Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kicia dzielnie znosi gips na łapce, jeszcze ok. 2-3 tygodnie do zdjęcia. Mozliwe, że przyjedzie do nas na całe 4 dni w przyszłym tygodniu.:loveu: . Oczywiście dostanie oddzielny pokój do dyspozycji jako rekonwalescentka;)

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Tata wczoraj miał zabieg, jest ok. dalsze leczenie wkrótce po wypisaniu ze szpitala. Mama jest u nas, czeka na miejsce w specjalistycznej klinice.
Z wyjazdem Lolki do Niemiec to taki żart. Ania, moja córka jedzie na wakacje do swojedo chłopaka do Niemiec i chciała zabrać ze sobą Lolcię. Ostatecznie zrezygnowała z tego pomysłu, ale portret tak jej i Pierrowi się spodobał, że możliwe, że go zabiorą...

Posted

Iwonko, dawno mnie tu nie było..... Mikunia śliczna, obrazek też piękny...

dowiedziałam się wczoraj, że siostrzyczka Mikusi odeszła......za wcześnie, tak mi szkoda.....

wytargaj swoje panienki za uszka ode mnie i pozdrowienia dla Ciebie...

Posted

Bessa przedwczoraj miała zdjęty gips, już drugi. Pierwszy "zdjęła" sobie sama, u nas w domu. Drugi miała zakładany w Katowicach, na 2 tygodnie i chyba już wszystko ok.
A Lolci nie oddam, i już!!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

:-(:-(-jak strasznie mi przykro Iwonko....wiem co to znaczy niestety....

Przytulam Ciebie i całą Rodzinę...przyjmijcie proszę najszczersze i z serca płynące wyrazy współczucia....