Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']okej ale tylko 1 :):):)

ołł jeee udalo mi sie namowic na polowanie na kurczaka coprawda tylko jedno :( no ale juz mamy przedsmak jutrzejszego polowania:) hehe Safince do twarzy znaczy mordki z kurczakiem:) chyba i ja bede musiala kupic cos takiego i tez bede miala psa zdobywce:)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']taaa fajnie to wygladala jak maszerowala z tymkurakiem przez pol miasta :D:D:D

no napewno:):D:D:D pwenie dumna szla...jedna smieszna rzecz a ile radosci dla psa:)

wczoraj Fidze kupilam taka piszczaca pilke i jak ja dorwala to pod koniec dnia zastanawaialm sie czy obciac sobie uszy czy stracic reke i zabrac pilke psu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiamy:)

Posted

nomu napisał(a):
:lol: kolejny morderca kurczaków:evil_lol:

no coś jest w tych kurczakach ze sa tak uwielbiane przez psiaki:evil_lol:
Safcia cudna jak zwykle:lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj po 3 latach zostawil mnie Dawid :(:(:(:(:(:(:( wybaczcie ale nie mam na nic sily ani ochoty :(:(:(:(:( Życie stracilow jedna chwile sens :(:( Boze jak ja go kocham :(:(:(:(:
:glaszcze:Basieńko , życie się ułoży ....choć nie powiem 3 lata to szmat czasu ......ale z facetami tak już jest:shake:
Trzymaj się cieplutko

Posted

[quote name='basiulka22tychy']wczoraj po 3 latach zostawil mnie Dawid :(:(:(:(:(:(:( wybaczcie ale nie mam na nic sily ani ochoty :(:(:(:(:( Życie stracilow jedna chwile sens :(:( Boze jak ja go kocham :(:(:(:(:

:(:(:( 3maj sie basiukla bedzie dobrze!!!!!!zobaczysz musi byc dobrze!!!!!!!!!!bede 3mac kciuki za Ciebie!!!!pozdrawiam!!!!

Posted

Ojej to jest jakiś pechowy miesiąc!:shake: Moją koleżanke też po ponad 3 latach chopak rzucił i to dla innej. Mnie zostawił po 2 latach, ale wrocil. Ale i tak wiem co czujesz teraz.:sad: Trzym się! Safi cię pocieszy :calus: