mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :crazyeye: ale puzzle sliczne!! Gdzie mozna takie dostac? :cool3: :cool3: :loveu: Monis :klacz: suuuper :bigcool: Quote
Moniś Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mrowka napisał(a)::crazyeye: ale puzzle sliczne!! Gdzie mozna takie dostac? :cool3: :cool3: :loveu: Monis :klacz: suuuper :bigcool: No jak to gdzie :lol: Oczywiście, że u mnie :lol::lol: ;) Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 jejjj monis super dziekuje :):):):):) Quote
Moniś Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jejjj monis super dziekuje :):):):):) Nie ma za co ;) Quote
Draczyn Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Piękne te puzzle. Ja też bym takie chciala Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 No to teraz obiecane fotki jak Safius pije witaminki :evil_lol: Co to nie nie nie uciekaj z tym no dobra to pomalutku blee kwasne no dobra wkoncu to dla mojego zdrowia Quote
kinia_w Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jakie słodkie Safulisko :loveu::loveu::loveu: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 o jejciuuu rozplywam sie.... :oops: :oops: Jaka ta Safineczka Kropeczka jest cudownaa :loveu: i ten pycholek ma zawsze taki usmiechniety :iloveyou: No pieknie taka mala a juz skradla moje serce :oops: :evil_lol: Ja Cie zaraz zjeeeem...mniam mniam :cool3: :cool3: :loveu: Buzioleczki dla pieknej dziewczyneczki :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 mrowka specjalnie dla Ciebie :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :loveu: DZIEUJE :loveu: DZIEKUJE :loveu: [quote name='basiulka22tychy']mrowka specjalnie dla Ciebie :evil_lol: Matko kochana jeszcze kilka takich zdjec i na nastepnym spacerku zabiera Safineczke Kropeczke do siebie, i nie oddaaam :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: ten pycholek ma cudowny!! ta mian mnie rozbraja, ten jezyczek slodziutki taki zakrecony jak ona cala :loveu: i te ocka przymrozone mniaaaaaam :multi: jejciuu jakie tokochane :iloveyou: Quote
marlena924 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mniam..mniam...Ale ta Safulka fajna :) Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jaka ona jest cudna!! Nic tylko ja schrupac.:loveu::loveu: Ile ona juz ma? Quote
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 hmmm prawie 4 miesiace chyba heheh urodzila sie 20 pazdziernika 2005 :):):) Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Łeee..... to jeszcze maly berbec:evil_lol: Quote
mia_mia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 cudo!! slicznosci!! do schrupania :) i takie "bullkowe" umaszczenie :P Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 jaka słodziutka ta Safineczka-czarna kropeczka :loveu: :loveu: a jaki pogodny pysio, non stop śmiejący się :loveu: Quote
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Magda_Miki napisał(a):Łeee..... to jeszcze maly berbec:evil_lol: E tam maly berbec juz stara suczka z niej :cool3: :evil_lol: 4 miesiace to juz kawal baby.. :evil_lol: Basia Ty sie szykuj na lodowisko :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: huraaa :bigcool: :Cool!: Quote
Basia&Safi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Safi wczoraj miala 1 szczepienie na wscieklizne :evil_lol: Swedzenie i drapanie u Safi ktore mnie martfilo okazalo sie alergia pokarmowa Safi dostala omegan - 1 lyzeczka dziennie do jedzenia i 2 tableki pet calcium :):) Quote
Draczyn Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Safi wczoraj miala 1 szczepienie na wscieklizne :evil_lol: Swedzenie i drapanie u Safi ktore mnie nie martfilo okazalo sie alergia pokarmowa Safi dostala omegan - 1 lyzeczka dziennie do jedzenia i 2 tableki pet calcium :):)Pewnie, po tych lekach bidula juz sie nie drapie. Ciesze sie, ze juz jej lepiej:multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 no narazie efektow nie widac bo dopiero dzis zaczelismy je podawac zobaczymy jak bedzie poznije :):):) Prosze trzymac kciuki za Safcie :):):) Quote
Basia&Safi Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Tak dla odminay prosze sie nie smiac hehee :) :) i ostatnie moje dzieloo heheh :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 nonono ale oczy, to pewnie twoje Basiu :lol: :lol: a jakie rzęsiki długie - mnie moje rzęsy czasem haczą o okulary jak je tak maxymalnie wydłuże hehe Quote
mrowka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Basia gdzie kaczuszka bo nie widze??? :placz: :placz: A oczka fiu fiu.. :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Dostalam od Dawidka nowa zabaweczke Kaczuszke :) ale chwila co sie z tym robi eeee moze tej strony a moze tak ej Ty zolta ruszaj sie :) troche spiaca jestem Quote
Draczyn Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Z tą kaczucha zdjęcie bomba. A na tym ostatnim, jak kokieteryjnie mruzy oczka nasza slicznotka Quote
Recommended Posts