Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] w pogoni za pileczka :) juz do Ciebie plyne :cool3: :) C>D>N :) Basiu cudne fotki! Haha...... Muszki siedzi na brzegu:evil_lol::evil_lol: Miki plywa tylko wtedy, gdy sie go wrzuci do wody. Najczesciej w kierunku brzegu:lol: Ty lepiej tyle nie pracuj, bo sie jeszcze nam zapracujesz:shake: Quote
Basia&Safi Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Ty lepiej tyle nie pracuj, bo sie jeszcze nam zapracujesz czaseami naprawde mam dosc tej pracy :(:( jak na poczatku bylam bardzo zadowolona teraz widze to wszystko calkiem inaczej :( no ale zobaczymy ...... moze sie cos zmieni na lepiej :):):) jutro nowe foteczki Quote
Paula Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :) Suuuper fotki :multi: Hihi, jakie minki Safinki :loveu: Quote
Viris Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Super fotki, Klara siedziala juz pare razy w wodzie, ale nie plywala, tylko byla tam gdzie czula dno :) Ciekawa jestem czy bedzie plywac jak np poplyne troche od brzegu :) Quote
misiaczek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Torpedka :lol:. Super foteczki :loveu:.Ale coś mało ich ostatnio ;). Basia,nie pisałaś jeszcze jak Safi znosi rozstanie,jak idziesz do pracy? Quote
mrowka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 haha ale mina! Safinka prawie jak w slonecznym patrolu :cool3: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 ohh no dzis beda foteczki obiecuje :):):) misiaczku Safinka dobrze bo nie zostaje sama na dlugo max pol godzinki, ale jest dobrze :):) mrowka :o no nareszcie heheh Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 S :Muszki troche Ci sie fryzurka poczochrala :cool3: M : ee to nie wazne pileczka mi ucieka :S to płyn !! bo ucieknie M: nie nie ja sie boje nie lubie wody S: dobra juz dobra ja po nia poplyne tylko zejdz ze mnie !! :S płyne płyne dam rade :):) Quote
Medorowa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']to bylo nad zalewem w dzieckowicach niedaleko Tychow :):):) Znasz Tychy ??? Znam i to bardzo dobrze, bo mieszkałam tam kiedyś 8 lat:eviltong: Ostatni raz byłam 3 lata temu z moim Medorkiem:p , a może i w sierpniu się tam pojawimy:cool3: , więc spacerek z Safi nie unikniony:p Ale pomysłowe, nie mógł zauważyć piłeczki, to wszedł na Safi;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marlena924 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 madzia i medor napisał(a): Ale pomysłowe, nie mógł zauważyć piłeczki, to wszedł na Safi;) :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym na to nie wpadła :lol: Quote
Paula Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Czesc Basia :multi: Ucaluj ode mnie Safinke :loveu: Hihihi, jaki zmokly szczurek :D Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 dzis juz po pracy :):):):) ale trochu mi smutno bo moj Dawidek w nocy jedzie 450 km odemnie :( i wroci chyba w piatek :( ja tak bardzo nie lubie jak gdzies jedzie :( ahhhh jakos damy rade z Safinka :):):) jutro jakies foteczki :) Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Madziu a żyje sobie mała paskuda :):) gdzie sie nie pokażemy jest obściskiwana wyglaskana itd.... chyba poszukam jej jakiegoś managera może do jakiegoś filmu ja wezmą :D:D A z alergia hmm to rożnie bywa raz dobrze raz gorzej :) na ogol Safi jest grzeczna nie zawsze chce wracać ze spacerów do domu chodź teraz są te upały wiec czy chce czy nie musi iść :) teraz właśnie zasypia na podusi ale zabiorę ja jeszcze chyba na spacerek jak Dawidek przyjedzie z kluczami do domku :):) Quote
olcha Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Gratuluję 4!!! Safi pływaczka boska :lol: :lol: :lol: Era lubi pływać, Tequila nie bardzo, ale może w tym roku się to zmieni :cool3: Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Moj mały wamprek :):):) Ratunku, wampir:placz: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Moj mały wamprek :):):) :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alynkaaa Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 sliczne biale malenstwo....jejku taki slodziusi pysiaczek..:):):) pozdrawiam:) Quote
Recommended Posts