:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Chefrenek']A dlaczego mod ma wpaść? Doniosę :evil_lol::evil_lol: Żartuję ;) Przeciez wklejanie kartek po wszystkich galeriach jest zakazane, ciii... :diabloti: Quote
Chefrenek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Doniosę :evil_lol::evil_lol: Żartuję ;) Przeciez wklejanie kartek po wszystkich galeriach jest zakazane, ciii... :diabloti: Tych samych kartek???? Nie wiedziałam (teraz już wiem). Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Chefrenek']Tych samych kartek???? Nie wiedziałam (teraz już wiem).Wiele osób dostało bany za takie coś a temat o tym jest np [SIZE=5]TU. A TUTAJ pokaźna kolekcja spamów :diabloti: Ja nic przeciw temu nie mam by do posta dorzucić "wesołych świąt, ale jakby wszyscy tak zaczęli chodzić po galeriach i tak spamować to byłby tu niezły burdel :diabloti: Quote
Chefrenek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie miałam o tym zielonego pojęcia. Przysięgam poprawę. Modzie zlituj się. Quote
Basia&Safi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 slicznie dziekujemy i nawzajem :):):):):) aa ja nie mam internetu chwilowo :(:( ale moze jutro juz bedzie :) to wkleje foteczki ::):):):) teraz wybaczcie musze sie zajac Dawidkiem hihihih ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No to zajmuj się draniem, a my tu jeszcze troche pooffujemy :evil_lol: Albo nie - ja już lece lulać :sleep: Przyleze jutro na fotki :) Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :) no i jestem :):):) Rany mam takie zaległosci a najwieksze chyba tutaj :) ale mam ładne fotki to moze jakos zrekompensuje moja nieobecnosc ;) duch;) :cool3: biala dama :D gwiazda filmowa :D zobaczcie jaka jestesm sliczna jaka mam obroze :) fajny ten nowy aparat :):):):):) dobranoc :) na dzis to tyle fotek :):) uciekam do waszych galeriiiiiiiiiiiiiii :):)) Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Wszystko jest super - zdjęcia, obroża i aparat - samsung???? Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Tak myślałam. Poznałam po tej wróżce. Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Safi, to ma modelowanie we krwi ... Słodka jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 hehe dziekujemy :):):) juz kiedys Draczyn powiedziala ze powinnam ja zglosic do jakiegos castiingu :):)i zdjecia na pocztowki :D:D:D:D Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='basiulka22tychy']hehe dziekujemy :):):) juz kiedys Draczyn powiedziala ze powinnam ja zglosic do jakiegos castiingu :):)i zdjecia na pocztowki :D:D:D:D To może warto o tym pomyślec na poważnie ... :lol: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 eee tam jest duzo wiecaj ladniejszych buldozkow :):):):) Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='basiulka22tychy']eee tam jest duzo wiecaj ladniejszych buldozkow :):):):) Każdy pies jest ładny na swój sposób, a poza tym wszystkie buwly sa dla mnie tak samo piękne :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 WItamy :multi: Piękna mordzia :multi: I kombinacje świetne :cool3: Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='basiulka22tychy']hehe dziekujemy :):):) juz kiedys Draczyn powiedziala ze powinnam ja zglosic do jakiegos castiingu :):)i zdjecia na pocztowki :D:D:D:D Draczyn zawsze ma rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Draczyn zawsze ma rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To Fakt :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Safi sie zawstydzila :D:D:D:D:D Quote
misiaczek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Chefrenek']Draczyn zawsze ma rację :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Basiulka extra przeróbeczki.Safi bardzo do pysia w tej obróżce :loveu:. Quote
Chefrenek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='misiaczek'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie drwij sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 no dobra powiem wam to nie obroza tylko resztka paska do spodni :D:D:D Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Chefrenek napisał(a):Nie drwij sobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No właśnie, musimy pamiętać, że jesteśmy pod ciągłą obserwacją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts