Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']no doooobraa troche jełopkowych fotek balkonowych :):):):)

Brawo dla jełopka Safinkowego :evil_lol:.Jeszcze trochę poćwiczy i Misię pobije w tej konkurencji :evil_lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Basiu!
Ale mnie dawno nie było....aż wstyd:-( Moja Kropeczka śliczna jak zawsze. Kumpel Muszkietorek zarośnięty;) Jednym słowem nic się nie zmieniło:loveu:

Buzi!

Posted

witam wszytskoch serdecznie i dziekuje za odwiedzinki :) ciesze sie ze podobaja sie wam focie :) wczoraj wrociłam z ustronia byla tam z nami Safi jutro obiecuje wstawic fotki bo Safi byla bardzo dzielna :):):) chodzac po górach i rzekach :)

Posted

na poczatek z wyprawy na równice |883 m n.p.m. czas wędrówki pod góre ok 2 godzinki
Na szczycie :):):)

i Sama wspinaczka

zawsze jest czas i siła na zabawe :)

zimne potoki sa najlepsze do nurkowania ;)

CDN.......

• 4 weeks later...
Posted

Oj Oj Oj :( ale zaniedbałam moja galeryjke :( nie ładnie ....... postaram sie to jakos nadgonic w wolnych chwikach tymbardziej ze 27 jedziemy z Safikiem do władysławowa na urlopik i bedzie duzoooo fotek :):):)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Oj Oj Oj :( ale zaniedbałam moja galeryjke :( nie ładnie ....... postaram sie to jakos nadgonic w wolnych chwikach tymbardziej ze 27 jedziemy z Safikiem do władysławowa na urlopik i bedzie duzoooo fotek :):):)
witanko:multi:
oo jak fajnie macie:cool3: a ja bede niedaleko was:eviltong: bo do Jastarni jade 2 :cool3:
milego wypadu:multi: