Chefrenek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O mało się nie polałam. Śmiesze to i zarazem tragiczne. Quote
Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Chefrenek napisał(a):O mało się nie polałam. Ja tez :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 jutro nowe foteczki wstawie :):):) wiec zapraszam :):):) Quote
Alicja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:jaaaaa. ale śliczna mala Safi Bulinka ;) Quote
Birmanka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Jupi'] śliczne wdzianko, pieknie sie w nim Safinka prezentuje Wdzianko śliczne no i torebka jaka gustowna ;) Całuski w fafelki :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='basiulka22tychy']jutro nowe foteczki wstawie :):):) wiec zapraszam :):):) Basia, i gdzie te foteczki ? :mad: :mad: :mad: Quote
dzasta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='basiulka22tychy']Dżez to specjalnie dla Ciebie :):):) Bardzo bardzo dziękujemy Basiulka za foteczki :multi: :multi: :multi: Ale Dżez by sie ucieszył jakby miał taka kolezanke i jeszcze maja takie same obróżki :loveu: Quote
Basia&Safi Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no to lecimy :):):) w piatek jedziemy do zakopanego :):):):) 1 wycieczka z Safi wrocimy w niedziele :):):) Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Boże jaka babulina-bidulina. Super wygląda w tej chuście. Quote
dzasta Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Babulinka taka z niej ze moze w Zakopanem sprzedawac oscypki na Krupowkach :loveu: Milego i udanego wyjazdu Basiulko :multi: A po powrocie czekamy na foteczki na duzooooooooooooo fotaskow a co :mad: Quote
Basia&Safi Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 oczywiscie ze beda :):):) a nie wiecie moze jak to jest z pieskami w zakopanym byl ktos z was lub waszych znojomych :):):) Quote
Chefrenek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ja niestety z psem tam nie byłam i jakoś się tym nie interesowałam. Quote
Medorowa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='basiulka22tychy']podobno prawda :):):) "Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która właśnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona. Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco" . O losie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Safinka juniorek i nie tylko jest boszkka:loveu: Quote
misiaczek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Jaka fajna babulina :evil_lol:. Quote
Alynkaaa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no swietna focia heheheheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "jaaajkaaaa...jaaajkaaaa siwerze jaaajkaa sprzedaje:)" super hehehe Quote
Mada&Teodor Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Urodzona z niej modelka :loveu: :loveu: :loveu: I we wszystki jej do "pyska" :cool3: Superaste zdjęcia :) Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 witam i dziekuje za tak liczne odwiedzny po powrocie odwiedze wasze galeriir :) stesknilam sie za waszymi pycholkami :):):) """"Postanowilismy jednak nie narazac Safi na te mrozy i zostaje mordeczka z rodzicamu w domku """"""""" ale footki beda ale nasze :cool3: a tak na weekend 3 foteczki z nowa zabeweczka :) Quote
Hebulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 basiulka22tychy napisał(a):witam i dziekuje za tak liczne odwiedzny po powrocie odwiedze wasze galeriir :) stesknilam sie za waszymi pycholkami :):):) """"Postanowilismy jednak nie narazac Safi na te mrozy i zostaje mordeczka z rodzicamu w domku """"""""" ale footki beda ale nasze :cool3: a tak na weekend 3 foteczki z nowa zabeweczka :) ale słodka i jak jej do twarzy w chusteczce !! Quote
dzasta Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale ma kaczuche dziewuszka :loveu: No to czekamy na nowe fotaski bo już miałam się dopominać o coś nowego ale jak zobaczyłam te fotaski z kaczusią wymiękłam ale ma Safi minke słodką :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 dzasta napisał(a): Ale ma kaczuche dziewuszka :loveu: No to czekamy na nowe fotaski bo już miałam się dopominać o coś nowego ale jak zobaczyłam te fotaski z kaczusią wymiękłam ale ma Safi minke słodką :loveu: Popieram dzaste w 100 %, bo ja przy tym zdjęciu Safinki, tez wymiękam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Safinka jest prześliczna:loveu: :loveu: Quote
KarolaBox Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jaka zawstydzona :loveu: Śliczna panienka :cool3: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale slodka kaczuniaaa....:D hehe ale i tak safcia ledniejsza:D dama w czerwieni.... Quote
KarolaBox Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Boziu, jaki jełopek cudniasty :) :) :) Quote
Recommended Posts