Basia&Safi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Balonik kolorystycznie dobrany do obroży. Safinka podąża za modąno ba :):) ma jeszcze czarna i czerwona obroze Quote
Basia&Safi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 ona sie tak do was usmiecha :):):):) Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 basiulka22tychy napisał(a):ona sie tak do was usmiecha :):):):) nie czaruuj...:eviltong:.. kurcze wiesz troszke ciuszkow na zime nakupywalam a tu zimy niema:P i cieplo jest:P tez tak masz??? Quote
Basia&Safi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 taka mamy zime :D tam w tle jest moje sloneczko :):):):) i muskietorek :):):) kurcze wiesz troszke ciuszkow na zime nakupywalam a tu zimy niema:P i cieplo jest:P tez tak masz??? troche tego jest ale staram sie ograniczac :D:D:D Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ja fruwam ja latam :loveu: Alez szaleństwo :cool3: A co to za przystojniak :cool3: ???? Quote
Basia&Safi Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 a t jest muszkietorek York siostry mojego ;) Dawidka :):):):) Quote
Chefrenek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 basiulka22tychy napisał(a): Krwiożerczy buldog nadchodzi. Superowe zdjęcie. Quote
:: FiGa :: Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Dlaczego Safi się tak ładnie usmiecha że ja az umieram? :mad: Kto jej pozwolil?? :mad: :loveu: Quote
equi Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Chefrenek napisał(a):Krwiożerczy buldog nadchodzi. Superowe zdjęcie. wygląda jakby zaraz się miała wpić w ofiare :diabloti: Safinka jest cudoooo psiunia!!!! Lola wygląda jak jej siostra bliźniaczka:p mam nadzieję, że Lolinka też wyrośnie na laką superową laske:eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Superaste zdjęcie Safi :multi: :multi: :multi: A jej drugi imię powinno brzmieć KILLER :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nomu Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 basiulka22tychy napisał(a): A ja wiem gdzie to jest :cool3: No wiecie co byliście u nas i nic nie powiedzieliście:( Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 siemaneczko safinki:) co tam slychac?????????????? Quote
misiaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 A czyja to girka???? :evil_lol: basiulka22tychy napisał(a):;( na 10 strone spadlam :( Jak sie zaniedbuje galerię i fotek Safinki nie wkleja,to co mamy oglądać?:hmmmm: .Foteczki proszę szybciutko jakieś wkleić :mad:. Quote
Basia&Safi Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a fotki bede jutro zaraz z rana bo przed chwilka zrobilam foteczki jak Safinka wcina kosteczke :):):) a juz wychodze wiec nie dam rady teraz zapraszam rano tj ok 9:30 :):):):) Quote
Magda Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 basiulka22tychy napisał(a): tam w tle jest moje sloneczko :):):):) Mmmm....ale glebia plynie z tej foty:evil_lol: basiulka22tychy napisał(a): Ale dawno nie wiedzialam Muszkiego:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 :hmmmm: nie rozumiem tego zdjęcia :evil_lol: Widzę czyjąś twarz, która nie wiadomo skąd się tam wzięła :hmmmm: A to coś pomiędzy stopą a twarzą, to co to jest :hmmmm: Za nic nie mogę się dopatrzeć...:eviltong: Weź no Basia wytłumacz mi :p Quote
Magda Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 madziasto4 napisał(a)::hmmmm: nie rozumiem tego zdjęcia :evil_lol: Widzę czyjąś twarz, która nie wiadomo skąd się tam wzięła :hmmmm: A to coś pomiędzy stopą a twarzą, to co to jest :hmmmm: Za nic nie mogę się dopatrzeć...:eviltong: Weź no Basia wytłumacz mi :p No to ja ci wytlumacze (Basiu pozwol:lol:) Tam z tylu jest glowa, potem jest noga i stopa od tej nogi:diabloti: Ty w biol-chemie i nie znasz sie na anatomii czlowieka.... Quote
Basia&Safi Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 madzie dziekuje za objasnienie :):):) Alu a co do fotek juz wklejam :):):) jak uszczesliwic psa :) Ooo ! takie mam kiełki :cool3: mniammm mniammm Quote
misiaczek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Smakowala kosteczka Safince ? Śliczne zdjątka :loveu:. Quote
Basia&Safi Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 pewnie ze smakowala :):):):) a nie widac ;):):) Quote
Alynkaaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 czyzby to czekoladow kosc?? tzn o smaku czekoladki??< w sumie on achyba tylko pachnie czekoladka ...> ale figlak uwielbia takie:D i widze ksiezniczka tez zajadala siem:D normalnie jak amstaff wyszla:) Quote
Recommended Posts