dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 heheheh musisz ja przywiązać do kaloryfera :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 witam:) Basiulka nie zaniedbuj nas tak nie ladnie....:eviltong: chociaz raz dziennie powiny byc fotki albo najlepiej co godzine:):evil_lol: ale tak sobei pomyslalm ze jak juz se sciagneisz te programy do obrobki <u mnie na galeri masz linki> to nas zasypiesz tymi fotkami:) Quote
Basia&Safi Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 beda bede jutro rano :):):):):) Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czy juz jest rano ?? nie ma fotek :( a ja tak czekałam Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 a o to i nowe fotki :):):) musze naładowac bateryjki i w weekend porobic jakies fotusie ;):):):) tak zabawa typowa dla kobiety :D nieeeeeeeee nie oddam Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kwintesencja kobiecosci Quote
Dobermania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jaaakie to słodkie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kocham moloski:loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 extra!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: cudnei wyglada:):):) cud miod Safinka:loveu: :loveu: a tu jak jakis Amstaff czy inny taki zabujca biednych oponek:) gdzei ja nabylyscie???bo mi sie straszniepodoba ta oponka i Fidze bym chciala sprawic taka:) Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :crazyeye: jaki zgrabny profil :loveu: :loveu: :loveu: hejka Quote
:: FiGa :: Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Safinka, gryź kółeczko, gryź! :loveu: Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Te fotki są takie fajowskie, że ja chcę ich więcej:cool3: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 po 1 dziekujemy za tak liczne odwiedzinki ):):):) kwintesencja kobiecosci O tak Alu :D:D:D Jaaakie to słodkie Cicha woda brzegi rwie :):):):) gdzei ja nabylyscie???bo mi sie straszniepodoba ta oponka i Fidze bym chciala sprawic taka Oh wolała byc nie wiedziec z czego ja wyłowilismy :D:D:D ( powiem tylko tyle ze dlugooooooo i starannie byla czyszczona :):):):) ) Te fotki są takie fajowskie, że ja chcę ich więcej postaramy sie nadrobic:):):) Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kwintesencja kobiecosci a co to za przebieranki - strój na siłkę chyba Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 hehe nie nie to nie przebieranki Safi ma czasem allergie pokarmowe jak jej cos nie spasuje a jest dosc wybrega to sie zaczyna drapac to wtedy ubieramy ja w takie ubranko zeby sie nie zadrapala za mocno :):):) Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Safinka ma juz jeden sweterek na zime :):):)kosztował całe 8 zl :):):):) Quote
nomu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 A były w innych kolorach ??:D A gdzie takie cudo za taka cene kupujesz??:) Bo gryfcio majeden sweterek a teraz jak śnieży non stop to po jednym wyjsciu golfik jest mokry przez pół dnia :( Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :loveu:ale słodko Safinka wygląda w sweterku Quote
Basia&Safi Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 A były w innych kolorach ?? A gdzie takie cudo za taka cene kupujesz?? Bo gryfcio majeden sweterek a teraz jak śnieży non stop to po jednym wyjsciu golfik jest mokry przez pół dnia a co mi tam ;) Sweterek kupilam w urzywanej odzierzy :D a co do kolorow nie wiem musze sie tam zagłebic :D ubranko chcialam kupic w zoologicznym ale cena 70 zl troche mnie zszokowala wiec wpadlam na taki pomysl by poszukac cos w urzywanych ::):):) Quote
Alynkaaa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a co mi tam ;) Sweterek kupilam w urzywanej odzierzy :D a co do kolorow nie wiem musze sie tam zagłebic :D ubranko chcialam kupic w zoologicznym ale cena 70 zl troche mnie zszokowala wiec wpadlam na taki pomysl by poszukac cos w urzywanych ::):):) Tez wlasnie o tym myslalm bo chce kupic jeden kombinezon oryginlany spoecjalny dla psa <czyli drogi> i kilka rzeczy dzieciecych z tym ze Figa jest dosc nie wymiarowa i ciezko znalesc na na cos...no ale tu sie przytnie tam sie z szyje i bedzie:) a oponka swietna i juz siem chyba domyslam pzrez co pzreszliscie zeby teraz byla jaknowa:) Quote
Basia&Safi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Safi zgodziła sie na mała sesje fotograficzna :):):) amstafy podoba sa znowu modne ;) hehe ta kosteczke Safi je juz miesiac :):) mamy jeszcze kilka ale nie wszystkie naraz :):):) Quote
marlena924 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziękujemy za odwiedzinki! Super sesyjka :multi: :multi: :multi: Toffi miał sesję wczoraj :lol: Pozował jak zawodowiec :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Safi zgodziła sie na mała sesje fotograficzna :):):) amstafy podoba sa znowu modne ;) hehe ta kosteczke Safi je juz miesiac :):) mamy jeszcze kilka ale nie wszystkie naraz :):):) bo Safi to modelka zawodowa hehehe Quote
Recommended Posts