Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :):) chyba pora powklejac troche foteczek :) Dla Safi byly to 1 swieta wielkanocne :) Dawidek mial duzo czasu to tez duzooo spacerowalismy :) nawet zrobilismy wyscigi Safinki i muszkietora bylam w szoku jak ona szybko biega Safi mnie coraz bardziej zaskakuje swoja zwinnoscia i energia musze poczytac troche w jakich sportach biora udzial buldozki ja bym ja widziala w fllaybalu (czy jakos tak:D ) wyscig byl rewelacyjny trzymalam Safinke i Muszkiego a na drugim koncu boiska !! stal Dawidek na 3..2..1 start polecialy jak torpeda tylko Safi przed koncem sie zatrzymala :D:D dala wygrac muszkieterkowi :):) Dzis tez jade odwiedzic rodzinke wiec porobie troche fotek bo wczoraj Basi gapa zapomniala karty do aparatu :( i mam moze 10 fotek :):) okej za chwilke je zgram i powklejam wowwwwwwww ale sie rozpisalam :D:D

Posted

Buldożki to w sumie mało sportów uprawiają, być może się myle, ale jednak na dgm nie widzę w sportowych topicach właścicieli tej rasy. Jest tyle sportów, że zawsze można coś wybrać ;). W sumie ja chciałam spróbować z flyballem, ale mój pies się spalił. teraz to frisbee i obedience, a później agility :lol:.

Posted

taaaaaaaa :D:D:D:D
a my byli dzis u weta :) bleee Safinka dostala 2 zastrzyk jejjj jak ona warczala juz nie ide bez Dawidka do weta :D:D:D ja jej utrzymac nie moge :):) wet mnie uspokoil ze to jednak allergia i bedzimy ja leczyc a ja ciagla panikowalam z to nuzyca czy jakos tak sie to bleee nazywa :):) za tydzien kontrola chodz mi i tak sie wydaje ze jet duza poprawa odkad safi biega w ubranku :) musze ja wam w nim pokazac :D:D:D "body dzieciece romiar 62 :D:D:D

Posted

no faktycznie co z tymi alergiami u psiaków ...:diabloti: coraz częściej się zdarza...:diabloti:

biedna Safinka:buzi:, pogońcie choróbsko, trzymamy kciuki za pomyślne leczenie

Posted

evaxon napisał(a):
ooo widze ze jutro oblewanko półroczkowych urodzinkow sie szykuje :D:D:D

No wlasnie jutro bedziemy swietowac.:multi::multi:

Ale Safi zrobila mine:evil_lol::evil_lol: Jak grozny pitbull

Posted

niop jutro swietujemy:cool3: :):):) aleeee mamy super foteczki z dzialki :loveu: Safi bo zabawach z Muszkietorkiem wyglada jak dalmatynczyk:mad: :evil_lol: :D:D ale pieski sie wyszalaly:multi: :):) a ja jestem zmeczona :D ide sie kapac:oops: :cool3: jutro foteczki :):):)

[SIZE="1"]ps. mam tyle fotek ze nie wiem kiedy je wszystkie powklejam :( :D:D:D

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
niop jutro swietujemy:cool3: :):):) aleeee mamy super foteczki z dzialki :loveu: Safi bo zabawach z Muszkietorkiem wyglada jak dalmatynczyk:mad: :evil_lol: :D:D ale pieski sie wyszalaly:multi: :):) a ja jestem zmeczona :D ide sie kapac:oops: :cool3: jutro foteczki :):):)

[SIZE="1"]ps. mam tyle fotek ze nie wiem kiedy je wszystkie powklejam :( :D:D:D

:multi: :multi: :multi: już się nie mogę doczekać :lol:

ale ja tez mam sporo fotek z działki i też mam takie problem, bo nie wiem, które najpierw wkleić :D:D