Mi. Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='basiulka22tychy']to my :):):):) ach....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='basiulka22tychy']to my :):):):) panicia ze swoim psim dzieciatkiem.....nawet widac pewne podobienstwo...w oczach:)a mzoe to ta usmiechnieta minka????hmmmm chyba minka:) ile Safinka ma w klębie??bo jakas duuuuza sie wydaje:) ale moze to tylko zludzenie....pozdrawaimy:) Quote
Buba_22 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a więc też dopadła Cię koniomania??:lol: :lol: Dosada-pięęęęęękność!!!!!!!!!!!!!!!Sliczna:p araby są super:p :p Quote
Basia&Safi Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Alynkaaa nie ma pojecia ile ma klwbie jeszcze nie sprawdzalam :cool3: Bubaa konie kocham od dziecka tylko jakos zawsze brakowalo i czasu :( ale teraz sie uparlam i co weekend w sobote jade na konie :):):) tak wiec fotek napewno bedzie wiecej :):):) Quote
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='basiulka22tychy']to my :):):):) Jaki śliczny portrecik :iloveyou::iloveyou::iloveyou:. Basia uśmiechnieta.Czyli z Dawidem,mam nadzieję,że już wszystko dobrze :). Quote
Basia&Safi Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 tak misiaczku naszczescie wszytsko juz dobrze znowu jestesmy razem i jestesmy szczesliwi :) nie wiem chyba dawid mial jakis kryzys nie wie niechce do tego wracac wole nie wiedziec :):):):) Quote
misiaczek Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] jestesmy razem i jestesmy szczesliwi :) No to bardzo się cieszę Waszym szczęściem :) i życzę aby już tak było cały czas :loveu:. Quote
nomu Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Qrcze ja nie wiem co będzie z tym spacerem, chyba dopiero jak się szkoła zacznie bo teraz jeżdże do mojego połamańca i mnie nigdy na H nie ma :( Quote
Basia&Safi Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 oj jakos sie zgadamy :):):):) Quote
Medorowa Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='basiulka22tychy']tak misiaczku naszczescie wszytsko juz dobrze znowu jestesmy razem i jestesmy szczesliwi :) nie wiem chyba dawid mial jakis kryzys nie wie niechce do tego wracac wole nie wiedziec :):):):) :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 ja Cie ale uszy :o :):):):) Safi zdobywa szczyty :cool3: :) mmm ale postawa :) Quote
e.v.a Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] :evil_lol: albo ma taka wielka klate albo sie lapki rozjechaly :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='basiulka22tychy']ja Cie ale uszy :o :):):):) Safi zdobywa szczyty :cool3: :) mmm ale postawa :) ale sliczniusie foty:) a ta biala dama an nich to normalnie grozna.......strach sie bac......kofaniutka Twoja suczka jest...:loveu: :loveu: :loveu: i fajnie znowu was zobaczyc na dogo:) Quote
AlKil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: albo ma taka wielka klate albo sie lapki rozjechaly :evil_lol: To na pewno klata...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 nooo ba pytanie pewnie ze klata :):):):) Safinka rosnie :):):) postaram sie nadrobic i wklejac wiecej fotek :):):) Quote
Basia&Safi Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 ahhh te miesnie :cool3: opalamy pyszczek :) a dzis jade na koniki wiec beda jakies foteczki :):):) Quote
Basia&Safi Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no to kilka konikowych fotek :):):):) kochane kuniki :) tak lubimy sie tulic :) byly sobie konie trzy :cool3: moje ulubione tylko troche nie wyrazne za duzo sloneczka :) ta tez bardzo lubie :) a tu juz na Pepi :) :):):) Quote
Basia&Safi Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 co nie podobaja wam sie kuniki :( Quote
misiaczek Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='basiulka22tychy']co nie podobaja wam sie kuniki :( Podobają,podobają ;) :):):) Quote
Birmanka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Słodziutki jest taki buldożek :loveu: Podobają mi się właśnie białe najbardziej :loveu: Pasowałby do kompletu z białym boksiem ;) Quote
nomu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jee koniki koniki, jak ja lubie koniki, a że mnie na konia nie stać to mam wersje mini:P tylko nie wiem czemu szczeka a nie rży:roll: Quote
nomu Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A ja wczoraj widziałam Safinke :cool3: Tylko, że z daleka, bo po drugiej stronie ulicy. :cool3: Quote
Magda Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Alynkaaa napisał(a): Hihi....Safinka ma kropki w uszach:evil_lol: Oj pikna kobitka z niej:loveu: Widze, ze sie zrobilo troszeczke konikowo w galerii. Quote
Recommended Posts