mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ha ha ha :P Jak do mnie przyjdzie i zostanie to kupie jej pelno :razz: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Sloneczkoo swieci, nei chce zapeszac......... :multi: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 ciasno sie tu robi :( tu bedzie znacznie lepiej :) mmm :) tu tez nie ma zle :) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :crazyeye: :crazyeye: o matko! Ona juz taka wielgachna?? Czy ja ją dzisiaj poznam?? :-o :hmmmm: :evil_lol: Moja slicznusia zaraz Cie wymiziam :bigcool: :loveu: :Cool!: :iloveyou: Ohhhh.... ide sie szykowac :multi: :multi: Buziaaki wielgachne dla Ciebie kropeczko Safineczko :loveu: Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ale się z niej potworek zrobił - taka wielka :D:D:D Muszkietero przysypia na kolanach, jeszcze nie wie, co go czeka za chwilę :D Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kinia_w napisał(a):Ale się z niej potworek zrobił - taka wielka :D:D:D Muszkietero przysypia na kolanach, jeszcze nie wie, co go czeka za chwilę :D jeeeee to Muszkietorka zobaczem tez :multi: :multi: :bigcool: :iloveyou: Mam nandzieje, ze nie zje moja bestyje :evil_lol: Ale sie ciesze :loveu: :multi: No do zobaczonka!! :calus: Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hihi, obudził się i teraz skacze na wysokość metra, jak się go spytałam, czy chce iść na dwór :) To ja sie ubieram i śmigam. :cool1: Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Wróciliśmy :D Krótko, bo Safi prawie się zatrzęsła na śmierć ;) Mejk jest świetny, zwłaszcza, jak na zmianę z Safulinką myli mi okulary :mad::mad::mad: Muszkietero padł właśnie, znowu poleguje na kolanach i zastanawia się, czy ma siłę i chęć ruszyć łapą ;) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kinia_w napisał(a):Wróciliśmy :D Krótko, bo Safi prawie się zatrzęsła na śmierć ;) Mejk jest świetny, zwłaszcza, jak na zmianę z Safulinką myli mi okulary :mad::mad::mad: Muszkietero padł właśnie, znowu poleguje na kolanach i zastanawia się, czy ma siłę i chęć ruszyć łapą ;) :iloveyou: :Cool!: :bigcool: A ja widzialam Muszkieterka:loveu: i Safineczke :loveu: kropeczke, a Wy nie :cool1: :bigcool: :Cool!: :iloveyou: Karolina cieszę się, że mogłam Cię poznać :multi: Wyściskałam sobie pięknościowe piechuli ktoszkę, Safinka zadbała o mój prysznic na samym początku :evil_lol: Zostałąm piknie umyta :cool3: :lol: :loveu: I wybaczcie mi za mojego bokseroskoczka :hmmmm: tak się zastanawiam i doszłam do wniosku, że ta moja bestyja chce chyba Małyszowi pomóc w skakaniu bo coś osttanio mu nie wychodziło :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieję, że spacerki będą coraz cześciej :razz: Niech tylko będzie coraz cieplej :multi: :cool3: Buziolki w nochalki :iloveyou: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Teraz My Ej co Ty tam masz Panowie ja marzne Muszkietorek pogromca bokserow Moj nochalek Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 kosi kosi lapci eee zobacz co mam na nosie a co to jest Jęzorek a teraz pobawie sie z Basia To narazie Tyle Dzieki dziewczynki za spacerek :):):):) Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Spacerek pierwsza klasa, tylko Safi marzła i trwał krótko. Basia, fajne napstrykałaś fotki :) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :loveu: :-o Pieeeeeekne foteczki :loveu: :loveu: To my dziekujemy za spacerek :multi: Sliczna fotecka i te fafulki :loveu: :multi: O matko......... :shake: :shake: :shake: :oops: Wszyscy skupieni patrza coo robi Mejk... Bidulo mam nadzieje, ze wszystko ok? :roll: :oops: hahahaha Muszkietorek chcial mi Mejka zjesc :mad: :lol: a Mejk skakal na wogol niego... :lol: :loveu: Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Nieprawda :evil_lol: W przeciwności do Mejka :loveu:, Muszki dostaje jedzenie :D Mejk chciał nawet jeść krzak i śmieci :D:D:D Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='kinia_w']Nieprawda :evil_lol: W przeciwności do Mejka :loveu:, Muszki dostaje jedzenie :D Mejk chciał nawet jeść krzak i śmieci :D:D:D :stop: :watpliwy: cichoo.. :oops: :eviltong: Nastepnaa, ja nie wiem woogle o co Wam wszystkim chodzii, przeca Mejk to taki grubas i nie jadek :roll: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 mejk ma talie osy :):) :evil_lol: Quote
kinia_w Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Pewnie, krzakami się najadł :P A tak serio: w porównaniu do zapasionych bokserów, jakie znam, Mejk wygląda super :D:D:D I ma taką piękną mordkę :loveu::loveu::loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 a jutro fotecki z 1 kapieli Safi :):):) Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no no niezły muszkieter a Mejk cykoria słodka hahaah Quote
misiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Panowie ja marzne Safinka-śliczna dziewczynka :kiss_2:. Nie dziwota,że dwóch amantów się kręci koło niej :-o . Quote
mrowka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 basiulka22tychy napisał(a):mejk ma talie osy :):) :evil_lol: kinia_w napisał(a):Pewnie, krzakami się najadł :P A tak serio: w porównaniu do zapasionych bokserów, jakie znam, Mejk wygląda super :D:D:D I ma taką piękną mordkę :loveu::loveu::loveu: taa śmiejcie się śmiejcie :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: Dobra, dobra Karolina już proszę mnie tu nie bajerować :evil_lol: basiulka22tychy napisał(a):a jutro fotecki z 1 kapieli Safi :):):)A czemu ją kąpałaś?? :hmmmm: ;) Czekamy na foteczki Safineczki kropeczki mojej malutkiej :bigcool::loveu: :loveu: Quote
olcha Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Szkoda, że na dogomani nie ma nikogo z moich okolic :shake: Chętnie pospacerowałabym sobie większą gromadką :razz: Superaśne psiaki! Safi przesłodka! Quote
Basia&Safi Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 a teraz taka moja kompozycja :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a teraz taka moja kompozycja :) fajne te zdjęcie, a jeszcze lepszy spacerek mieliście Quote
mrowka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a teraz taka moja kompozycja :) O jaaaaaaaaa Basia szalejesz dziewczyno :evil_lol: :evil_lol: Alee slicznie :loveu: :loveu: Pięknie to zrobiłaś... hahaha Safineczka kropeczka buja w oblokach o swoich facetach :loveu: :lol: :klacz: :klacz: brawo!!! :loveu: :multi: Quote
Recommended Posts