Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

Posted

No kurcze jak na zboczeńca przystało to i owszem...

a tak z drugiej strony,wychodzi ze mnie materialistka...chce żeby ktoś mojemu psu ładne foty porobił.A co? :)
nie mieć ładnej psiej sesji na dogo-obciach straszny :)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesttttt super :) pogoda ładna na plaże chodzimy raczej pod wieczór bo w dzien siedza nad opiekuncze mamusie i mochery :D a ja nie lubie ich marudzenia typu pies morderca zabijaka agresywny pies blaa blaa blaa nie rusz nie dotykaj prosze zabrac :D a po godzinie 16 jest juz fajnie:) fotek mamm sporo :) zrobie anidzi69 reklame ale napewde jest super :) na plaze bliziutko piesek ma gdzie polatac Andzia ma tez fajne psiaki ale Edlo nie chce sie bawic :( Eldo dzis zrobiła sobie małe ała w łapke ale opatrunek w sprayuu i jest ok :) uciekam na grila papapa:):):):)

Posted

Basia&Safi napisał(a):
jesttttt super :) pogoda ładna na plaże chodzimy raczej pod wieczór bo w dzien siedza nad opiekuncze mamusie i mochery :D a ja nie lubie ich marudzenia typu pies morderca zabijaka agresywny pies blaa blaa blaa nie rusz nie dotykaj prosze zabrac :D a po godzinie 16 jest juz fajnie:) fotek mamm sporo :) zrobie anidzi69 reklame ale napewde jest super :) na plaze bliziutko piesek ma gdzie polatac Andzia ma tez fajne psiaki ale Edlo nie chce sie bawic :( Eldo dzis zrobiła sobie małe ała w łapke ale opatrunek w sprayuu i jest ok :) uciekam na grila papapa:):):):)

to pokaż kilka fotasek jak sie kiełby juz nawtykasz ;)

Posted

Basia&Safi napisał(a):

:multi: nooo nareszcie się odezwała ;)

W lewo od wejścia na plażę mogą cię mamunie cmoknąć bo niestrzeżona chyba ;) ...poza tym super spacerki wzdłuż plaży lasem w stronę Dźwiżyna można uskuteczniać ;)

Pozdrów Andzię i łobuziaki ;)

Posted

[quote name='Alicja']:multi: nooo nareszcie się odezwała ;)

W lewo od wejścia na plażę mogą cię mamunie cmoknąć bo niestrzeżona chyba ;) ...poza tym super spacerki wzdłuż plaży lasem w stronę Dźwiżyna można uskuteczniać ;)

Pozdrów Andzię i łobuziaki ;)

tak wlasnie chodzimy :)
dwie focie bo TŻ chce demotywatory poogladac :D:D:D

pozniej cos wstawie :):):)

Posted

[quote name='Basia&Safi']aaaaaaaaaa jutro do domku ;(;(;(
ale dzis od rana sloneczkooo wiec zaraz na plaze :)):):):)

wracaj , wracaj ...bo sie na tej farmie zarobię na maxa ;)

Posted

wrociłam ;( ale chce do Anitki :(:(:(:(:( fotasy wieczorem musze ogarnac mieszkanie :/ i pranie sprzatnia zakupy odespac droge :/ o dziwo w strone domu eldo 3/4 drogi spał :o a w strone morza moze z 30 minut :D
przelece po blogaskach i wracam do zycia :D

aaaaaaaa i dziekuje za opieke nad moja trzoda :D:D:D

Posted

[quote name='Basia&Safi']wrociłam ;( ale chce do Anitki :(:(:(:(:( fotasy wieczorem musze ogarnac mieszkanie :/ i pranie sprzatnia zakupy odespac droge :/ o dziwo w strone domu eldo 3/4 drogi spał :o a w strone morza moze z 30 minut :D
przelece po blogaskach i wracam do zycia :D

aaaaaaaa i dziekuje za opieke nad moja trzoda :D:D:D

noooo nareszcie .....klucze na farme leżą pod wycieraczką ;)