Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

[quote name='basiulka22tychy']

w pogoni za pileczka :)

juz do Ciebie plyne :cool3:

:)

C>D>N :)

Basiu cudne fotki! Haha...... Muszki siedzi na brzegu:evil_lol::evil_lol: Miki plywa tylko wtedy, gdy sie go wrzuci do wody. Najczesciej w kierunku brzegu:lol:

Ty lepiej tyle nie pracuj, bo sie jeszcze nam zapracujesz:shake:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty lepiej tyle nie pracuj, bo sie jeszcze nam zapracujesz
czaseami naprawde mam dosc tej pracy :(:( jak na poczatku bylam bardzo zadowolona teraz widze to wszystko calkiem inaczej :( no ale zobaczymy ...... moze sie cos zmieni na lepiej :):):) jutro nowe foteczki

Posted

Super fotki, Klara siedziala juz pare razy w wodzie, ale nie plywala, tylko byla tam gdzie czula dno :)
Ciekawa jestem czy bedzie plywac jak np poplyne troche od brzegu :)

Posted

S :Muszki troche Ci sie fryzurka poczochrala :cool3:

M : ee to nie wazne pileczka mi ucieka

:S to płyn !! bo ucieknie

M: nie nie ja sie boje nie lubie wody
S: dobra juz dobra ja po nia poplyne tylko zejdz ze mnie !!

:S płyne płyne dam rade :):)

Posted

[quote name='basiulka22tychy']to bylo nad zalewem w dzieckowicach niedaleko Tychow :):):) Znasz Tychy ???
Znam i to bardzo dobrze, bo mieszkałam tam kiedyś 8 lat:eviltong: Ostatni raz byłam 3 lata temu z moim Medorkiem:p , a może i w sierpniu się tam pojawimy:cool3: , więc spacerek z Safi nie unikniony:p

Ale pomysłowe, nie mógł zauważyć piłeczki, to wszedł na Safi;) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dzis juz po pracy :):):):) ale trochu mi smutno bo moj Dawidek w nocy jedzie 450 km odemnie :( i wroci chyba w piatek :( ja tak bardzo nie lubie jak gdzies jedzie :( ahhhh jakos damy rade z Safinka :):):) jutro jakies foteczki :)

Posted

Madziu a żyje sobie mała paskuda :):) gdzie sie nie pokażemy jest obściskiwana wyglaskana itd.... chyba poszukam jej jakiegoś managera może do jakiegoś filmu ja wezmą :D:D A z alergia hmm to rożnie bywa raz dobrze raz gorzej :) na ogol Safi jest grzeczna nie zawsze chce wracać ze spacerów do domu chodź teraz są te upały wiec czy chce czy nie musi iść :) teraz właśnie zasypia na podusi ale zabiorę ja jeszcze chyba na spacerek jak Dawidek przyjedzie z kluczami do domku :):)