Basia&Safi Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Troche słoneczka POLOWANIE oo cos płynie :cool3: hmm ciekawe co to zobacze z bliska eee zimna woda dziwnie to pachnie ( to sie chyba nie je :D ) ejj poczekaj !!! no nie uciekaj :( noo nie ruszaj sie to pogadamy :) gdzie znowu plyniesz ide za Toba eee wiedziałam to tylko papierek oo kolegi ida:):) W nastepnym odcinku Safi i nowi koledzy :):):) Quote
marlena924 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Extra foty :D:D:D:D Jak miło widzieć słoneczko :multi: A u nas leje :shake: Właśnie wróciłam ze spacerku z piechem i jesteśmy mokrzy jak nie wiem :shake: Czekamy na kolejną porcję fotek :D Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 no niestety te fotki tez byly robione kilka dni temu jak bylo sloneczko :(:(: a teraz pada :(:( Quote
e.v.a Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaa śłiczności:loveu: niech pogoda wraca:placz: czesc dziewczynki :) Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 no proszę, ujawniły się myśliwskie umiejętności Safi :p - upolować papierek to jest sztuka :razz: :razz: :razz: super Safi :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 nooo to ciekawe kto mi przekreci licznik na 1000 post i 100 strone :):):):)Dobranoc zycze wam na jutro duzo słoneczkaaaaaaaa Quote
madziasto4 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']nooo to ciekawe kto mi przekreci licznik na 1000 post i 100 strone :):):):)Dobranoc zycze wam na jutro duzo słoneczkaaaaaaaa Ja :p ale w zamian oczekuję zdjęcia Safi specjalnie dla mnie :evil_lol: edit: ehhh nie udało się :shake: ale może będzie zdjęcie za dobre chęci :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 hehehe okej juteo cosik bedzie specjalnie dla Ciebie :):):) Quote
Basia&Safi Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 jeszcze na dobranoc Safi&Tequila chihuahua (olcha) Quote
olcha Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeszcze na dobranoc Safi&Tequila chihuahua (olcha) :roflt: no nie mogę z tych Twoich przeróbek :roflt: Tekila powinna się Pinki nazywać :roflt: identiko! chihuahua (olcha) :lol: :lol: :lol: Quote
Basia&Safi Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']:roflt: no nie mogę z tych Twoich przeróbek :roflt: Tekila powinna się Pinki nazywać :roflt: identiko! chihuahua (olcha) :lol: :lol: :lol: staram sie jak moge :D:D:D:D:D Quote
misiaczek Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Troche słoneczka Ale macie dziewczyny fajne miejsca spacerowe :smile: Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 No wiec zaczynamy :) "Poranek u Safi" Zaraz po przebudzeniu Safi przygotowuje sie do swoich wyczynow okej jestem gotowa najpierw skłony ;) najpierw w lewo teraz w prawo teraz bedziemy skakac :P hoppppp Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 a Tak swoja droga ciekawe kto przekreci licznik na 1000 :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Quote
Magda Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] Hahahaha.......jak bobasek i do tego w pizamce:evil_lol::evil_lol: SUPER!!! Quote
madziasto4 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hahahaha.......jak bobasek i do tego w pizamce:evil_lol::evil_lol: SUPER!!! jeszcze tylko smoczka brakuje :lol: słodko wygląda :loveu: Quote
misiaczek Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy']No wiec zaczynamy :) "Poranek u Safi" Zaraz po przebudzeniu DZIDZIUŚ :buzi::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 łooojacie Safi ma bombastyczna pidżamke w misie :loveu: :evil_lol: dziendoberek dziewczęta :D Quote
Paula Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] oo kolegi ida:):) W nastepnym odcinku Safi i nowi koledzy :):):) No gdzie te kolegi? Czekam na fotasy. Powtarzam sie, ale Safi jest taka przesliczna, cudo do schrupania Quote
mrowka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 O jejkuu moj Winterek kochaniutkii :loveu: i te jego fafulkii wymeczone przeze mnie zawsze :oops: :cool3: A Safinka :crazyeye: ale z niej babka sie super robi :klacz: :loveu: :multi: Musimy sie wybrac na spacerek :razz: Buziaaki dla Safineczki kropeczki :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Aaaaaaaaaaaaa :o jestem w szoku :o Ania załapałas sie na 1000 :):):):) Quote
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Czesc Borys :) Czesc Tofik :) Panowie co tam u Was Tofiik w wybielaczu Cie myli :D:D i kto to mowi hahaha odezwała sie :D:D:D chodz pochodzimy po wodzie pobawimy sie :D doo ataku !!!!!!! Tu sie piesy bawily i nie bylo jak zrobic fotke :D:D:D Ej toffik gdzie jest borys ?? no to by bylo tyle wszyscy poszli do domkow :cool3: Quote
Recommended Posts