dużo. Mam 2 tygodnie opieki na mamę i spedzam z nia niemal każdą chwilkę. I znowu wszystko ma jakiś sens i dom inaczej wyglada...