Basia&Safi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 KLARCIA SUPER :):):) dziekujemy :) Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Jaka Safinka zamyślona :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='KarolaBox']I Safinka naszkicowana przed chwilą ALe śliczny rysunek :loveu: :loveu: :loveu:Masz talent Karola :loveu: I zdjećia safinki super :) Quote
KarolaBox Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mada&Teodor napisał(a):ALe śliczny rysunek :loveu: :loveu: :loveu:Masz talent Karola :loveu: Dziękuję :loveu: Za tydzień mam ferie, to będę miała w kończu czas poszkicować i chyba wiem co będzie moją inspiracją :razz: Teodorka też naszkicuję :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='KarolaBox']Dziękuję :loveu: Za tydzień mam ferie, to będę miała w kończu czas poszkicować i chyba wiem co będzie moją inspiracją :razz: Teodorka też naszkicuję :evil_lol: SUPER :multi: :multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Nowa porcja foteczek :cool3: Śpiąca Safinka :):evil_lol: jaaaaaaaaaaa :oops: :D Oo!!! Qrde znowu ja :D w sumie to chcialam sie pochwalic moimi faaaaaaaajnymi misiami:loveu: :D:D:D Basia kocha misie - Misie kochaja Basie :):loveu: :loveu: i Na koniec jeszcze jedno z Panna :mad: Safi Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy']Nowa porcja foteczek :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cudna, śpiąca mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 E tam :cool3: jutro podlacze blutufa to zobaczycie jak utulic do snu Safi w 3 minuty :D:D:D:D Quote
misiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jakie Basia ma rzęsiska długie i brwi ładnie wyregulowane :loveu:. Quote
Mada&Teodor Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy']E tam :cool3: jutro podlacze blutufa to zobaczycie jak utulic do snu Safi w 3 minuty :D:D:D:D No bardzo jestem tego ciekawa :cool3: :cool3: :cool3: Quote
KarolaBox Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Właśnie Basia, miałam zapytać :P Masz takie ciemne brwi, czy to henna/kredka ? Quote
Cali Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 W zasadzie mamy problem z Figo bo nie wiemy kogo podziwiac -misie , basie,czy safi-chyba wszystkie sa sliczne....:evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 witam po malej przerwie ostatnio mialam dac fotke jak to szybciutko utulic Safinke do snu wiec dodaje :) [U]ona to lubi ;) słodki ciezar :):)/U] a to spotkalo Safi po ostatniej zabawie z kolega po deszczu :( bleeee samo blotkooo a teraz wybaczcie uciekam do kina na misia i rysia :) Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale śpioszek Quote
Mada&Teodor Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czy Safinka lubi takie kąpiele ? ? ? Bo na tym zdjeciu widać,że za bardzo jej się to nie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] a to spotkalo Safi po ostatniej zabawie z kolega po deszczu :( bleeee samo blotkooo O kurna,Safi ucha urwali do kąpieli :placz: Quote
Basia&Safi Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Czy Safinka lubi takie kąpiele ? ? ? Bo na tym zdjeciu widać,że za bardzo jej się to nie podoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak w wannie to nie bardzo, ale jak jest cieple lato to nad woda chetnie wchodzi do wody :cool3: [quote name='misiaczek']O kurna,Safi ucha urwali do kąpieli :placz: to tak specjalnie zeby wody jej nie nalecialo :D:D:D wogole to dawidek pojechal po rodzicow teraz jest we Włocławku u rodziny a poznije przed niem jeszcze trochy kilometrow :( tak daleko :-( ale zostawil mi aparacik :loveu: wiec bede robic foteczki dla zabicia czasu bo wroci jutro albo w poniedzialake :( Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :evil_lol: :evil_lol: jaki spioszek slodki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts