Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooojeeej ale mnie tu nie bylo dluuuuugo a Basiulka nawet mnie nie okrzyczysz :mad: :mad: ale juz jestem i podziwiam:) Safinka cudna a w pizamce jej do pyszczka ....zawsze ja ubierasz w pizamke???ja teraz tez mysle nad ciuszkami dla Figi al ena zime i w sumie na zimna jesien bo ona czasem sie tak trzesie z zimna ze az zal mi jej i ze spaceru wczesniej rezygnujemy:( a jak jej kupie skawanderek o taki to bedzie swietnie:)

Posted

Alynkaaa Safinka biega w ubranku bo jest malym atopikiem i czasem sie drapie a to dla jej bezpieczenstwa zeby sie zabardzo nie zadrapala ;) :):):) a na zime tez kupimy jej kurteczke :):):)

sie zamyslila dziefcynka :cool3:

ooooooo tak mi rob :cool3:

Posted

NO W KONCU COS SIEM RUSZYLO:)SLICZNA JEST "DZIEFCYNKA" :loveu: :loveu: SZCZERZE NAPISZE ZE WCZESNIEJ NIE BARDZO PODOBALY MI SIE TAKIE PIESKI ALE TERAZ JESTEM ZAUROCZONA TA RASA:) CHOC CZARNE TAK SREDNIA MI DO GUSTU PODPADAJA...

Posted

A może zaczniecie trenować na serio?:cool3: Tam koło McKwacza są takie fajne tereny żeby sobie psy pobiegały, dużo miejsca i pełno trawy. :)

Posted

witam:):):)

suuuper pycholek:):loveu: :loveu: slicznie tu wyszla
a jaka obrozka:cool3: :cool3: :cool3: extra:)
prosze o wiecej fotek i czestrze bywanie w galerii bo...:mad: :mad: :eviltong: