Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

Czekamy na foteczki :multi: :multi: :multi:
Taka piękna pogoda :) My też byliśmy na działeczce, chociaż chwile (jakaś godzinkę może) ale fotki napstrykałam :p A jutro jak bedzie tak samo jak dzis to na caly dzien i opalac sie :lol: Pozdrawiam

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Safinka w swoim zywiole :cool3: co sie tam dzialo :D:D jutro reszta :):):)
Basia...jakiego kolorku była Safinka po przyjściu z działki? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

misiaczku ciezko powiedziec czy to byl czarny siwy czy szary :D:D:D:D

siadam teraz do anuki bo zastalo mi juz malo czasu jutr o tej godzinie wole nie myslec co sie bedzie dzialo :(

Posted

[quote name='basiulka22tychy']
Safinka bardzo wszystkiich prosi o 3manie kciukow za mnie :cool3: w godzinach o 8 do .. nie wiem do wieczora:( bo ma wazny egzamin :( :):):);)budzik przygoowany , kciuki tez :p

Posted

Zdałam na 4 :):)::):):):) teraz jestem juz technik handlowiec a od dzis technik administracji :cool3: czas isc wkoncu na studia :D:D:D:D:D:D dziekuje za wsparcie duchowe ;) jutro obiecuje duzooo fotek :):))

Posted

:klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz: :klacz::klacz::klacz:
:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol:

BRAWO BASIA.

A tak się bałaś i mówiłaś,że nic nie umiesz ;).Jeszcze raz gratuluję i czekam na jutrzejsze fotki .

Posted

Obiecane fotki

Dookola zielona trawka :):) Ale Safi wybrala inaczej :cool3:
poczatek byl niewinny :cool3:

pozniej juz bylo calkiem inaczej :D

tak to jest rzodkiewka :cool3:

nie bylo siely zeby ja z tamtad zabrac :)

2 sekudny na odech i fotke :)

i od nowa :)

:)

Grasiu i Muszki trzymali sie na boku :)

a Safi biegala Skakala i biegala i i robila fikolki :D

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Zdałam na 4 :):)::):):):) teraz jestem juz technik handlowiec a od dzis technik administracji :cool3: czas isc wkoncu na studia
Gratulacje :multi: Na jakie studia sie wybierasz? :cool3:

Posted

Dziekuje :):):)
Studia no wkoncu trzeba mam juz na koncie technik handlowiec i teraz technik administarcji a w planach mam studiowac kosmetykologie na GWSH W katowicach :):):):)
wlasnie wrocilam z pracy :( i uciekam spac bo jutro o 6 pobudka na rano do pracy :( Obiecuje jutro powklejac foteczki :):):) Dobranoc