mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Aaaaaaaaaaaaa :o jestem w szoku :o Ania załapałas sie na 1000 :):):):) :razz: zawsze wiem gdzie i kiedy sie pokazac :evil_lol: :cool3: Quote
Magda Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Czesc Borys :) Prosze bardzo i york i westie i safineczka:loveu::loveu: Kocham te bialaski Quote
PiotrekJ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Aaaaaaaaaaaaa :o jestem w szoku :o Ania załapałas sie na 1000 :):):):) Ta to ma zawsze głupie szczęście :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Wejdzie raz na 3 miesiące i prosze :shake: :diabloti: ... Śliczne zdjęcia Basiu :lol: ... Quote
marlena924 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Trzy piękności :) :) :) Fajnych Safcia ma kolegów :razz: Pozdrawiam Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 nooo baa a jutro moze spacerek z Grsikiem czarnym Labkiem :):):) :cool3: coooooooool :D:D:D a kcecie zobaczyc fotki paint balla;) :D:D:D Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ta to ma zawsze głupie szczęście :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: ... Wejdzie raz na 3 miesiące i prosze :shake: :diabloti: ... Te te te uwazaj sobie dobra? :mad: dzisiaj juz jestem tu drugi raz :evil_lol: :evil_lol: czekamy jutro na foteczki Safineczki :multi: Quote
Basia&Safi Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Moje sloneczko gra w painttballa nie jeden snajper pozazdroscil by mu celnosci ;) jestem z niego bardzo dumnaa :) Quote
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Super foteczki Safinki z psimi kumplami :loveu: a Pańcia w takim przebraniu pewnie by się bała ...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Moje sloneczko gra w painttballa yyy ale to chyba nie jest Safi:razz: ślicznotka ma super kumpli :D i kolorystycznie do siebie pasuja jak ulal :multi: Quote
Basia&Safi Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 nie nie to nie jest SAfi tylko Dawidek heheheh poznije wkleje foteczki zpilka tylko zrobie :D:D:D referat heehe Quote
e.v.a Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='basiulka22tychy']nie nie to nie jest SAfi tylko Dawidek heheheh poznije wkleje foteczki zpilka tylko zrobie :D:D:D referat heehe notez wlasnie wydawalo mi sie ze Safi jest biala:cool3: a tu nagle widze czarna postac:crazyeye: :evil_lol: no to czekamy na piłkowe foteczki :cool3: Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :crazyeye: ona ma nawet pizamke z misiami :crazyeye: slodkie dziecko :-P Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Nie działało mi dogo :(:(:( wam tez?? Tak na szybko wstaiwe foteczki bo uciekam do szkoly :( a jak wroce to odwiedze wasze galerie :):):) Jak wiadomo Safi to urodzona modelka :super: to zobaczcie ja pozuje :loveu: :):):) Ja i moja nowa rozowa :evil_lol: pileczka :cool3: teraz z profilu :cool3: :loveu: :multi: ładnie sie ustawie Basia robi foteczke:oops: Zjem Cie :mad: i dwa słoneczka :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] hehe piłeczka prawie taka duza jak Safi :multi: :cool3: wszystkim dogo nie dzialalo wczoraj:mad: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='evaxon']hehe piłeczka prawie taka duza jak Safi :multi: :cool3: wszystkim dogo nie dzialalo wczoraj:mad: Ooo.....w sumie dobrze:evil_lol::evil_lol: Nie mialam zaleglosci..... Quote
e.v.a Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ooo.....w sumie dobrze:evil_lol::evil_lol: Nie mialam zaleglosci..... ja tez sie ucieszylam ze nie tylko mi padło:megagrin: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 evaxon napisał(a):ja tez sie ucieszylam ze nie tylko mi padło:megagrin: No to by bylo straszne:roll: Ale i tak mam duzo do nadrobienia Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 dobrze ze juz dzilala :cool3: a ja juz po szkole to poznije cosik powklejam oczywiscie jak chcecie ?? :D:D:D Quote
Basia&Safi Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Tak sie bawi Safi piłeczka taaaa taa ta atataaaaaa Juz juz prawie Cie mam jeszcze trochee haha mowilam mowilam :D:D Uwaga bede skakac :cool3: ups chyba mi cos nie poszlo :D:D zaczekaj gdzie Ty znowu uciekasz !!!!!!!!!! jak mowie zostan to znaczy zostan :D:Dteraz bede głowka odbijac reszta moze jutro :cool3: Quote
Magda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] Hahaha...... ale ona tutaj wyglada:evil_lol: A te polozone uszy Quote
aśka-od-dagona Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 To zdjecie jest genialne!:D jakby piłka goniła Safi;) A wogóle to śliczna z niej panienka:) Quote
Recommended Posts