Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tak wyglada mieszkanie po przejsciu tajfunu Safi :) Dywan przekrecosny o conajmniej 90 stopni poprzewracane pufy, wszystko na stole poprzewracane czasem kwietnik na ziemi :D:D Safi lubi sobie pobiegac :D:D:D

:cool3:

Posted

sie zrobi :cool3: a teraz uciek spac bo rano do pracy :( ostatnio ciagle wstaje o 6 i o 22 jestem nie przytomna mam tak malo czasu dla moich skarbo :( Dla kochanego Dawidka i Safinki :( a na 15 nie lubie chodzic bo tez pozno wracam :(:(:( ale jakos damy rade dobranoc kochane cioteczki :*:*:*:*:*

Posted

Dobranoc,
ja też wstaję rano, o 5 a mój synuś (3 latka) jeszcze bajki ogląda, bo zasnął w dzień o 15 i wstał o 19:30 Rano będzie masakra z dobudzeniem go:angryy:

Buziaki dla rodzinki i kolorowych snów :loveu:

Posted

Czesc Basia!! Nareszcie do ciebie zawitalam. Oj malo zdjec przybylo....... czekalam na wiecej:evil_lol:

Bardzo ladne szeleczki. Mam nadzieje, ze Safinka je polubila?:cool3:

Posted

Safinka zapoznaje sie z plomyczkiem :cool3:
słodko to wygladalo :):):) Szkoda ze zdjecia takie niewyrazne hihih Safinka dmuchala noskiem i plomyczek z nikam bardzo ja to ciekawilo :)

Posted

Basiu, żebys Ty widziała co był zdolny narozrabiać mój Albercik jako szczeniak, to....:mad:

Wywalone śmieci, porozbijane doniczki, ziemia rozwłóczona po całej chacie i na to nalane i nas.....:placz::placz::placz:

Nie wiedziałam w co ręce najpierw włożyć!!!!:shake:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Safinka zapoznaje sie z plomyczkiem :cool3:
słodko to wygladalo :):):) Szkoda ze zdjecia takie niewyrazne hihih Safinka dmuchala noskiem i plomyczek z nikam bardzo ja to ciekawilo :)

hihi jaka ciekawska psinka :evil_lol: dobrze, że sobie noska nie przysmoliła :cool3: