misiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] bleee nie dobreeee OPALANKO :lol:. Quote
Mada&Teodor Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Aaaaa taka jestem śpiaca :cool3: Ale fajowa mina :loveu: :loveu: :loveu: Safi to naprawde urodzona modelka :multi: Quote
Basia&Safi Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 jestem jestem i mam troche foteczek z wekeendu na dzialeczce :):):) bede jes wstawiac na raty :):):) jasne nie ma jak w błocie :D Oj salaly pieski :cool3: taki czysty mam pycholek :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No faktycznie, troche sie Safinka pobrudziła :evil_lol: Ale pies brudny, pies zadowolony (jak widac na zdjeciu) :loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 :( przepraszam ze was nie odwiedzam ale ostatnio nie mam czasu na nic pracuje po 12 wracam do domu i nie mam sily :( nadrobie w sobote i niedziele bo poznije jeszce caly tydzien od 7 :(do 18 w pracy :(:(:( Quote
Hebulka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ojej ,to Ci współczuje :shake: Czekam na weekend i foteczki :multi: Buziaki dla Ciebie i Safinki :loveu: Quote
misiaczek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Zmęczony pies=szczęśliwy pies :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='basiulka22tychy']:( przepraszam ze was nie odwiedzam ale ostatnio nie mam czasu na nic pracuje po 12 wracam do domu i nie mam sily :( nadrobie w sobote i niedziele bo poznije jeszce caly tydzien od 7 :(do 18 w pracy :(:(:( Basia nie ma za co przepraszac. Każdy kto pracuje to wie jak to jest, jak ręce pełne roboty a czas goni :shake: :shake: :shake: Quote
Basia&Safi Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 No faktycznie, troche sie Safinka pobrudziła :evil_lol: Ale pies brudny, pies zadowolony (jak widac na zdjeciu) :loveu: ale tylko troche woda byla prawie czarna :D:D:D [quote name='Hebulka']Ojej ,to Ci współczuje :shake: Czekam na weekend i foteczki :multi: Buziaki dla Ciebie i Safinki :loveu: :multi: dziekiujemy [quote name='misiaczek']Zmęczony pies=szczęśliwy pies :loveu: o tak :D:D:D [quote name='Mada&Teodor']Basia nie ma za co przepraszac. Każdy kto pracuje to wie jak to jest, jak ręce pełne roboty a czas goni :shake: :shake: :shake: dokładnie :D ale postaram sie jutro nadorbic :):):):) Quote
AlKil Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dobry wieczór! Dawno nie zaglądaliśmy do Safinki! Prosimy ją wymiziać! :loveu: Quote
Akitka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Piękny jęzorek! :loveu: Quote
marymek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jee, ale ślicznotka :loveu: byłyście może dziewczyny wczoraj w Tychach na targu? :cool3: sory za takie ,,osobiste" (:evil_lol: ) pytanie, ale widziałam tam taką samą kruszynke, no i plamki w identycznych miejscach :razz: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 nadrabiam nadrabiam zaraz powybieram jakies foteczki i powklejam dajcie mi ninute o ile kos o nas pamieta :( ale wybaczcie 2 tygodnie po 12 h w pracy :(:(:( ale nareszcie koniec :) Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 nie ma jak piach :cool3: czyscioszek :):):) a tak wysoko skacze :):):) i portrecik :):):):) Quote
Chefrenek Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Pewnie, że pamięta :) tylko dogo szwankuje. Ludzie pewnie czekają aż będzie jak dawniej. Safinka czyścioszek :):):) Czyba pańcia miała kogo kąpać :) Quote
Akitka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 pamiętamy, pamiętamy! :cool3: ale jest długi weekend i chyba mało ludzi siedzi przy dogo teraz. :lol: Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Doberek:p:p:p Byliśmy i foteczki obejrzeliśmy:)) Quote
misiaczek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 My też się meldujemy,ze pamiętamy ;).Tylko na dogo nas długo nie było :cool3:. Quote
Paula Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mordzia kochana :loveu: Cześć Basiu :lol: Co tam u Was? :razz: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hej Basiu! Oj jak dawno nie byłam odwiedzić kochanej Kropeczki:loveu: Nic, a nic sie nie zmieniła. Dalej śliczna:multi: Pozdrawiamy zapracowaną właścicielkę!:p Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 pojawiam sie :) i znikam :( dziekuje za odwiedzinki w wekeend nadrobie i was poodwiedzam :):):):) Quote
Recommended Posts