Basia&Safi Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 jaki skoczuś a jak brzuchol , wygojony juz jest dobrze ale jeszcze zapobiegawczo biega w ubranku :) teraz drapie sie po lapkac zgroza :D:D Hihi.......ale Safineczka wariuje z pileczka Ona jest taka pocieszna. Nie mozna sie na nia napatrzec niespodzianka to nie pileczka tylko zakretka z butelki :):) Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 basiulka22tychy napisał(a): niespodzianka to nie pileczka tylko zakretka z butelki :):) A to ci!:evil_lol: A ja myslalam, ze to pilka Quote
e.v.a Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 ile bąbelkow:loveu: Safi wyglada jak by je ganiala:D Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 hmmm Safi mi tu mowi ze ma mała frekfencje odwiedzin :o i mam dzis fotek nie wklejac :D:D:D ale z niej lobuz nie ;):):) ale mysle ze cos moze wkleje :):):) tylko musze zrbic 6 referatow na ktore mialam 2 tygodnie :D:D:D a musze je w sobote oddac :D:D Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 basiulka, powiedz Safuni ,że postaramy sie poprawic i częściej bywać u was :p, może w końcu wyrazi zgodę na nastepne foteczki :cool1: a efekty bąbelkowe świetne ! :cool2: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 dzień dobry!! ;) ale ta Safi skacze :evil_lol: przyznam się, że wcale nie widziałam żadnej nakrętki, dopiero zauważyłam (choć po dłuższym czasie :evil_lol: ) jak wyprowadziłaś Madzię z błędu :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 nie pytaj :D:D:D zrobilam 2 tzn pokopiowalam z neta moj Dawidek juz na mnie nakrzyczal trochu hihih ;) jestem zmuszona oddac je za 2 tygodnie :( wiem wiem łobuz zemnie hehe ale co zrobic :( :) a propo ma ktos cos na temat - jednostka organizacyjna sektorów finansów publicznych (klasyfikacja podmiotów sektora finansów publicznych, metody budżetowania, brutto i netto, powiązania podmiotów sektora finansów publicznych z budżetem bo ja szukam i szukam i chyba osiwieje ;) Quote
marlena924 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dziękujemy za skromne odwiedzinki... A foty dodam jutroo... Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 tylko sie nie smiac :D:D:D:D:D a obiecujeeee jutro fotki Safi :) jakies 20 lat temu :D:D a tu miałam roczek a tu nie pamietam ile mialam ale mało hmm kilka miesiecy :) papapa slodkich snow :) Quote
PiotrekJ Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] a tu miałam roczek No prosze, a teraz taka piękna panna wyrosła :cool3: :cool3: ;) ... Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 a co tam masz ?? a dasz mi noo daj nudy zamyslona na koniec "Najsłodszy pycholek" Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a co tam masz ?? noo daj na koniec "Najsłodszy pycholek" śliczna :loveu: a czy te uszka to zawsze jej tak stoją?? :evil_lol: Quote
marlena924 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jejku, ale fajniutkie zdjątka :p Słodziutka byłaś jak byłaś malutka :cool1: A Safila jak zwykle wyluzowana :cool3: Ten piesek jest niesamowity :loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 madziasto4 śliczna a czy te uszka to zawsze jej tak stoją?? niop calusi czas :):):) ani na chwileczke nie sa przyklapniete :):) Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 basiulka22tychy napisał(a):niop calusi czas :):):) ani na chwileczke nie sa przyklapniete :):) no ale tak do tyłu też ich nie kładzie?? np jak się czegoś boi :roll: ;) Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 hmmm chyba nie bo ona sie nie boi :D:D:D moze jak biega to uciekaja jej do tylu :D:D Quote
PiotrekJ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] nudy :roflt::roflt::roflt:Te uszy mnie rozwalają :lol: :lol: :lol: ... Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 madziasto4 napisał(a):no ale tak do tyłu też ich nie kładzie?? np jak się czegoś boi :roll: ;) To chyba tylko yorecki tak robia:evil_lol::evil_lol: I do tego tak slodko:loveu: A Safineczka- Kropeczka troche smutnawa. Oj pancia ty zamiast pstrykac pobaw sie troche:mad: Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PiotrekJ napisał(a)::roflt::roflt::roflt:Te uszy mnie rozwalają :lol: :lol: :lol: ... hahah ani etylko ciebie Piotrze:lol: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Magda_Miki napisał(a):To chyba tylko yorecki tak robia:evil_lol::evil_lol: I do tego tak slodko:loveu: hihi to pewnie dlatego tak mnie dziwią te wiecznie postawione uszyska :evil_lol: Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi to pewnie dlatego tak mnie dziwią te wiecznie postawione uszyska :evil_lol: Pewnie tak!:loveu::loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Safi slyszy kazdy szmer :D:D:D taki slodki netoperek :):):) moze kiedys odleci hehe a ja zachwilke jade do szkoly :(:(:(:(:( bede po 16 buu :( ale odwiedzajcie nas tu :):):) Quote
Recommended Posts