Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie rób sobie za szybko nadzieji. Mój "tz" powiedzial ze sie znudzil, ale potem wrocil powiedizal ze jednak mnie brakuje, moze bedzie u ciebie podobnie, ale nie ludz sie:) Czekamy na dalsze informacje :)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj po 3 latach zostawil mnie Dawid :(:(:(:(:(:(:( wybaczcie ale nie mam na nic sily ani ochoty :(:(:(:(:( Życie stracilow jedna chwile sens :(:( Boze jak ja go kocham :(:(:(:(:
Trzymaj się dziewczyno ...

Posted

wczoraj dlugo rozmawialismy, powiedzial ze "chyba" mnie juz nie kocha ze mam mu dac czas zeby to przemyslec i poukladac, przezd wczoraj jak mi o tym mowil plakal czy tak robi ktos kto tego naprawde chce ja czuje i wiem ze nie przestal mnie kochac i bede czekac :)

Posted

Bo tak to jest z facetami, kiedy konczy sie zauroczenie oni mysla ze juz nie ma milosci.:/ Zycze ci szczescia :)

Ps jasne ze dam sie namowic na spacer, tylko zeby nie lalo i jestesmy z Gryfem gotowi:)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj dlugo rozmawialismy, powiedzial ze "chyba" mnie juz nie kocha ze mam mu dac czas zeby to przemyslec i poukladac, przezd wczoraj jak mi o tym mowil plakal czy tak robi ktos kto tego naprawde chce ja czuje i wiem ze nie przestal mnie kochac i bede czekac :)

no prosze....ale zawsze jakas nadzieja jest....ja tam mysle ze bedzie dobrze:D:D:D 3mam kciuki za Ciebie dzirewczyno!!!

Posted

Czesc Basia. Strasznie mi przykro, ze cierpisz :glaszcze: Nie wiem, wydaje mi sie, ze nie przestaje sie po prostu kogos kochac po 3 latach, chyba Dawid nie powiedzial Ci wszystkiego :-( Trzymam kciuki za Ciebie :kciuki: Glowa do gory, pol swiatu tego kwiatu ;)

Posted

wczoraj bylismy na meczyku :):) nawet dostalam buziaka na powitanie :):) rozmawiamy smsujemy normalnie, dzis nawet w rozmowie tel. powiedzial ze moge przyjsc do niego ):):):) jestem pełna nadziji ze to tylko przejsciowy kryzys :):):)

Posted

witajcie :):):) ciesze sie ze cieszycie sie z mojego szczescia :):):) Ostatnio jeżdżę konno uwielbiam koniki :):):) a to jest klacz Dosada na której sobie hasam :) uparta jest strasznie heheh

za tydzien w sobote znowu jedziemy na koniki bedzie wiecej zdjec bo teraz nie mial kto robic :)
a teraz kilka fotek Safi robione jakies 2 tygdonie temu :)

a tu czeka na buziaki :):):):)