Asiaczek Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Raz piłeczka z jednej strony polika, raz - z drugiej... Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 wpadlismy sie pochwalic chodz nie wiem czy jest 2 miejsce na 2 psy ::D Ale co tam opis ocena Doskonała " Dobra wysokosc, pies o bardzo dobrym temperamencie, dobry grzbiet, dobre katowanie konczyc, bardzo dobrej jakosci siersc i to chyba do mnie " brak obycia w ringu" moja wina :( ale cwiczymy cwiczymy eldo ładnie stoi tylko ciagnie sie na smyczy w biegu :( co ja mam z tym zrobic :( Quote
Alicja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No to teraz TZ Basię będzie smyczył po łące na ringówce i następnym razem pójdzie lepiej ;) Quote
jonQuilla Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [FONT=Georgia]gratuluję dobrej oceny :) :multi: mam nadzieję że następnym razem na ringu będzie Wam się lepiej biegało :) trzymam kciuki :cool3:[/FONT] Quote
megi82 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ocena super-gratulacje a z tym obyciem-pocwiczycie i będzie lepiej Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 za tydzien wystawa w bytomiu .... musimy przez ten tydzien ostro zabrac sie do pracy :) Quote
megi82 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Basia&Safi napisał(a):za tydzien wystawa w bytomiu .... musimy przez ten tydzien ostro zabrac sie do pracy :) dacie radę,a ja będę trzymać kciuki Quote
Basia&Safi Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 prosze sie nie smiac to nasz pierwszy medal :):):):) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Basia&Safi']wpadlismy sie pochwalic chodz nie wiem czy jest 2 miejsce na 2 psy ::D Ale co tam opis ocena Doskonała " Dobra wysokosc, pies o bardzo dobrym temperamencie, dobry grzbiet, dobre katowanie konczyc, bardzo dobrej jakosci siersc i to chyba do mnie " brak obycia w ringu" moja wina :( ale cwiczymy cwiczymy eldo ładnie stoi tylko ciagnie sie na smyczy w biegu :( co ja mam z tym zrobic :( ... ćwiczyc... wiem,wiem, łatwo pisac. Może najpierw zacznij chodzić z nim na ringówce, potem chodzić takimi duzymi krokami, a potem lekko podbiegać. No a na koniec biegać. Super wygląda! http://img30.imageshack.us/img30/949/dscf9610s.jpg Pzdr. Quote
megi82 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 kochana to twoja działka?koło domu? okropny widok...mam nadzieję,że to przestanie w końcu padac Quote
Vectra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gratuluje wyników , ten pan arbiter , to on lubi ładny hendling ;) ucz komendy "równaj" na szerokiej obroży :) jak opanuje , to potem na wystawowej ;) albo łańcuszek / dławik ... Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 Quote
Basia&Safi Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 hej asiaczki jade dzis zobaczyc jak tam działka :( mam nadzieje ze woda opada :) a jutro jade na wystawe do bytomi prosze o kciukasy :) juz wiem o co chodzi z tym bieganiem nie moge biegac z napieta linka tylko luzna eldo wtedy ładnie biegnie nie wyprzeda :) Quote
Obama Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No to będziemy trzymać kciuki.My może będziemy kibicować bulkom jutro w Bytomiu. Quote
jonQuilla Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [FONT=Georgia]on wcale nie żebra ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
zaba14 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Basia to zdjęcie do konkursu na stafikowym :) super!! :) będziecie się wystawiać w październiku w Zabrzu? :) odwiedzam Polskę wtedy i chcę zahaczyć też o tą wystawe :P Quote
Baski_Kropka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 WITAMY TYYYYCHY :D Jak miło że grono się powiększa! Musimy Cię z evelynka na spacer wyciągnąć koniecznie jak będziesz miała czas :D tylko powiedz na kiedy mozemy takie porwanie zaplanować?? :D Quote
Asiaczek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Basia&Safi napisał(a):hej asiaczki jade dzis zobaczyc jak tam działka :( mam nadzieje ze woda opada :) a jutro jade na wystawe do bytomi prosze o kciukasy :) juz wiem o co chodzi z tym bieganiem nie moge biegac z napieta linka tylko luzna eldo wtedy ładnie biegnie nie wyprzeda :) No i co z Bytomiem...? Jak wyniki i jak nowa metoda biegania...? Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 buhahah nie bede komentowac wystawy w bytomiu :D:D:D oceny nie mamy eldo dysk. bo ma krzywy zab :D a tak pozatym za jasne oczy za duze uszy :D:D:D:D mocny ładny blaa blaa blaa przynajmniej miło było poza ringiem :D spacerek pewnie tylko eldo mało socjalizowany hehehe ale z suczka nie powinno byc problemu :):):) Quote
Recommended Posts