Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

nio i mamy ciaze urojona a raczej jej poczatki zbiera sie Safi mleko w sutkach z zabawkami naszczescie nie chodzi nie buduje gniazda, od Pani doktor kupilismy GALASTOP po 1ml na dzien, mozecie mi cos jeszcze poradzic wiem ze mam sie z nia nie bawic, unikac białka i duzo spacerowac ... a tak pozatym to nie mam pojecia co robic co jej dawac licze na wasza pomoc
__________________ jutro wyjazd ..............

• 2 weeks later...
  • Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam :):):):):):) niestety fotek Safi na ta chwile nie mam z powodu braku aparatu :(:(:( niestety tez w ostatniej chwili musielismy zmienic plany i nad morze jechalismy pociagiem przez co Safi z nami nie pojechala :(:(:(

Madzie co do ciazy okej juz po wszystkim :):):)

Na poczatku wrzesnnia planujemy wyjazd na Słowacje tym razem juz napewno z Safi :):):) byl ktos z piesiem na słowacji ??

Posted

hejoo:D
widze grrrubo bylo z ciaza urojona....
co do fotek to sa swietne...i Safinka sie wody nie boi?? fajnie soebie siedzi ze tylko jej garnuszek wystaje <znaczy glowa:P>
co do slowacji to nie wiem ale za tydzien jade do czech z figowa wiec jak bedziesz chciala jakis porad czy cos to wal smialo:)

buziaki:*:*:**:*

• 2 weeks later...
Posted

Hej... super to raczej nie jest... kilka błędzików znalazłam... :oops:
Ale jak już wspomniałam gdzieś - to mój pierwszy rysunek po dłuuugiej przerwie. Cieszę się, że się podoba !! :multi:

• 2 weeks later...
Posted

a my włąsnie wrocilismy z zakopanego pogoda nie dopisała ale i tak bylo fajnie pochodzilismy po gubałówce, pod reglami chwilke noi po krupówkach w kanjpkach i barach nie bylo problemu wszedzie chodzilismy z Safi nawet na kolejke na szymoszkowa mozna jechac z pieskiemaaa noi bylismy 2 dni na słowacji tam tez nie bylo problemow
http://pink.hej.pl/ polecam na wyjazd z psiakiem

Jutro focie :):):):):)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a my włąsnie wrocilismy z zakopanego pogoda nie dopisała ale i tak bylo fajnie pochodzilismy po gubałówce, pod reglami chwilke noi po krupówkach w kanjpkach i barach nie bylo problemu wszedzie chodzilismy z Safi nawet na kolejke na szymoszkowa mozna jechac z pieskiemaaa noi bylismy 2 dni na słowacji tam tez nie bylo problemow
http://pink.hej.pl/ polecam na wyjazd z psiakiem

Jutro focie :):):):):)

No to czekamy:p:p

Posted

No to lecimy najpierw fotki ze Słowacji istny raj dla Safi ogródek, bajorko, i duzo terenów do spacerów

przed domkiem

odpoczywamy przy grilu :)

i spacer po górach

Spokojnie fotki jeszcze beda :):):)