Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Fiu fiu...!! Ale z Safineczki modelka sie szykuje:cool3: U nas tez sa takie paleczki, ale maja nadzienie czekoladowe, waniliowe i miesne i kosztuja okolo 2zl;) Quote
Draczyn Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Safinka, to prawdziwa modelka, a pozatym fotograf jst ekstra. Umie uchwycić wszystko co piekne i wydobyć z safinki , tro co najlepsze. Jestem zauroczona Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Dzien dobry Basiu i Safineczko!! Mozemy liczyc na choc jedna fotke?:cool3: Quote
SwEet_LiLi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 My także z chęcią coś pooblOoOkujemy :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 jutro cos powklejam obiecuje :)) bo dzis juz raczej nie dam rady :) dzekujemy za odwiedzinki :) Safi teraz jesu u Dawidka zabral ja o 12 poznije byl na spacerku z Safi Mejkiem i Muszkietorem ponoc sa fotki a ja tesknie i czekam na nia :( Quote
anetta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Hahahaha :rolleyes: piekny ciuszek :lol: Quote
Basia&Safi Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Czy to milosc ... oni chyba sie caluja:o co tam masz :roll: :roll: no nie moge wstydze sie :oops: no co ty nie wyglupiaj sie :mad: prosze to dla Ciebie :loveu: :loveu: o łjeeee :multi: :loveu: :evil_lol: i buziak na koniec:loveu: :loveu: fotki troche nie wyrazne bo telefonem ale da sie ogladac:lol: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] fotki troche nie wyrazne bo telefonem ale da sie ogladac:lol: Niewyrazne?? Super wyszly! Powiedzialabym, ze cyfrowka:lol::lol: Piesy mialy fajne spotkanko;) Quote
Basia&Safi Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 oj mialy :D byl Mejk Safi i muszkietorek :) A mejk sie zakochal przynosil Safi maskotki skomlal klad sie przyniej :D:D:D:D Quote
Draczyn Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 basiulka22tychy napisał(a):oj mialy :D byl Mejk Safi i muszkietorek :) A mejk sie zakochal przynosil Safi maskotki skomlal klad sie przyniej :D:D:D:DWspaniale spotkanie. Szkoda, że to tak daleko, bo sama chetnie bym Safi osobiście poznala Quote
Basia&Safi Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 to jak wam sie wydaje zakochal sie Mejk czy nie :D:D Quote
Magda Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 basiulka22tychy napisał(a):to jak wam sie wydaje zakochal sie Mejk czy nie :D:D ja mylse, ze tak!:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 -Mejk dał mi tę maskotkę :razz: -:shake:Mrówa mi nie pozwala -:cool3:Mejk bo powiem , że Ci stopy ....jadą :evil_lol: -:razz:no nie wiem , co na to Mrówka ..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']-Mejk dał mi tę maskotkę :razz: -:shake:Mrówa mi nie pozwala -:cool3:Mejk bo powiem , że Ci stopy ....jadą :evil_lol: -:razz:no nie wiem , co na to Mrówka ..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha kochają się na zabój! :lol: :lol: :lol: Quote
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Czy to milosc ... Nie ma watpliwosci,ze to miłość :iloveyou:. Tylko zakochani tak się wpatrują w siebie :wink: :lilangel:. Quote
Basia&Safi Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 zobaczymy co sie bedzie dzis dziala bo zabieram Safi so Mejka :):):) popstrykam jakies foteczki :):):) Quote
Draczyn Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Oj to koniecznie prosimy o piękne fotki. Basiulka trzymam mocno kciuku, bo dziś w nocy rozstrzygnie się konkurs. Jesteśmy wszyscy z Tobą i Safi:lol::lol: Quote
Basia&Safi Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 :o o jeee zapomnialam heheheh :):):):):) prosze o oddanie glosika na Safi :):) http://www.pedigree.pl/Templates/Competition/PicView.aspx?pid=8980 zdjecie troche znieksztalcone ale jak sie w nie kliknie to jest normalne :):):) Quote
Draczyn Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Swietne to zdjęcie. Głosujcie dogomaniacy:lol::lol::lol::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 za oddane glosiki slicznie dziekuje :):):):):):) Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 mam nastepne 88 foteczki ze spotkania Safi z Mejkiem :D jak sie zdecyduje ktore wkleic to powklejam :):):) poznije :) tera musze ja pozgrywac hehehe Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):mam nastepne 88 foteczki ze spotkania Safi z Mejkiem :D jak sie zdecyduje ktore wkleic to powklejam :):):) poznije :) tera musze ja pozgrywac hehehe Wow to bedzie co ogladac:crazyeye::crazyeye: Juz sie nie moge doczekac na moja Safineczke Kropeczke:loveu: Quote
Draczyn Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Basiulka caly czas czekamy na piekna Safi:multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 C.d Safulkowej miłosci ej to moje:mad: sam mi ostatnio dales:evil_lol: buzak w fafelka:loveu: i jeszcze jeden buziaczek:loveu: :crazyeye: dasz mi buziaka:roll: ahhh :loveu: troche prywatnosci :mad: patrz mi prosto w oczy :crazyeye: :loveu: :oops: jutro tez cos powklejam :) Quote
Recommended Posts