Alka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Safinka relaksuje się w słoneczku :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ale fajnie grzać pychola na słoneczku :lol:.Tylko Basia musi mi uszy smarować kremikiem z filtrem,bo coś mi się zaczerwieniły ;) :evil_lol:. Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 uszka miala !! czerwone bo miala stan zapalny ale juz jest wyleczony i uszka maja normalny kolorek :):):) Quote
Paula Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] Safinka jaka pomarszczona, chyba dopiero wstala i oczka mrozy od sloneczka. Mordunia przeslodka :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Moja krófka :) a poznije jestem cała zółta z mleczy :cool3: upolowałam dla Pańci mlecza :cool3: Pani powiedziała ze to nie do jedzenia i zabrala :( Quote
e.v.a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] mleczyki i ucholek :Dslicznosci :D Quote
AlKil Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Safi jak zwykle urocza, śliczne zdjęcia na tej łące pełnej mleczy...:loveu: Quote
agbar Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 az zapiszczalam sobie z radosci:) jakie piekne zdjęcia:) Quote
marlena924 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mlecze tez moga ladnie wyglądać :eviltong: Ale najpiekneijszym kwiatuszkiem jest Safi oczywiście :loveu: Ja niestety ta te kwiatki mam okropną alergię :angryy: :angryy: A w koło tego pełno :shake: Pozdrawiam Quote
Basia&Safi Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 niiop w tym roku strasznie ich duzooo :/ wrrr Quote
PiotrekJ Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Cześć dziewczyny :lol: ... [quote name='basiulka22tychy']upolowałam dla Pańci mlecza :cool3: Ja przez te jej uszy kiedyś padnę i więcej nie wstanę :lol: :lol: :lol: ... Quote
aśka-od-dagona Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Jeju, śliczneeeeee:) jak tak porównuje wielkość Safiz tymi mleczami i mojego z mleczami, to mnie od razu rozbraja:D takie slodkie maleństwo:) Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 dziekujemy :):):):) jutro powklejam foteczki bo dzis dogo ledwo mi dziala :( Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 jestem wykonczona bleeeeeee ostatnio ostro zabralam sie za hmmm figure :D:D:D:D dzis bylam na aerobiku a po czwartkowym aerobiku mialam zakwasy zobaczymy jak bedzie dzis po bo aerobiku bylam z Dawidkiem na basenie dobra jestem :D:D:D:D Quote
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jestem wykonczona bleeeeeee ostatnio ostro zabralam sie za hmmm figure :D:D:D:D dzis bylam na aerobiku a po czwartkowym aerobiku mialam zakwasy zobaczymy jak bedzie dzis po bo aerobiku bylam z Dawidkiem na basenie dobra jestem :D:D:D:D:crazyeye:o rany oszalała , ja tam wolę bieganie z Ozzym z piłką :p Quote
Basia&Safi Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 resztkami sił postanowiłam wstawic jeszcze fotki:):):) chyba za dobra jestem :D:D:D Safi mowi dobranoc no cioteczki po kolei buziaki w pycholek :cool3: jestem taka senna :) dobranoc i dziekujemy za odwiedzinki i zapraszamy czestoooo ):):) Quote
e.v.a Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Basia ty uwazaj bo za pare dni palcem nie ruszysz:evil_lol: ach Safi w podżamce:D:loveu: Quote
Recommended Posts