Patka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 moja ulubienica :loveu: figura ach figura ... miałabym czasu trochę i basen ozonowany (uczulonam na chlor) w Toruniu ... ach te marzenia :evil_lol: trzymaj sie dzielnie ćwiczenia to samo zdrówko :cool3: Quote
misiaczek Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] no cioteczki po kolei buziaki w pycholek :cool3: Ależ proszę bardzo Quote
Paula Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 HURA!! Safinka zajela II miejsce w konkursie kwietnia, brawo, gratulacje !! Quote
Basia&Safi Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Ślicznie dziekujemy :):):):):)kochane cioteczki 3majcie kciuki bo o 16:30 bedziemu u weta z wynikami zeskrobimy :( strasznie sie boje :( Quote
Paula Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Ślicznie dziekujemy :):):):):)kochane cioteczki 3majcie kciuki bo o 16:30 bedziemu u weta z wynikami zeskrobimy :( strasznie sie boje :( Trzymamy kciuki, trzymamy. Nie boj sie Basia, wszystko bedzie dobrze Czekamy na wiadomosci. Quote
HuSkYdIaNa Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 wow:)safi to na dobermana nam rosnie:)takie barki wielgasne juz ma:)oo i ucaluj ja w ta piekna kropeczke na oczku Quote
Basia&Safi Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 juz juz cioteczki kochane ::):) Safinka zdrowa tzn. ma jakas bakterie :)zwrazenie nie pamietam jaka bo cieszylam sie ze to nic powaznego, dla tego swiad :)(ustaje)ale wszystko pod katrola :) dostala tez kropelki do oczek biodacyn a uszka wyleczylismy oridermylem :) Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 no to super :multi: a na te bakteryjki coś dostaje :razz: Quote
Alka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Basiu, cieszymy się z razem z Wami ! :multi: oraz gratulujemy zaszczytnej II lokaty w konkursie.:klacz::klacz::klacz: Quote
Basia&Safi Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Alu tak ostatnio 6 dni temu dostala ale ie pamieta co bylam trochu załamana :( dzis nie dostala bo byla poprawa dosc duza kontrole mamy za tydzien i bedziemy dalej leczyc :):):) a fe fe bakteryjki :( Dziekujemy za głosy :):) Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Alu tak ostatnio 6 dni temu dostala ale ie pamieta co bylam trochu załamana :( dzis nie dostala bo byla poprawa dosc duza kontrole mamy za tydzien i bedziemy dalej leczyc :):):) a fe fe bakteryjki :( Dziekujemy za głosy :):);)to jedziemy na tym samym wózku , Ozzy też alergik i w piątek kontrola :ppo zeszłorocznym gronkowcu muszę pzy każdym rzucie alergii pilnować zeby na nowo gronek nie zagościł:angryy: A fota zasłuzyła na lokatę w konkursie bo jestEXTRA ;) Quote
e.v.a Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :D no to dobrze ze z Safi jest oki :)a reszte to sie szybko wyleczy :razz: trzymamy kciuki :) Quote
Basia&Safi Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Mała piłeczka mam mam zobacz znalazlam teraz tez mam :):) zmeczona ale szczesliwa DO WSZYSTKICH !!!!! http://www.brightlion.com/InHope_pl.aspx Quote
e.v.a Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Mała piłeczka aaaaaaa gdzie sa wielkie uszka :placz: Quote
Basia&Safi Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 a ucha sie schowaly :):):):) jutro powklejam foteczki Safi z arkanem (Amstafem ktorego juz znacie ) wkoncu udalo mi sie zrobic kilka fotek :D:D:D Quote
e.v.a Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a ucha sie schowaly :):):):) jutro powklejam foteczki Safi z arkanem (Amstafem ktorego juz znacie ) wkoncu udalo mi sie zrobic kilka fotek :D:D:D to te uszy to takie psikusy nam robia:lol: :evil_lol: aaa no to czekamy na foteczki :multi: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a ucha sie schowaly :):):):) jutro powklejam foteczki Safi z arkanem (Amstafem ktorego juz znacie ) wkoncu udalo mi sie zrobic kilka fotek :D:D:D:pno to wpadnę jutro Quote
misiaczek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] zmeczona ale szczesliwa DO WSZYSTKICH !!!!! http://www.brightlion.com/InHope_pl.aspx Ale Basia mnie zgoniła :Dog_run::lol:. Quote
Recommended Posts