Hebulka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 O rany,maleńka SAFINKA - jakie cudenko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kati Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Słodka malutka Safinka, wyrosła na piękną suczkę i nadal jest słodka. :) Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dziekujemyyyyyyyyyyyy :) nie bede teraz was odwiedzac bo jestem tylko na 3 minutki wiec tak na szybko co prawda w zakopanym bylismy tydzien temu ale nie miala czasu tu zagladac :( wybaczcie w ten weekend wszytsko nadrobie :) i tak na szybciutko wstawie kilka zimowych foteczek :):):) ja i moje sloneczko :) chyba fotka mowi sama za siebie:cool3: zabawka dla duzych chlopcow ;) na kasprowym nie byl widac nic w odleglosci ok 3 matrow :) odchlan :D no i ciagle padal snieg :):):) a gdzies tam w tle jest namiot eremefu:D ;) i tam dawali herbatke liptona :) na dzis to tyle :) powiem wam ze bylo super krotko bo tylko 2 dni ale warto czasem tak wyrwac sie na chwile :):):) Quote
Hebulka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sliczne zdjęcia,widac ze wyjazd Wam się udał ,a Safinki nie było z Wami ?? Quote
Mada&Teodor Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale fajniaste zdjęcia :multi: :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Hebulka']Sliczne zdjęcia,widac ze wyjazd Wam się udał ,a Safinki nie było z Wami ?? Safinki nie bylo ,postanowilismy jej nie brac na te mrozy :) [quote name='madzia i medor']Ale mieliscie fajnie:cool3: :cool3: a no krotko ale fajniee [quote name='Mada&Teodor']Ale fajniaste zdjęcia :multi: :multi: :multi: dziekujemy [quote name='Chefrenek']Zima pełną gębą. snieg nie przestawal padac nie bylo zimno taka bardzo fajna przyjemna zima nie to co tu w Tychach :angryy: Quote
Alynkaaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 HEY:D WROCILAS:multi::multi::multi::multi::multi: ALE SWIETENIE MIELISCIE....ROMANTYCZNIE <JAK BYLISCIE TYLKO WE 2:D POSZALEC MOZNA BYLO :P>I WOGOLE....JA TEZ TAK CHCEM.......!!!!!!! ZAZDROSZCZE ZAZDROSZCZE OJJJ BARDZO ZAZDROSZCZE....... A JAK SAFINKA WAS PRZYWITALA???? Quote
Basia&Safi Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alynkaaa']HEY:D WROCILAS:multi::multi::multi::multi::multi: ALE SWIETENIE MIELISCIE....ROMANTYCZNIE <JAK BYLISCIE TYLKO WE 2:D POSZALEC MOZNA BYLO :P>I WOGOLE....JA TEZ TAK CHCEM.......!!!!!!! ZAZDROSZCZE ZAZDROSZCZE OJJJ BARDZO ZAZDROSZCZE....... A JAK SAFINKA WAS PRZYWITALA???? :oops: dawno razem niegdzie nie bylismy :) a to bym nasz pierwszy wspolny wyjazd gdzie bylismy tylko sami a jestesmy ze soba prawie 4 lata :crazyeye: i zawsze ktos z znami gdzies jezdzil ale postanowilismy czesciel jezdzic sami :):):) a Safinka ona zawsze cieszy sie tak samo :loveu: :multi: Quote
Mada&Teodor Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Chefrenek'] I kolejny śliczniutki bannerek :multi: :multi: :multi: Quote
Alynkaaa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hey:D swietny banerek:D!!! zazdroszcze wam takiego wypadu....napewno musialo byc cudnie...!!!! ahhhhh.... Quote
Basia&Safi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 troche sie nam dzis nudzilo :D:D:D Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy']troche sie nam dzis nudzilo :D:D:D alem fajowe:D wyglada wpol realistycznie a w pol jak z bajki disneya:D fajoowe:D Quote
Chefrenek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jakie to ładne. Ja niestety nie umiem rysować. Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :multi::multi::multi:ale świetne zakopiańskie fotki Quote
Basia&Safi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ja tak czasem lubie sobie cosik namalowac :):):) ale to wtedy musze miec natchnienie ::D:D:D Quote
Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy']troche sie nam dzis nudzilo :D:D:D ślicznie:lol: fajny banerek dawno tez nas nie odwiedzałaś w galerii:cool3: zapraszam:lol: Quote
Basia&Safi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 troche nowych fotek :):):) nowym aparacikiem Dawidka ;) a teraz portreciki :cool3: uwielbiam fotkiw sepi :):) Quote
Cali Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='basiulka22tychy']troche sie nam dzis nudzilo :D:D:D Na takiej wycieczce nie mozna sie nudzic ha-ha-szkic piekny;) Quote
KarolaBox Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jaka śliczna bulwinka :) A to pierwsze bulwinki jakie naszkicowałam I prawdziwe foto :) Quote
Recommended Posts