wejherstaff Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Śmieszny ten Twój buldożek, uwielbiam białe kolorki http://img91.imageshack.us/img91/9524/s5000985bp4.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Basia&Safi Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 zaczynamy remont i nie mam czasu na fotki :( i ogladanie dogomani :( Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mam problem z uszkami safi chodzi mi o to ze od jakiegoś czasu safi w uszkach pojawiły sie jakieś narosty chyba w jedyn jest jeden wygląda jak pęcherzyk z woda a drugie jakby trochę zarosło w poniedziałek byliśmy u weta dostała antybiotyk wapno w tabletkach do domku i maść panolog, uszka jej nie bola daje sobie czyścic niedawno mieliśmy stan zapalny uszek Wet powiedział że to najprawdopodobniej alergiczne w poniedziałek na kontrole powiedziała tez ze najprawdopodobniej będzie trzeba jej przeczyścić bardzo dokładnie pod narkoza bo inaczej się nie będzie dało.. Co o tym sądzicie :( Quote
Basia&Safi Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 mam chwilke wolnego miedzy remontem a praca wstawie foteczki http://www.fotosik.pl/sho...3e3a637948daecf http://www.fotosik.pl/sho...06daf14c8ee89c0 http://www.fotosik.pl/sho...a52eb350311fa45 Quote
misiaczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Basia,coś źle linki wstawiłaś,bo nie widać fotek :cool3:. Po za tym,już nie musisz wstawiać ani w formie linków ani zmniejszonych,bo na dogo jest zainstalowany plugin,który sam skaluje fotki do regulaminowego rozmiaru ;). Co do uszek,to nie mam pojęcia :niewiem:.Ale chyba wet wie co robi. Koniecznie napisz czy jest poprawa po tych lekach. To kiedy remont kończycie?:). Quote
Basia&Safi Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 oj misiaczku pewnie z 2 miesiace jeszcze :] a o uszkach napewno na pisze Quote
Medorowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zdrówka życzymy:kciuki:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Basia&Safi Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 jak sie teraz fotki wstawia :(:(:( Quote
misiaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Basia,dokładnie tak samo jak się wstawiało ;). Dla przypomnienia instrukcja by jefta http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8359596&postcount=26 Quote
Basia&Safi Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 no faktycznie a wczesniej sie nie udalo heheh Quote
madziasto4 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ale dawno Safinki nie widziałam, wcale się nie zmienia nietoperek mały :loveu: Quote
Basia&Safi Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 witam kochane :) Z uszkami troche lepiej narosty niestety jeszcze sa :( wczoraj drugi zastrzyk z wyciagiem z jadu tarantuli bleeee :/ ostatecznoscia bedzie operacyjne otwarcie tego kanału uszkowego i wyciecie tego pskudztwa....... jak narazie jest lepiej zobaczymy w srode .... Quote
Basia&Safi Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 galeria buldozkowa znowu wraca do zycia coraz wiecej nowych bulwek :) superr :):) a ja nie mam narazie czasu na zagladanie tu remont remont i remont:D:D:D chyba ze ktos chce zobaczyc fotki z remontu :D Quote
Alynkaaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 witaaaaaaaaaaaaaaam:) o jeeeny ale mnie tu nie było...jak uszka Safci????? foty rewelacyjne 2 dameski razem:) ja tam moge ogladac foty z remontu byle by cos bylo...<i kto to mowi ;p tej co prawei rok na dogo nie bylo;p> poooozdrawiam:) Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Witam, musze wam kogoś przedstawić naszego nowego członka rodziny a To jest Eldo którego odbieramy w grudniu Jego ojcem jest Sirius ZECCHIENO D'ORO (Zw.Mł.,2xCWC, BOB) z hodowli SIRIUS. w marcu chcemy zadebiutowac na wystawie :) juz od dawna szukalismy stafika no i sie udało akurat na koniec remontu i blizutko co tydzien odwiedzamy malucha Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Witam, musze wam kogoś przedstawić naszego nowego członka rodziny Ale najpierw chciałam przeprosić Staffke ponieważ miałam kupić szczeniaka z jej hodowli ale niestety sprawy się trochę inaczej potoczyły, nie wyrobiliśmy się remontem, wyskoczyło dużo niespodziewanych wydatków. Jej szczeniaki na pewno trafiły do wspaniałych domów a To jest Eldo którego odbieramy w grudniu Jego ojcem jest Sirius ZECCHIENO D'ORO (Zw.Mł.,2xCWC, BOB) z hodowli SIRIUS. w marcu chcemy zadebiutowac na wystawie :) juz od dawna szukalismy stafika no i sie udało akurat na koniec remontu i blizutko co tydzien odwiedzamy malucha Quote
madziasto4 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gratulacje Basiu :) Słodki maluszek :loveu: Quote
Mada:) Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Słodziachny! A co, jak Safi będzie miała cieczkę, a mały już będzie dorosłym facetem? :cool3: /Głównie urzęduję w psach w potrzebie, więc nie wiem, jak sobie radzą z cieczką właściciele rasowych: psa i suczki :D/. Quote
misiaczek Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A jednak staffik ;). Śliczny jest :loveu:. Gratulacje :multi:. Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 ciesze sie ze maluch sie wam podoba :) madziu Safi bedzie sterylizowana :) zaraz po cieczce a w czasie cieczki bedzie mieszkac u rodzicow :) Quote
Eventing Star Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Gratulacje. Jest przesłodki, tfu, tfu... :loveu: Niech rośnie zdrowo :p Quote
Vectra Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Basiu , no w końcu :multi: to jesteśmy rodzina :diabloti: ZECCHIENO D'ORO jest bratem przyrodnim Franka ;) Quote
Recommended Posts