Basia&Safi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 hehe no dobra zaraz beda nowiusie fotki tylko popstrykam ;P:):):) Quote
e.v.a Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 dbsst napisał(a):o raz jej sie zdażyło powiedziec coś mądrego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :obrazic: a ty nie chodz za mna i nie przedrzezniaj :obrazic: Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 juz sie zgrywaja z aparaciuku :):):) --- zadowolone :cool3: Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 no to wklejam :) mmmm pycha grrrrr odejdz juz a ucholki ciagle rosna :D:D:D i najlepsza na koniec :cool3: Quote
Chefrenek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Safinka robi lizu, lizu. Widzę, że mała chodzi w ubrankach. Czy one ludzkie są? Na bulwy trudno coś dostać. Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 tak to sa ubranka dla dziecie chyba najbardziej sie nadaja :):) Quote
dzasta Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ubranka są the best zaraz po uszkach Safi :) Mój Dżez ma tylko jedno ubranko które o dziwo lubi ale raczej sam by go nie włożył :D Mizianko dla panieneczki od nas za tymi pięknymi ucholami :loveu: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dbsst']o raz jej sie zdażyło powiedziec coś mądrego :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jest prześliczne :loveu::loveu::loveu:takie ufaflunione Quote
leemonca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 aż by się chciało liznąć w ten monitor :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
misiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] a ucholki ciagle rosna :D:D:D Basia,a nie naciągasz ich Safince przypadkiem??? :turn-l::turn-l::turn-l::eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a ucholki ciagle rosna :D:D:D Cóz za zawadiackie spojrzenie ma Safinka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ucholki tak wielkie jak u mojego Teodora :lol: Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Basia,a nie naciągasz ich Safince przypadkiem?? niee :D:D tylko czasem po kapaniu mama zapina ja klamerkami zeby dobrze obciekla :D:D:D:D aż by się chciało liznąć w ten monitor nie krepuj sie :):) A ucholki tak wielkie jak u mojego Teodora niop maja cos wspolnego heheh Quote
misiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy']niee :D:D tylko czasem po kapaniu mama zapina ja klamerkami zeby dobrze obciekla :D:D:D:DDokładnie tak sobie pomyślałam,że po kąpaniu ją za uszy na sznurku wieszacie...ale bałam się napisać co byś się Basia nie pogniewała :roflt::roflt::roflt: Quote
dbsst Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='evaxon']:obrazic: a ty nie chodz za mna i nie przedrzezniaj :obrazic: dziś ja mam swój dzień :diabloti: [quote name='basiulka22tychy']juz sie zgrywaja z aparaciuku :):):) --- zadowolone :cool3: całkiem [quote name='basiulka22tychy'] mmmm pycha a ucholki ciagle rosna :D:D:D czy ja wiem czy to taka pycha była :roll: :evil_lol: wielkie ucho puszcza łoCko :eviltong: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziekuje :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 a ja mam kilka nowych fotek :):):) poznije je w stawie :) Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='basiulka22tychy']a ja mam kilka nowych fotek :):):) poznije je w stawie :) złośliwa :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 juzzzzzzzz wklejam :):):) Zabawa z balonikiem :evil_lol: ale mam klate :cool3: hOp :cool3: :mad: i balonika juz poznije nie bylo :D:D:D Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ktoś wstawił wielgachne zdjęcia :eviltong: :eviltong: Quote
Chefrenek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] Balonik kolorystycznie dobrany do obroży. Safinka podąża za modą.:p :p :p Quote
Mada&Teodor Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Fantastyczny uśmiech Safinki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dzasta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :evil_lol: ale mam klate :cool3: - no fakt ma dziewucha czym oddychać :cool3: Qrcze jak bym Dżezika widziała jak balona zobaczy ale u niego balon żyje jakieś góra 2 minuty jeśli nie uda się go szybko złapać :mad: Ale uśmiech ma Safi powiedziałabym że prawie taki jak mój Staffik :loveu: Ależ te bulinki są słodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 helloool ale safcia ma szczery usmiech...sliczny poprostu!!!:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jeszcze trochę poćwiczy i będzie dosłownie 'od ucha do ucha' :evil_lol: Quote
Recommended Posts