Jump to content
Dogomania

Safi -Buldog Francuski i Eldo -Staffordshire Bull Terrier

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadlismy sie pochwalic chodz nie wiem czy jest 2 miejsce na 2 psy ::D Ale co tam opis ocena Doskonała " Dobra wysokosc, pies o bardzo dobrym temperamencie, dobry grzbiet, dobre katowanie konczyc, bardzo dobrej jakosci siersc i to chyba do mnie " brak obycia w ringu" moja wina :( ale cwiczymy cwiczymy eldo ładnie stoi tylko ciagnie sie na smyczy w biegu :( co ja mam z tym zrobic :(

Posted

Basia&Safi napisał(a):
za tydzien wystawa w bytomiu .... musimy przez ten tydzien ostro zabrac sie do pracy :)

dacie radę,a ja będę trzymać kciuki

Posted

[quote name='Basia&Safi']wpadlismy sie pochwalic chodz nie wiem czy jest 2 miejsce na 2 psy ::D Ale co tam opis ocena Doskonała " Dobra wysokosc, pies o bardzo dobrym temperamencie, dobry grzbiet, dobre katowanie konczyc, bardzo dobrej jakosci siersc i to chyba do mnie " brak obycia w ringu" moja wina :( ale cwiczymy cwiczymy eldo ładnie stoi tylko ciagnie sie na smyczy w biegu :( co ja mam z tym zrobic :(

... ćwiczyc... wiem,wiem, łatwo pisac. Może najpierw zacznij chodzić z nim na ringówce, potem chodzić takimi duzymi krokami, a potem lekko podbiegać. No a na koniec biegać.

Super wygląda!
http://img30.imageshack.us/img30/949/dscf9610s.jpg

Pzdr.

Posted

Gratuluje wyników , ten pan arbiter , to on lubi ładny hendling ;)
ucz komendy "równaj" na szerokiej obroży :) jak opanuje , to potem na wystawowej ;)
albo łańcuszek / dławik ...

Posted

hej asiaczki jade dzis zobaczyc jak tam działka :( mam nadzieje ze woda opada :)
a jutro jade na wystawe do bytomi prosze o kciukasy :) juz wiem o co chodzi z tym bieganiem nie moge biegac z napieta linka tylko luzna eldo wtedy ładnie biegnie nie wyprzeda :)

Posted

Basia to zdjęcie do konkursu na stafikowym :) super!! :)
będziecie się wystawiać w październiku w Zabrzu? :) odwiedzam Polskę wtedy i chcę zahaczyć też o tą wystawe :P

Posted

WITAMY TYYYYCHY :D Jak miło że grono się powiększa! Musimy Cię z evelynka na spacer wyciągnąć koniecznie jak będziesz miała czas :D tylko powiedz na kiedy mozemy takie porwanie zaplanować?? :D

Posted

Basia&Safi napisał(a):
hej asiaczki jade dzis zobaczyc jak tam działka :( mam nadzieje ze woda opada :)
a jutro jade na wystawe do bytomi prosze o kciukasy :) juz wiem o co chodzi z tym bieganiem nie moge biegac z napieta linka tylko luzna eldo wtedy ładnie biegnie nie wyprzeda :)

No i co z Bytomiem...?
Jak wyniki i jak nowa metoda biegania...?

Pzdr.

Posted

buhahah nie bede komentowac wystawy w bytomiu :D:D:D oceny nie mamy eldo dysk. bo ma krzywy zab :D a tak pozatym za jasne oczy za duze uszy :D:D:D:D mocny ładny blaa blaa blaa przynajmniej miło było poza ringiem :D

spacerek pewnie tylko eldo mało socjalizowany hehehe ale z suczka nie powinno byc problemu :):):)