Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowka napisał(a):
:crazyeye: ale puzzle sliczne!! Gdzie mozna takie dostac? :cool3: :cool3: :loveu:

Monis :klacz: suuuper :bigcool:

No jak to gdzie :lol: Oczywiście, że u mnie :lol::lol: ;)

Posted

o jejciuuu rozplywam sie.... :oops: :oops: Jaka ta Safineczka Kropeczka jest cudownaa :loveu: i ten pycholek ma zawsze taki usmiechniety :iloveyou: No pieknie taka mala a juz skradla moje serce :oops: :evil_lol: Ja Cie zaraz zjeeeem...mniam mniam :cool3: :cool3: :loveu: Buzioleczki dla pieknej dziewczyneczki :loveu:

Posted

:loveu: DZIEUJE :loveu: DZIEKUJE :loveu: [quote name='basiulka22tychy']mrowka specjalnie dla Ciebie :evil_lol:

Matko kochana jeszcze kilka takich zdjec i na nastepnym spacerku zabiera Safineczke Kropeczke do siebie, i nie oddaaam :mad: :loveu: :loveu: :loveu: :lol:
ten pycholek ma cudowny!! ta mian mnie rozbraja, ten jezyczek slodziutki taki zakrecony jak ona cala :loveu: i te ocka przymrozone mniaaaaaam :multi:
jejciuu jakie tokochane :iloveyou:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Łeee..... to jeszcze maly berbec:evil_lol:

E tam maly berbec juz stara suczka z niej :cool3: :evil_lol: 4 miesiace to juz kawal baby.. :evil_lol:

Basia Ty sie szykuj na lodowisko :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: huraaa :bigcool: :Cool!:

Posted

Safi wczoraj miala 1 szczepienie na wscieklizne :evil_lol: Swedzenie i drapanie u Safi ktore mnie martfilo okazalo sie alergia pokarmowa Safi dostala omegan - 1 lyzeczka dziennie do jedzenia i 2 tableki pet calcium :):)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
Safi wczoraj miala 1 szczepienie na wscieklizne :evil_lol: Swedzenie i drapanie u Safi ktore mnie nie martfilo okazalo sie alergia pokarmowa Safi dostala omegan - 1 lyzeczka dziennie do jedzenia i 2 tableki pet calcium :):)
Pewnie, po tych lekach bidula juz sie nie drapie. Ciesze sie, ze juz jej lepiej:multi::multi::multi: