Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

jaki skoczuś
a jak brzuchol , wygojony

juz jest dobrze ale jeszcze zapobiegawczo biega w ubranku :) teraz drapie sie po lapkac zgroza :D:D

Hihi.......ale Safineczka wariuje z pileczka Ona jest taka pocieszna. Nie mozna sie na nia napatrzec

niespodzianka to nie pileczka tylko zakretka z butelki :):)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm Safi mi tu mowi ze ma mała frekfencje odwiedzin :o i mam dzis fotek nie wklejac :D:D:D ale z niej lobuz nie ;):):) ale mysle ze cos moze wkleje :):):) tylko musze zrbic 6 referatow na ktore mialam 2 tygodnie :D:D:D a musze je w sobote oddac :D:D

Posted

basiulka, powiedz Safuni ,że postaramy sie poprawic i częściej bywać u was :p, może w końcu wyrazi zgodę na nastepne foteczki :cool1:

a efekty bąbelkowe świetne ! :cool2:

Posted

dzień dobry!! ;)
ale ta Safi skacze :evil_lol:
przyznam się, że wcale nie widziałam żadnej nakrętki, dopiero zauważyłam (choć po dłuższym czasie :evil_lol: ) jak wyprowadziłaś Madzię z błędu :eviltong:

Posted

nie pytaj :D:D:D zrobilam 2 tzn pokopiowalam z neta moj Dawidek juz na mnie nakrzyczal trochu hihih ;) jestem zmuszona oddac je za 2 tygodnie :( wiem wiem łobuz zemnie hehe ale co zrobic :( :)

a propo ma ktos cos na temat
- jednostka organizacyjna sektorów finansów publicznych (klasyfikacja podmiotów sektora finansów publicznych, metody budżetowania, brutto i netto, powiązania podmiotów sektora finansów publicznych z budżetem

bo ja szukam i szukam i chyba osiwieje ;)

Posted

tylko sie nie smiac :D:D:D:D:D a obiecujeeee jutro fotki Safi :)
jakies 20 lat temu :D:D

a tu miałam roczek

a tu nie pamietam ile mialam ale mało

hmm kilka miesiecy :)

papapa slodkich snow :)

Posted

madziasto4 napisał(a):
no ale tak do tyłu też ich nie kładzie?? np jak się czegoś boi :roll: ;)

To chyba tylko yorecki tak robia:evil_lol::evil_lol: I do tego tak slodko:loveu:

A Safineczka- Kropeczka troche smutnawa. Oj pancia ty zamiast pstrykac pobaw sie troche:mad: