Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Mam problem z uszkami safi chodzi mi o to ze od jakiegoś czasu safi w uszkach pojawiły sie jakieś narosty chyba w jedyn jest jeden wygląda jak pęcherzyk z woda a drugie jakby trochę zarosło w poniedziałek byliśmy u weta dostała antybiotyk wapno w tabletkach do domku i maść panolog, uszka jej nie bola daje sobie czyścic niedawno mieliśmy stan zapalny uszek Wet powiedział że to najprawdopodobniej alergiczne w poniedziałek na kontrole powiedziała tez ze najprawdopodobniej będzie trzeba jej przeczyścić bardzo dokładnie pod narkoza bo inaczej się nie będzie dało..
Co o tym sądzicie :(

Posted

Basia,coś źle linki wstawiłaś,bo nie widać fotek :cool3:.
Po za tym,już nie musisz wstawiać ani w formie linków ani zmniejszonych,bo na dogo jest zainstalowany plugin,który sam skaluje fotki do regulaminowego rozmiaru ;).

Co do uszek,to nie mam pojęcia :niewiem:.Ale chyba wet wie co robi.
Koniecznie napisz czy jest poprawa po tych lekach.

To kiedy remont kończycie?:).

Posted

witam kochane :)
Z uszkami troche lepiej narosty niestety jeszcze sa :( wczoraj drugi zastrzyk z wyciagiem z jadu tarantuli bleeee :/ ostatecznoscia bedzie operacyjne otwarcie tego kanału uszkowego i wyciecie tego pskudztwa....... jak narazie jest lepiej zobaczymy w srode ....

• 3 weeks later...
Posted

galeria buldozkowa znowu wraca do zycia coraz wiecej nowych bulwek :) superr :):) a ja nie mam narazie czasu na zagladanie tu remont remont i remont:D:D:D chyba ze ktos chce zobaczyc fotki z remontu :D

• 3 weeks later...
Posted

witaaaaaaaaaaaaaaam:)
o jeeeny ale mnie tu nie było...jak uszka Safci?????
foty rewelacyjne 2 dameski razem:)
ja tam moge ogladac foty z remontu byle by cos bylo...<i kto to mowi ;p tej co prawei rok na dogo nie bylo;p>

poooozdrawiam:)

• 1 month later...
Posted

Witam, musze wam kogoś przedstawić naszego nowego członka rodziny 
a To jest Eldo którego odbieramy w grudniu  Jego ojcem jest Sirius ZECCHIENO D'ORO (Zw.Mł.,2xCWC, BOB) z hodowli SIRIUS.
w marcu chcemy zadebiutowac na wystawie :) juz od dawna szukalismy stafika no i sie udało akurat na koniec remontu i blizutko co tydzien odwiedzamy malucha

Posted

Witam, musze wam kogoś przedstawić naszego nowego członka rodziny  Ale najpierw chciałam przeprosić Staffke  ponieważ miałam kupić szczeniaka z jej hodowli ale niestety sprawy się trochę inaczej potoczyły, nie wyrobiliśmy się remontem, wyskoczyło dużo niespodziewanych wydatków. Jej szczeniaki na pewno trafiły do wspaniałych domów 
a To jest Eldo którego odbieramy w grudniu  Jego ojcem jest Sirius ZECCHIENO D'ORO (Zw.Mł.,2xCWC, BOB) z hodowli SIRIUS.
w marcu chcemy zadebiutowac na wystawie :) juz od dawna szukalismy stafika no i sie udało akurat na koniec remontu i blizutko co tydzien odwiedzamy malucha

Posted

Słodziachny! A co, jak Safi będzie miała cieczkę, a mały już będzie dorosłym facetem? :cool3:
/Głównie urzęduję w psach w potrzebie, więc nie wiem, jak sobie radzą z cieczką właściciele rasowych: psa i suczki :D/.