Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']eeeeeeeeee ja nie wiem :cool3: ide spac bo jestem wykonczona jutro tez na 15 :( a w srode na rano ratunku :(:(:( W sobote mam egzamin konczacy szkole :( nic nie umie :(

Basia bedzie dobrze! Trzymam kciuki:multi:

Posted

Jest Safinka :multi: Moj skarbek kochany :loveu: Swietnie sie rozklada, rewelacja :D

[quote name='basiulka22tychy']ide spac bo jestem wykonczona jutro tez na 15 :( a w srode na rano ratunku :(:(:( W sobote mam egzamin konczacy szkole :( nic nie umie :(
Dziewczyno, wykonczysz sie. Po co Ci ta praca, jeszcze sie napracujesz w zyciu :cool3: Tak to bys miala wiecej czasu na wklejanie fotek Safinki na dogo :evil_lol:

Posted

Dziewczyno, wykonczysz sie. Po co Ci ta praca, jeszcze sie napracujesz w zyciu Tak to bys miala wiecej czasu na wklejanie fotek Safinki na dogo

hehehe ehhhh no co zrobic :( takie zycie, ale chyba dam rade:cool3: wsumie musze nie mam wyjscia znajde chwilke to powklejam jakies fotki :):)

Posted

ALu nie idzie :( boje sie pomyslec co sie bedzie dzialo w sobote :( no ale jakos dam rade jutro i w piatek sie poucze moze cos z tego bedzie zaraz postaram sie wkleic jakas foteczke ::):):)

Posted

dziekujemy dziekujemy :):):):):) a za chwilke idziemy spac jutro powklejam jakies foteczki :):):):)

ale mecz co :D:D:D

Grali jak niegdy ... Przegrywali jak zawsze :cool3: taki opis maja znajomi :D

Posted

prawie robi wielka różnicę :evil_lol: :lol:

taka mała a rozjarana :lol: cygarami :lol:
nauka a pogoda sobie nie przeszkadzają książki w dłoń i na słonko

Posted

[quote name='basiulka22tychy']nie moge sie uczyc na sloneczku bo karteczki sa biale i sloneczko mnie razi hehehe :):):)

debe jakie tam dziecko to ma juz prawie rok ( 20 pazdziernika) hehehe
czapka z daszkiem i cień albo parasol o i już po kłopocie