Basia&Safi Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 jest dzwnie, rozmawiamy ze osba to wszytsko sie stalo tak nagle, Dawid mowi ze mysli , ze chce troche czasu jest pełna nadzieji bede was informowac :) Quote
nomu Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nie rób sobie za szybko nadzieji. Mój "tz" powiedzial ze sie znudzil, ale potem wrocil powiedizal ze jednak mnie brakuje, moze bedzie u ciebie podobnie, ale nie ludz sie:) Czekamy na dalsze informacje :) Quote
haska_12 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ojj :calus:Safinka cie pocieszy jeszcze bardziej niż my Ciebie :) 3maj sie ;] Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']wczoraj po 3 latach zostawil mnie Dawid :(:(:(:(:(:(:( wybaczcie ale nie mam na nic sily ani ochoty :(:(:(:(:( Życie stracilow jedna chwile sens :(:( Boze jak ja go kocham :(:(:(:(: Trzymaj się dziewczyno ... Quote
Basia&Safi Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 wczoraj dlugo rozmawialismy, powiedzial ze "chyba" mnie juz nie kocha ze mam mu dac czas zeby to przemyslec i poukladac, przezd wczoraj jak mi o tym mowil plakal czy tak robi ktos kto tego naprawde chce ja czuje i wiem ze nie przestal mnie kochac i bede czekac :) Quote
nomu Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Bo tak to jest z facetami, kiedy konczy sie zauroczenie oni mysla ze juz nie ma milosci.:/ Zycze ci szczescia :) Ps jasne ze dam sie namowic na spacer, tylko zeby nie lalo i jestesmy z Gryfem gotowi:) Quote
Alynkaaa Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy']wczoraj dlugo rozmawialismy, powiedzial ze "chyba" mnie juz nie kocha ze mam mu dac czas zeby to przemyslec i poukladac, przezd wczoraj jak mi o tym mowil plakal czy tak robi ktos kto tego naprawde chce ja czuje i wiem ze nie przestal mnie kochac i bede czekac :) no prosze....ale zawsze jakas nadzieja jest....ja tam mysle ze bedzie dobrze:D:D:D 3mam kciuki za Ciebie dzirewczyno!!! Quote
Paula Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Czesc Basia. Strasznie mi przykro, ze cierpisz :glaszcze: Nie wiem, wydaje mi sie, ze nie przestaje sie po prostu kogos kochac po 3 latach, chyba Dawid nie powiedzial Ci wszystkiego :-( Trzymam kciuki za Ciebie :kciuki: Glowa do gory, pol swiatu tego kwiatu ;) Quote
Basia&Safi Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 wczoraj bylismy na meczyku :):) nawet dostalam buziaka na powitanie :):) rozmawiamy smsujemy normalnie, dzis nawet w rozmowie tel. powiedzial ze moge przyjsc do niego ):):):) jestem pełna nadziji ze to tylko przejsciowy kryzys :):):) Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 witaj Basiu ! ojoj wchodze a tu takie smutne nowinki:shake: 3maj sie bedzie dobrze :multi: jak nie wroci to znaczy ze nie jest ciebie wart :) Quote
Basia&Safi Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 jestesmy razem :):):):):) wszystko sie poukladało i jestem bardzo szczeliwa :):):):):):):):) Quote
Alicja Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jestesmy razem :):):):):) wszystko sie poukladało i jestem bardzo szczeliwa :):):):):):):):):multi::multi::multi:super:loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no wkoncu:):):):):multi::multi::multi::multi: juz sie stesknilam za wami..... Quote
nomu Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :cool2: :sweetCyb: noooo dobrze ze sie poukladalo :] Quote
Basia&Safi Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 chwilowo nie mam aparatu :( iwec prosze o troche cierpliwosci :):):):) Quote
Alynkaaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 wy3malismy tyle to i damy rade dluzej:) Quote
haska_12 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :klacz:Nio mówiłam, że będzie OK :)) Postaramy ssie poczekac na te fotki, ale i tak Safinki brak :loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 witajcie :):):) ciesze sie ze cieszycie sie z mojego szczescia :):):) Ostatnio jeżdżę konno uwielbiam koniki :):):) a to jest klacz Dosada na której sobie hasam :) uparta jest strasznie heheh za tydzien w sobote znowu jedziemy na koniki bedzie wiecej zdjec bo teraz nie mial kto robic :) a teraz kilka fotek Safi robione jakies 2 tygdonie temu :) a tu czeka na buziaki :):):):) Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 śliczny portrecik;););)Araby są cudne:loveu: Quote
nomu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A u nas gdzieś w Tychach gdzieś jeździsz?:) Quote
Basia&Safi Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 nomu w bieruniu nowym :):):) Quote
Alynkaaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 a tu slodko wygladam:):):loveu: a tu czeka na buziaki :):):):) to daj odemnie w ten piekny pysiulek buziucha :*:*:*:*: muuuuua:) Quote
Paula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ladnie razem wygladacie :cool3: Cudne usteczka :iloveyou: :buzi: Quote
Recommended Posts